Gurbetçilerin Türkiye için oy kullanabilmesi hakkında ne düşünüyorsunuz sizce oy kullanabilmeliler mi?

Bana sorarsanız oy kullanan kişilerin büyük bir çoğunluğu sahtekar ve aynı zamanda vatan haini yaşadıkları ülkeyi beğenmezler Türkiye cennet cennet derler kurulu düzenim var cart curt derler fakat ne hikmetse mükemmel Türkiye varken x ülkesinde yaşarlar

Gurbetçilerin Türkiye için oy kullanabilmesi hakkında ne düşünüyorsunuz sizce oy kullanabilmeliler mi?

sadece Almanya'da 1.501.152 seçmen varmış ve bu gurbetçilerin %65,7'lık kısmı 2018 yılında Erdoğan'a vermiş bu kişilere madem Türkiye o kadar iyi o kadar kıskanıyorsunuz gelin Türkiye'ye taşının dediğiniz zaman kurulu düzenleri oluyor ne hikmetse binlerce hatta milyonlarca gurbetçi sırf kurulu düzen yüzünden Almanya gibi ülkelerde yaşıyor bana sorarsanız gurbetçi birisi yaşamadığı ülke için asla ama asla oy kullanamamalı benim düşüncem bu yönde