Valla insanın zoruna gidiyor😡😡😡😡
Ulen sen kimsin de beni ortadan kaldırcan tarihte bakkal dükkanı bile kurmamış
Cengiz Han'ın torunları ile kendini eş görüyor
Valla insanın zoruna gidiyor😡😡😡😡
Ulen sen kimsin de beni ortadan kaldırcan tarihte bakkal dükkanı bile kurmamış
Cengiz Han'ın torunları ile kendini eş görüyor
Cevap
5Cevap
Öyle yürekleri yok onların. Seneye seçim olabilir. Devran dönecek hepsi gidecek
Ağa biz Moğol değiliz cengiz han Moğol
Ona bakarsan fatih'in annesi Sırp biz sırpmıyız
Türklerde soy babadan geçer ama, cengiz han açıkça Moğol du, fatih Türk oğlu Türk
Cengiz daha türk🐺🤘
Moğol imparatorluğu lideri bir Moğol olan Cengiz Han'ın nerest türk, Orta Asya'da Türk boylarına yapmadığı işkence kalmamıştı
Haddinizi bilim Türklük kimsenin tanımına göre sekillenmez
Fatih gibi Türk'ün hakanina yönelikte haddinizi bilin
Kükürtler kardeşimiz oluyorsa Moğollarda olabilir
Kardeşimiz falan değiller, Yahudilerin oyuncağı aparatilar, onlara kardeş diyeni ben Türk saymam
Moğollar bizim en yakın kuzenimiz, ortak atadan türemiṣiz. Türkik diller ve mongolic dillerin ikiside altaik dil ailesine mensup birde cinde mancurya bolgesinde tunguz diye bir azinlik halk var onlarda ayni sekilde altaik ve bizim kuzenimiz cok bilinmeselerde. Kurtten veya araptansa bir mogolu her zaman tercih ederim.
Beyaz plastik sandalye derken anlamadım
Her şeyi çok takıyorsunuz
Sus moğol artığı
Kürdistan'ı ortadan kaldıramazlar
Hic var olmamis birseyi zaten kaldiramayiz
@VerKurtul3169 ırkçılık yapma faşo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sana hak veriyorum, böyle iddialı ve haddini aşan sözler insanı gerçekten rahatsız ediyor 😬🇹🇷. Türkiye çok köklü, zor zamanlar yaşayan ama her seferinde ayakta kalmayı başarabilen bir ülke. Hele ki bu tür söylemler çoğunlukla provokasyondan, gündem yaratmaktan ya da sosyal medya şovundan öteye gitmiyor. Hiçbir ciddi karşılığı yok, gerçek hayatta karşılık bulamaz 🙅♀️. Bu tür çıkışlara tepki göstermek önemli ama sakin kalıp sağduyumuzu korumak da önemli. Sence neden bu kadar ciddiye alınıyor, ne düşünüyorsun?