CHP'nin yeni genel başkanı Özgür Özel oldu Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) 38. Olağan Kurultayı'nın ikinci tur oylamasında Manisa Milletvekili Özgür Özel 812 oyalarak genel başkan seçildi."Bu arada Özgür Özel başak burcu
Kemal KILIÇDAROĞLU
Özgür ÖZEL
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Chp nin yeni genel başkanı Özgür ÖZEL oldu konu hakkındaki düşünceleriniz neler? Kemal KILIÇDAROĞULU'mu Özgür ÖZEL'mi?
Açıkçası Cumhuriyet Halk partisi'nde bir değişim olması gerekiyordu Ben iyi olduğunu düşünüyorum ama Özgür özel'i yöneten kişinin de Ekrem İmamoğlu olduğunu düşünüyorum ilerleyen zamanlarda Cumhuriyet Halk partisinin genel başkanı Ekrem İmamoğlu olur şu anda siyasi yasanın olması durumu riski olduğu için kendisine aday olarak göstermedi, ama ilerleyen dönemlerde göreceğiz ki CHP'nin genel başkanı Ekrem İmamoğlu olacak açıkçası Kılıçdaroğlu'nun gitmesine sevindim artık gerçekten insan tiksinmeye başlamıştı hatta giderken bile Selahattin demirtaş'ı sayıklayarak gitti umarım bundan sonraki gelen genel başkan ve parti üyeleri aynı yoldan gitmezler CHP'yi eski günlerine kavuştururlar diye düşünüyorum
Al birini vur ötekine. Selo için söylediği sözler ile şimdiden seçimi kaybetti. Pkk bu ülkenin kırmızı çizgisi dir. Yandaş isen ağzınla kuş tutsan bu ülkede seçim kazanamazsn.