Gündem Kılıçdaroğlu CHP den istifa mı etti? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Haberde CHP grubuna veda etti demiş de istifa mı demek oluyor bu Güncellemeler+1 yıl Tamam askolar benim için kavga etmeyin Kılıçdaroğlu CHP den istifa mı etti? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
HepinizeKüstüm Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl hdp li saniyordum kilicdaroglunu ben kandil filan destekliyordu ya bunu. chp liymis alla halla bak sen 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sjdjsjs Yorumla
Chıld_Of_GOD Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% +1 yıl Gündem konusunda 1,8b cevap paylaştı. İstifa etmeli. Ekrem İMAMOĞLU da CHP başına geçmeli. 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Ekrem'in amacı o zaten. Yorumla sporcuqenc +1 yıl Evet arkadaşlar şu an sayın Kılıçdaroğlunun oyu yüzde 48 sayın Erdoğanin ise yüzde 44 net öndeyiz puhahahahah Yorumla Chıld_Of_GOD +1 yıl @sporcuqenc yarın bir gün yağacak zamlarla irfandan Türkiyeye geçecek din kardeşlerini saymaya başla. Afgan İran savaşı da başladı. Hadi hayırlı olsun. Yorumla sporcuqenc +1 yıl Uzaaa Yorumla Chıld_Of_GOD +1 yıl @sporcuqenc terbiye timsali. Anneni tebrik ederim. Yorumla Blackblue03 +1 yıl Yahudi misin Yorumla Chıld_Of_GOD +1 yıl @Blackblue03 evet✡️ Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bunlar istifa etmez yenildikce alışkanlık yapar 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Veda etti yazılmış da ben de bilmiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senin için yağlı güreş bile yaparız 😂😅 Yorumla Soran +1 yıl Hem güreşçi hem nazi uff düştüm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl düş ama yere değil şevkatli kollarıma 😊 Yorumla Soran +1 yıl Şıp bayıldımm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yüzüne kolonya dökerim öperek uyandırırım Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 86% +1 yıl Gündem konusunda 1,6b cevap paylaştı. haberim yok 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
hdp li saniyordum kilicdaroglunu ben kandil filan destekliyordu ya bunu. chp liymis alla halla bak sen
Sjdjsjs
İstifa etmeli. Ekrem İMAMOĞLU da CHP başına geçmeli.
Ekrem'in amacı o zaten.
Evet arkadaşlar şu an sayın Kılıçdaroğlunun oyu yüzde 48 sayın Erdoğanin ise yüzde 44 net öndeyiz puhahahahah
@sporcuqenc yarın bir gün yağacak zamlarla irfandan Türkiyeye geçecek din kardeşlerini saymaya başla. Afgan İran savaşı da başladı. Hadi hayırlı olsun.
Uzaaa
@sporcuqenc terbiye timsali. Anneni tebrik ederim.
Yahudi misin
@Blackblue03 evet✡️
Bizde bu kadar gururlu siyasetçiler yok.
Yok o adama yazık oldu yaw :/
Mücadeleye devam dedi daha ne desin
Bunlar istifa etmez yenildikce alışkanlık yapar
Veda etti yazılmış da ben de bilmiyorum
Senin için yağlı güreş bile yaparız 😂😅
Hem güreşçi hem nazi uff düştüm
düş ama yere değil şevkatli kollarıma 😊
Şıp bayıldımm
yüzüne kolonya dökerim öperek uyandırırım
halk koyun kilicdaroglu ne yapsin
Hayır
haberim yok