Bugün Amerika'da bir festivalde sahne alan Brass Against grubunun solisti Sophia Urista, sahneye çıkan bir hayranının yüzüne idrarını yapmış. Türkiye böyle bir sahneye sizce hazır mı?Sophia Urista#magazin #skandal
Benim umurumda olmaz. üstüne düşünmem. eleştiri yapmam. karşı çıkmam. Umurumda değil.
Mesela ben de geçen bir davanın Mağdur ifadelerini okudum. Olay ülkemizde yaşanıyor elbette.
Dava konusu: Badeci şeyh mağdurların ifadeleri
mağdur m. y. beyanında;
"ben bu konuda emniyette verdiğim ifademi tekrar ediyorum, daha önce başka bir tarikatta idik, fakat herhangi bir ilerleme olmuyordu, tarikattan da soğuyorduk, kardeşlerimle birlikte istişare ettik, istihareye yattık, rüyamızda efendi hazretlerini yani sanık u. k. gördük, bundan sonra onun dergahına gittik, bize ders ve vird verdi, bunları sürekli tekrarladık, tekrarladığımızda kalp gözümüz açılıyordu, verilenin işe yaradığını anlıyorduk, bundan sonraki işler isteğe bağlıydı" şeklinde beyanda bulunmuştur.
sorulduğunda: kastettiğim badeyi alma işidir, badeyi almak isteyen mürit alır, alınca mertebesi artar, canlılığı artar, alamayınca onu tıp bile kurtaramaz, tamamen halsizleşir, bu yapılan badeleme işinin ben halen doğru bir şey olduğunu, yapılması gereken bir şey olduğunu düşünüyorum. bizim gibi ders ve vird çekmeyen insanların bunu da anlayamayacağını düşünüyorum, şikayetçi değilim demiştir.
sorulduğunda: badeleme dediğim iş birden çok fazla kere olmuştur demiştir.
Ve böyle onlarca ifade var. Türkiye her şeyi kaldırır merak etme kılıfına uydurman yeterli Türkiye nin kaldırdığı şeyler arasında bu muhabbetten 100 kat daha etkili durumlar vardır.
Bu da bir şey mi? Ülkede herkesin ağzına ediliyor kimsenin gıkını bile çıkarmıyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Sahnemi igrenclikmi? Bence o unlunun butun hayranlari yuzune idaririni yapmali ozaman guzl. bir sahne olur! Sonucta unluler hayranlari sayesinde zenginler unluler, hayranlarina borclular bence.