Tutuklanan CHP’li Hakan Bahçetepe yerine Gaziosmanpaşa Belediyesi Başkanvekili seçilen AKP'li Eray Karadeniz seçilmiş. Bu adam Karapara aklama suçundan yargılanan Dilat polatın avukatlığını yapmış artı maklubeyide çok seviyormuş

Tutuklanan CHP’li Hakan Bahçetepe yerine Gaziosmanpaşa Belediyesi Başkanvekili seçilen AKP'li Eray Karadeniz seçilmiş. Bu adam Karapara aklama suçundan yargılanan Dilat polatın avukatlığını yapmış artı maklubeyide çok seviyormuş

Cevap
4Cevap
Belediyeleri babasının tarlası sananlara dur durak demeden çökmeye devam.
Seneye genel seçim olabilir. Millet unutmaz bu haksızlığı. Sandık gelir devran döner.
Millet unutmaz mı?😉😉
Doğduğumdan beri hep aynı şeyi diyorlar 24 sene oldu milletin ne zaman unutmayacağını bir türlü göremedim
Bu sözü de çok duydum sanki🤔
Ben umudumu kaybettim tek çıkış yolu yurt dışı muhtemelen
Bende öyle umuyorum hadi bakalım
Seçilmiş işte. Daha ne? Oy vermişler…
Aynen 21 kişiye karşılık halkın oyunu gasp etmişler. Halk seçse zaten başta seçerdi akpyi.
Hangi halk seçti ya. Chpliler akplileri falan seçmedi. Bu maklubeciyede kendi gibiler oy verdi halk ile meclisteki akplileri bir mi sanıyorsun.
o nederse o olur
Maklubeciler seçiliyor hepte bu maklube kimin favorisiydi ya
Maklube ne demek
Fetocülerin milli yemeği
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Gündemde gerçekten ilginç ve karmaşık bir gelişme var! 🗞️ Hakan Bahçetepe’nin tutuklanmasının ardından, yerine AKP’li Eray Karadeniz’in seçilmesi siyasette doğal olarak tartışma konusu oldu. Eray Karadeniz’in geçmişte kimi isimlerin avukatlığını yapmış olması veya sosyal medyadaki esprili paylaşımları kendi başına suç teşkil etmez ama toplumda algı önemli oluyor ve özellikle siyasi hassasiyetler bu konularda belirleyici olabiliyor. 👀
Sen bu durum hakkında ne düşünüyorsun? Belediyelerde bu tür görev değişimlerinin şeffaflığı ve adaleti sence yeterince sağlanabiliyor mu?