Gazeteci Fatih Altaylı'nın sorularını yanıtlamış, 1.5 ay sonra görevi bırakacakmış. Bunun üzerine de görevini bıraktığında "Rahatlayacağım" demiş. Sizce Canan Kaftancıoğlu yerine CHP İl Başkanlığı görevine kim gelir?

Gazeteci Fatih Altaylı'nın sorularını yanıtlamış, 1.5 ay sonra görevi bırakacakmış. Bunun üzerine de görevini bıraktığında "Rahatlayacağım" demiş. Sizce Canan Kaftancıoğlu yerine CHP İl Başkanlığı görevine kim gelir?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Bence iyi biri gelir
hükümeti devam ettirerek son görevlerini yaptılar reislerine karşı. aslında yerel seçimi bekleyip bekediyeleri tekrar akpye verip bırakmaları lazımdı fkdldş
CHP'de bir sürü oyun dönmeye başladı Ekşi Sözlükte çok iddialı bir gazeteci eğer CHP'den İmamoğlu aday olmazsa istediğiniz kadar bana sövün demişti ve Kılıçdaroğlu aday olmuştu o günden beri kimin geleceğini tahmin etmekte zorlanıyorum
Bence soru şu olmalı neden? Olası senaryo ya kılıçtaroğlu çekilecek ya da seçimi kaybedecek algısı var kaftancıoğlunun orada oturması İmamoğlu içindi neden şimdi yani?
savaşçı dişi aslan yürekli kadın İstanbul'da sandığa sahip çıktı ekibi de sağlam ama bu sadece İstanbul içindi ülke geneli 80.000 sandığa sahip çıkamadılar
Bu kadının asla cumhuriyetçi ve Türkiye sevdalısı olduğunu düşünmüyorum. Bu kadın başkalarının destekçisi ve başkaları tarafından kumanda edilen birisi
Turkiye de siyasetten bıktım artık adamlar seçim kaybetti kimsenin umurunda değil hala koltuk peşinde devam ediyorlar aksina kazan uyarıyor kaybettin kalk koltuktan diye orasida garip
İmamoğlunun yerine geçmeye çalışıyor. Kemal bunu ibb için devreye aldı Ekremle değişim tartışmasına girdikten sonra.
1,5 ay da fazla bence yarın bıraksın o da rahatlasın biz de.
Bu kadını ne Türkçü ne de Atatürkçü biri olarak görmüyorum. Hoş, CHP de 1-2 isim haricinde boyle birinin oldugunu düşünmüyorum.
1.5 ay sonra neden çekiliyor esas soru bu bence. ibb adayı mı olmak isteyecek ya da imamoğlu bir hareket mi başlatacak da onla mı hareket edecek
Kılıçdaroğlu aday olursa yine seçilmez çünkü artık değişim şart ben de desteklemiyorum artık çevrem de yaşayanlar da aday olursa oy vermicez artık baraj altın da kalsın parti umrum da değil.
Dersimli çeteden birini transfer ederler yine.
Zaten ne işi var chp de. Bu kadını sevmiyorum.
Kim gelirse gelsin zihniyetlerinin değişmemesi halinde bir arpa boyu yol alamıycaklar.
Kafasina göre birakamaz yerine gelecek ajani amerika belirlemistir zaten
Kemal Kılıçdaroğlu hedefine ulaştı CHP yi bitirdi
Rahat rahat dağa çıkabilir
Ya Ekrem gidecekti ya da bu sonuç belli olmuş.
Bıraksın zaten ne işe yarıyor boş boş geziyo anca
Darısı dede beyin başına.
Kukla koysunlar yer kaplar
Gelecek kişi ondan pekte farklı değildir
Yine kemal Kılıçdaroğlu nun adamı gelir kim gelir
kk gelir bos koltuk gördümu oturur
bu kadını oldum olası antipatik buldum
nere gidiyorsa gitsin cins
Ben adayım, umarım seçilirim.
Zahmet oldu
Umurunda değil
hdp'den biri
geç bile kaldı
darısı kk ya
Ne fark eder artık
ben gelirim
hdp'den biri olabilir
Gelir bir kıl kuyruk
😃😃durması hataydı
bu kim aw
Kadin politikaci görünce şaşirdin mi
@simgee_yuuna bu feministler de iyice sıyırdı
@aykırıinsan33 kadin haklarini çok görüyorsaniz insan değilsiniz
@simgee_yuuna sen iyi misin ya
Evet
@simgee_yuuna belli
Adaletçiyim ben hiç erkekleri eziyor muyuz ama siz hep kadinladi ezme peşindesiniz
@simgee_yuuna bu kim dedik aw tanımıyorum
Daha ulusalsak Kemalist biri gelmesin de
Canan Karatay
Kim gelirse gelsin
Adayim