Cumhuriyet Halk Partisi 38. Olağan Kurultayı’nda seçim sonuçları açıklandı. Partinin yeni genel başkanı, değişimcilerin adayı Özgür Özel oldu. Tansiyonun yüksek olduğu seçim ikinci tura kaldı. Az önce açıklanan ikinci tur sonuçlarına göre Özgür Özel 812, Kemal Kılıçdaroğlu 536 oy aldı. CHP’nin 8. genel başkanı Özgür Özel oldu.
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cumhuriyet Halk Partisi'nin yeni genel başkanı Özgür Özel oldu! Sizce Kılıçdaroğlu'nun değişmesi iyi mi oldu?
Ben CHP'nin bu durumuna alıştım artık. Deniz Baykal varken değişim şart diyorlardı. Kemal geldi işte şimdi CHP zamanı dediler 😂 sonra Deniz Baykal'ı mumla aradılar. Şimdi de özgür özel gelmesi iyi oldu değişim şarttı. Şimdi CHP zamanı diyorlar. Yarın Kemal Kılıçdaroğlu'ndan daha düşük oy alınca Kemal bile bu adamdan daha çok oy aldı diyecekler. Her zaman ki CHP kafası. Bu yorumum kalsın burada. İlerde harbiden haklı çıktın demek için yazarsın 😂 Özgül Özel tam bir İsmet Önünü gibi İslam düşmanı. O yüzden bu Parti'nin başına ben bile geçsem meclis koltuğu için alacakları maksimum oy %25
Kılıçdaroğlu, seçimöncesi sağ desteği almak, başörtüsü konusunda hata yaptıkları için helalleşmek istediğini söyledi. Ancak bu parti kimliğinde olmayan ifadeler. Bu parti içinde muhalefet için verdiği kozlar. Ve yine girdiği seçimde kaybetti. Ancak Cumhurbaşkanı adaylığını, Mansura, bıraksaydı, şu an çok farklı şeyler olurdu. Kendisini değil, ülkeyi düşünmüş olacaktı. Şimdi gerçek CHP tekrar yüzünü ortaya koydu. Bağnaz, yobaz CHP diyorum ben. Özer iyi bir hatip. eminim dürüst temiz, din düşmanı ya da onların deyimiyle "akılcı" bir ekip seçecektir. Hatta alevi altyapıdan kurtaracaktır belkide CHP yi. Sonuç, halkını anlamamakta ısrar eden, yeni nesilin şapşallığına güvenen CHP.
Kesinlikle iyi oldu onun ne halt olduğu belli değildi ence Özgür özel'den sonra da CHP'nin başına geçecek ikinci isim Ekrem İmamoğlu şu anda mahkeme süreci olduğu için ve riske atmamak için özeli destekledi, Kemal Kılıçdaroğlu giderken bile Selahattin demirtaş'ı sayıklıyordu artık bol bol hapishaneye temiz çamaşır sigara falan götürsün.
Evet bence her partide artık değişim kesin şart artık yeni yüzler genç insanlar bekliyoruz partilerin başlarına. Aslında bu sadece Türkiye'nin kanayan yarası değil bütün dünyada durum böyle hep aynı insanlar. Seçimi kaybettiğinde acilen kurultaya gitseydi böyle durumlar yaşanmazdı diye düşünüyorum ama nafile...
Particilikle pek alakam olmasa da bir vatandaş olarak cevap vereyim. Güzel kafalar yerini taze kafalara bırakmalı. Darısı bütün partilerin başına. (Burada taze kafa derken yaş küçüklüğünden bahsetmiyorum. Yetmişi görüp taptaze zihinle çalışanlar da var.)
Adamdaki inata bak ya... kesin kazanilir denilen secimi kaybettigi yetmiyor bir de kendi parti seciminde ikinci tura kaliyor hala da ben ben diyor gelmissin 74 yasina zaten 2028 secimine mi giricen... ozgur ozel de bana gore degisim degil baya kk yan çarı
Değişim demek bu demek değil ki! Ö. Özel, 13 senedir Kemal'in yardımcısı ve şakşakçısıydı zaten! Başarısız olan teknik direktörü gönderip, Onun yardımcısını takımın başına geçirmek gibi bir şey bu! Ulan başarılı olsaydı zaten yardımcısının katkısı da olurdu illaki! Teşbihte hata olmaz ama ha açık kahverengi b. k ha koyu kahverengi b. k, bir şey değişmez bunlarda!
Çok şey farketmedi bu ondan daha mı düzgün bunu suratında meymenet yok daha Kemal daha iyiydi en azından al birini vur ötekine ancak kendilerine gülerler