Güncellemeler
1 yıl
Bir daha Boyle bir. Konu basligi gorursem okumayacagim!
Baska bir sitede bu. Basligi gordum hadi okuyayim dedim. Oda ne? 57, nci sayfadayim. her yazarin. sikayetini ayri ayri okudum yav. birisi. icin yav bir yazar. icin bu sallamis diyeyim? Yok bulamadim. " Turkiyenin giderek yasanmaz hale gelmesi hakkinda verilen Tum ic karartici yorumlardan birine. bari. " Yok yav. Amanda sallamis diyemedim? Hayret ettim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Avrupa Amerika konsolosluklari ağzına kadar neden dolu
Aslinda. Benim. en cok dusundugum. Similar acilip. ipsiz sapsiz. insanlarin Turkiyeye doldurulmasiydi? Ve onlara kolayca. Calisma izni oturum izni verilmesiydi? Ve cogu. Zaten kontrolsuz. Kontrol etmenin imkani yok en buyuk. Derdimiz bu sanarak. Cunku onlara yuzunden. Cok issiz kalanlar var. diye. Konuyu okumaya basladim. bir o Kadar yazardan. biri icin. Bu cok sallamis diyemedim. ve konu basligina. Hakkinda verdim
Halk iktidardan düşük faiz istedi iktidar da halk ne istiyorsa yaptı başımıza bela oldu faiz halkın suçu her şey
Faizler dusurulmeseydi bugün iyi kötü idare ederdik
Eskiden. Amerikaya vize. Kolaydi. Kahretsin! On bir. Eylulden sonra bin kat daha zorlastirdilar. Vize vermeyi?
Gayet de doğru gayet de yaşanılmaz bir halde.
Konuyu okumaya basladigimda. bazi yazarlara dogru degil. V. s. yazarim. diye dusundum ama. bir tane bile bulamadim. haksiz. olarak gordugum yazar? Hepsi hakliydi bu. konu. basligi icin yazdiklari icin
Ülke ekonomi anlamında kölelik düzenine geçildi
Haklsn
Dunya bitmis. Boyle bir. Turkiyeye. Coluk cogununu. Alip yuruyerek. Girenler var?