- Gündem konusunda 478 cevap paylaştı.
+1 yılKemal kılıçdaroğlu zaten kazanacak adaydı. Sürekli sosyal medyada mansur yavaşın adını öne atıp (özellikle son bikaç gündür solcu gibi görülen troller) kaos çıkarmak amacı güdmekteydi. Nasılsa kılıçdaroğlu adalığı kafaya koymuş bunları bi birbirine sokalım diye uğraşıldı.
Meral akşener bu saçmalığa aracı oldu. Öyle büyük tepki aldı ki parti köklerinden seçmeninden. Bianda R yaptı. Bunun başka açıklaması yok.
Refah partisi başkanı bile 6 ay önce kılıçdaroğlu erdoğan kalırsa erdoğana destek veririz demiştik dedi. Sonra çok büyük tepki aldık. Kendi parti içimiz bile karıştı dedi.
Kaldı ki bu iyi parti. Adamlar diyor ki biz birilerinin kucağına oturmak istesek iyi partiye geçmezdik.
İyi parti kafayı değiştirmeseydi barajaltıydı bu seçimde.
Dün iyi partiki bazı vekiller istifa etti. Sonra genel başkanla görüştük geri çektik dedi
Ne görüştüler. Ne belliydi kılıçdaroğlunun bu formüle onay vereceği?
İyi partililer o rozeti göğüslerine takıyor bu devletin bütçesinden para maaş alıyorsa. Ekrana çıkabiliyorsa kılıçdaroğlu sayesinde bu.
Mansur yavaşın binde biri kadar akıllı. Vefalı olsalar kafi çok değil .20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gündem konusunda 1,2b cevap paylaştı. Tasvip etmiyorum bu şekilde olmasını. Normalde ikinci tura kalması bile zayıf bir olasılıktı Kılıçdaroğlunun. Ama belediye başkanlarını yardımcı olarak kullanıp ikinci tura kalmayı hedefliyor. Ben tek başına aday olduğunda ikinci tura İnce kalır diye düşünüyordum. Ya ikinci turda zaten Tayyib'in karşısındakine atacaz oyumuzu yapacak bir şey yok.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
71Cevap
- Gündem konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılİnsan tükürdüğü yalarsa o kişinin dediklerine güven olmaz gadası
00 Yorumla
+1 yılHAYİR HAYİR HAYİR! milletin agzina bir kasik bal caliniyor sus payi diye. Yardimci vasfina bile uygun olmayan Kılıçdaroğlu yardimci olsun madem oyle. Adam koltuk sevdalisi, durumu kullaniyor. Bu kadar insan sosyal medyadan tepkisini acikca gosterdigi halde umursamiyor. Millet zerre umurlarinda degil!
102 Yorumla- +1 yıl
Bir kere satan her zaman satar... Akşener in en iyi yaptığı şey genele bakınca hepsi siyasi sahne de kendilerine yer bulma arayışında olanlar. Akşener in kendince siyasi ikballleri üstünlük çabaları Kılıçdaroğlunun sürekli kaybedip her seferinde olağan üstü genel kurulda parti içerisinde güven oyu alması diğerlerinin vizyonu zaten belli kendi oluşumlarına bile acımayan insanların halka bir faydası olmayı bırak acıyacaklarını bile düşündürmeyecek şık olmayan haller. Bence ortaya çıkan resim mevcut iktidar yıkılsın ama yıkılsın biz yönetmek için ayrıca kavga eder kriz çıkarırız bedelini de halka ödetiriz.
10 Yorumla
+1 yıl6 lı masanın da, akşener in de güven duygusunu ağır sarstığı kesin.
Kılıçdaroplu kazanıyor diyen 1 tane anket yokken onun aday olması büyük problem.
İmamoğlu ve Yavaş ise Cuma günü cesaret gösteremedikleri için milletin gönlünden silindiler.
İlk konuşulacak şeyi son konuşmanın sonucu.
Gğven duygusu ürkektir, kolay gider, zor gelir
10 Yorumla
+1 yılBilmiyorum artık seçime kadar yorum yapmak istemiyorum kendi akıl sağlığım için ama akşenerin masaya dönmesi iyi oldu
30 Yorumla
+1 yılDönek karı, bunlara güvenip oy vereceğiz. Bugün yarın yüzde bir oylu partiden onay alacaklar aynı bu meral döneği gibi de birisi red verdiği zaman hükümet düşecek. RTE karşısında alternatiflerin bunlar olması aşırı üzücü.
10 Yorumla
+1 yılBu formülü neden masadan ayrılmadan, insanların güvenini sarsmadan vermemiş peki? Her geçen gün daha da tilt oluyorum kendisine gerçekten. Neyse, zararın neresinden dönersek kârdır diyerek yolumuza devam edelim.
10 Yorumla- Gündem konusunda 359 cevap paylaştı.
+1 yılHiç bişi olacağı yok. İyice gözden düştü hepsi , çuvalladılar yani. Peki hangi Cumhurbaşkanının yardımcısı olacaklarmış? Yazık yaa kendi aralarında anlaşamayıp , Türkiye' nin yönetimini sağlayacaklar nasıl olabilir ki bu?
11 Yorumla- +1 yıl
Gel de sonsuz güven şimdi, hadi hayırlısı...
+1 yılGerçekten artık işi çocuk oyuncağı şekline getirdiler çok merak ediyorum bu kadına güvenip nasıl oy vereceksiniz bunlar iki gün sonra ülke yönetecek ülke yönetiminde anlaşmazlık olduğu zaman makamı mı terk edecekler. Bugün gel yarın çık
10 Yorumla- Gündem konusunda 702 cevap paylaştı.
+1 yılHadi hayırlısı demekten başka bir şey diyemiyorum. Düşüncelerimi söylerim ama bir şartla Silivri'ye iç çamaşırı ve içi şardonlu eşofman takımı yollayacaksınız
145 Yorumla- +1 yıl
Ouu büyük torpill
- +1 yıl
Ağlattın
- +1 yıl
Hücrede klozetin sağ tarafındaki beton hafif yumşak ordan kaz 3 oda geç ben ordayım
- +1 yıl
Ortadaki çok fena şirret bir kadın sen gel
- +1 yıl
Tüm kaçış planları benim odada
- +1 yıl
Tamam tayini Silivri'ye aldır bekliyorumm
- +1 yıl
Tayyareyle gel sende yiyenim
- +1 yıl
Çatıya kondurdum
- +1 yıl
Şifreyi söyle tayyareye dönecek
- +1 yıl
Yanlış
- +1 yıl
Ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış
- +1 yıl
Değiştirdim
- +1 yıl
Ya niye düzgün söylemiyorsun. Küfür eder gibi söylemişsin gitmiş
- +1 yıl
Üff ya. Bana patlıyorlar oğlum sonra. Dakikası 40 dolardı onun. Param kalmadı
- +1 yıl
Karstan getirtmiştim yedim evet
- +1 yıl
Oranın meşhur
- +1 yıl
Ben böyle uygun gördüm
- +1 yıl
Yanında ayran içmeyi
- +1 yıl
Arasındaki fark ne bilmiyorum 😔
- +1 yıl
Ah be 🥺
- +1 yıl
Ben yollarım rahat ol, seçimden sonra her şey değişecek
- +1 yıl
İmzamı atıyorum
- +1 yıl
14 mayısta hep beraber bir daha kritik yaoarız tacii
s +1 yılAnayasaya göre vesayet makamı ile belediye başkanlığı asla birleşemez.
Aynı kişinin hem Cumhurbaşkanı Yardımcısı hem Belediye Başkanı olması Anayasanın açık ihlalidir.
Halk hesabını sorar.
— Mehmet Uçum Cumhurbaşkanı Başdanışmanı
Demek ki doğru olanı yapmışlar halk İmamoğlu ve yavaş'a güveniyor bu bi tık kazanma şansını arttırır
- Gündem konusunda 742 cevap paylaştı.
+1 yılOyunda mızıkçılık yapan çocuklar gibiler. Bir parti genel baskani iki belediye baskani icin masadan kalktı bunlar mı bizi yönetecek şahtık şahbaz olacagiz yani
20 Yorumla
+1 yılEvcilik oyununa döndü resmen bari kamuya yansıtmadan kendi aralarinda kim kaliyor kim gidiyor net cevapla çiksalardi ama bu sekilde hic guven teşkil etmiyor ki garip bir hal aldi
20 YorumlaAklımdan geçen...
30 Yorumla
+1 yılBu nasıl bir siyaset anlayışı masaya oturuyorlar 3 saatte hükümet kabinesi seçiliyor, sanki miras paylaşıyorlar, pazarlık masası bu, iyice soğudum bu zihniyetten
10 Yorumla
+1 yılBunların siyaseti de böl parçala yönet sistemine döndü iyice bunlarıda adam yerine koyup oy verenlerin vay haline.
20 YorumlaGündem konusunda 361 cevap paylaştı. https://www.youtube.com/embed/LfdUtdIraygHayırlısı olsun
20 YorumlaSürekli dönüyor buna güven olur mu imza ettiği şeyden dönmesi madem ayrılacaktı ne diye imza attı buna güvenilmez tayyip bunuda satın alabilir
20 Yorumlaİyi partide demekki adam kalmamış bunların derdi vatanımızı abd ye muhtacım ettirmek yalan dolan hdp seviciligi her şey bu 7 li masada dönüyor 46 000 kişi gitmiş umründamı
00 Yorumla
+1 yılBence bu iyi oldu Mansur Yavaş aday olsa Kürtlerden oy alamazdı Kılıçdaroğlu'nun olduğu gayet iyi oldu👏
10 Yorumlaİsrail bir kaç PARTİ birleşti iktidara gelmek için iktidara geldikleri gibi kavga etmeye başladılar bunda aynı olursa sasmam
10 Yorumla- Gündem konusunda 689 cevap paylaştı.
+1 yılKK Cumhurbaşkanı adayı oldu ve seçimi büyük ihtimalle AKP kazanacak çok büyük maalesef
20 Yorumla
+1 yılBunlardan bir cacık olmaz Bunlar sadece ülkeyi geriye taşıdı Al birini vur ötekine
20 YorumlaGündem konusunda 560 cevap paylaştı. Masadan ayrilinca chp liler demediklerini bırakmadılar itin gtune soktular simdi ne diyecekler acaba? Tukurduklerini yalayacaklarmi?
00 Yorumla
+1 yıl9 Seçim kaybeden K. K' na oy yok. Cumhuriyet değerleri ile uyuşan birisi değil. Ayrıca demokrat birisi değil CHP' ni ele geçirmiş durumda.
00 Yorumla
+1 yılWoww. Kemal olmayacak demek. Imamoglunu hiç sevmiyorum ona asla oy vermem. Mansur yavaş belki.
00 Yorumla
+1 yılo koca sözlerin şimdi ne anlamı kaldı tabi siyasette 24 saatte çok şey değişiyor
bakalım neler bekliyor bizi00 Yorumla- Gündem konusunda 322 cevap paylaştı.
+1 yılonları aynı havuuzn içme alması merak ve Kemal'e güvenmeyen kitleye daha fazla gaz vermiş oldu Mansur ve Ekrem güveniyor halk
00 Yorumla - Gündem konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılSermaye sahipleri amacına ulaşmak için her yolu deniyorlar. Çünkü 20 yılda kazandıkları gücün ellerinden gitmesini istemiyorlar
00 Yorumla Neden kalktı, neden oturdu..
Masadan kalkmak için son gunu beklemek kadar basiretsizlik mi olur, aptalca.
10 Yorumla- Gündem konusunda 349 cevap paylaştı.
+1 yılCok eglenecegiz cok. Cok gulecegiz cok. Cok komedi malzemesi cikar cok
10 Yorumla Ya oy verecez ama cidden mecburiyetten yani
10 Yorumla
+1 yılBu iş iyicene yap boza dönüştü. Aklım almıyor artık, hayırlısı...
10 YorumlaGündem konusunda 2,5b cevap paylaştı. ağlasin meral. bahceli gibi firildak bunla yola cikilmaz da bir oy bir oydur iste
11 Yorumla- +1 yıl
size senaryoyuda yazayim kilicdaroglu kazandiginda diger secimde imamoglunu cikartacaklar. imamogluna yarayacak ondan susuyor zaten bu secim olmazsa diger secim kesin benim diye. ama ben imamogluna yok hocaogluna falan oy vermem ulkeyi duzeltemezse. kilicdaroglunun yuku agir o yüzden. fanatiklik asla. icraate bakcam her zaman
+1 yılOyun mu oynuyoruz. Gel de bunlara güvrnip yola çık
10 YorumlaSiyasi çıkar başka ne olacak? Anaa muhaalefet partisi olup başbakanlığa oynamaal istiyor.
10 Yorumlaİstanbul ve Ankara en önemli şehirler. Böyle olacaksa oralar da riske girecek.
10 YorumlaBu Arkadaşlar okul öncesi eğitimini tamamlayamamış sanırım 😒
00 YorumlaTamamen kurguluydu diye düşünüyorum
İnsanımız ters psikolojiyi seviyor00 Yorumla
+1 yılAkseneri yine oldu bittiye getirdiler kadını resmen mecbur ettiler
Ah Kılıçdar ahh00 YorumlaKadin akp yi satti mhp yi sattı onları satması şaşırtmamişti
00 YorumlaGündem konusunda 501 cevap paylaştı. Ya bunlar en iyi adayı da çıkarsa her şey Kılıçdaroğlu nun elinde o yuzden hepsi boş
00 YorumlaKılıçdaroğlu. Git evinde otur. Mansur başkana ihtiyaç var
00 Yorumla5 çocuklu annem kocaya kaçmıştı çok şükür evine döndü
00 YorumlaMansur yavaşın CB yardımcısı olması bir şey ifade etmiyor yanlış yaptı
00 Yorumla
+1 yılYardımcı değil aday olacaklar beni tatmin etmiyor teşekkürler
00 Yorumla
+1 yılBu sistem akpyi bitirir. buyuk ihtimal secimi erteletmek isteyecekler sonrasi ickarisiklik
00 YorumlaKötü günler sona erdi.
Daha kötü günler başlamak üzere.00 Yorumlavardır bi bildiği illaki meral hanıma güveniyorum.
00 Yorumla
+1 yılBu git gellerle ve triplerle mevcut hükumetin karşında hiç şansları yok.
00 Yorumla
+1 yılBeni de yardımcılarının yardımcısı yapsınlar tam olur
00 YorumlaBelediye başkanlıklarından istifa etmeleri gerekecek böyle bir şey olursa bu da akıl karı değil.
00 YorumlaGündem konusunda 780 cevap paylaştı. Siyasi rant uğruna bu ülkede dönmeyecek tezgah yoktur.
00 Yorumla- Gündem konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılmasa olması bile saçma 1 kişi için on kişi bir araya geliyorsa kendilerini sorgulasınlar. bi yanda şeriatcı bi yanda laik bi yanda milliyetçi. mansur neysede ekremden bi cacık olmaz.
00 Yorumla
+1 yılGeri döndü ama boşa 6li masanın kaderinde kaybetmek var
00 Yorumla
+1 yılHadi gelin buna ve oturup kalktiklarina oy ver... Türkiye nin bir başı bir lideri var.. o yüzden kim nereye oturup kalkiyorsa yapsın... biz elimizdekine sahib çıkalım ki.. günü gecesi sabahı belirsiz masa bizi bozar
00 Yorumla
+1 yılBu zamana kadar hangi cumhurbaşkanlığı yardımcılığı için aday olmuştur veya gösterilmiştir. Yardımcısını başbakan ya da Cumhurbaşkanı kendi atar bunlarınki şart koşmak olmuş
00 YorumlaÇok üzüldüm. Hiçbir şey kazanamayız. Yavaş ve imamoğlunun siyasi kariyeri biter. Kılıçdaroğlu utanmaz olduğu için devam eder herhalde
20 Yorumlaşahsen o kadar çaresiz hissediyorum ki cb yardımcısı olup olmamasını düşünemeyeceğim bile. ben altılı masaya vereceğim. hiç yoktan vasıflı cb yardımcılarımız, bakanlarımız olur ümidiyle.
00 YorumlaMasadan kalkmadanda bunu konuşabilirdi hakimizde hayirlisi
20 Yorumla
+1 yılKaç tane yardımcı var ben sayamadım bunlardan bir cacık olmaz
00 Yorumla- Devamını Gör (54)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem