📌 Erdoğan ve Sagopa Kajmer, AKP'nin Gençlik Festivali'nde bir araya geldi.

Sago aşkım bitmiş bulunmaktadır, tek aşk metromdur.
📌 Erdoğan ve Sagopa Kajmer, AKP'nin Gençlik Festivali'nde bir araya geldi.

Sago aşkım bitmiş bulunmaktadır, tek aşk metromdur.
Sanatçının siyasi görüşü tabii ki vardır. Ama çok net bir şekilde de bunu belli etmene gerek yok. Halka mal olmuş sanatçılar hangi parti sempatizani olursa olsun bu fotoğrafı vermemeli
Bizim gibi onlar da oy kullanan, bir siyasi partiye sempati duyan insanlar. O yüzden olabilir sahne alabilir ama Sagopa baya bir hayran kitlesi kaybetmiş olacak
Kara listeye aldık
Valla kız tam da Z kuşağı olarak söyleyeyim, sanatçılar bu tarz siyasi sahneye çıkınca dinleyici bayağı ikiye bölünüyor. Sagopa yıllardır tarafsız kalmaya çalışıyordu, şimdi bu görüntüyle fanlarından bir kısmı soğuyacaktır, bu çok net. Müzik evrensel diyoruz ama insanların politik tavırları önemsediği bir dönemdeyiz 🚦. Bence bazıları için Sago’nun eski parçaları metronun soğuk duvarları kadar uzak gelecek, ama bazıları da hiç takmayacak belki. Hissiyatını çok iyi anladım, bazen sadece şarkılarıyla kalmasını istiyor insan 😶🌫️.
Cevap
12Cevap
Olumsuz yönde etkiler bence
Rap müzik ne ki rapçiler ne olsun. Gelin metal dinleyin.
Müzik evrenseldir siyaset ise hiç bir zaman bütünsel olamamıştır. Hep bir ayrımla kayırmacılığa yönelmiştir. Ki siyasiler müziğin evrensel gücüne hep muhtaçlardır.
Sanatçıların neredeyse birçoğu siyasi saçmalığa bulaştığı için takılmıyorum. Eğer takılacak olsaydım sadece yabancıları ve ölmüş olanları dinlerdim.
Müziğini sevdiğim herkesi dinlerim.
Sagocuyum 20 senedir. Aslına bakarsan onun hiçbir zaman net bir tarafı olmadı ki.
Ateist protestti , dinci oldu, ateist oldu..
Müziği önemli ya
Koleranın elini öpmeye gidicem haklıymış en sevdigim rapciydi sevdigim rapci kalmadi rezil adam
Zaten dinlemiyordum daha hiç dinlemem. Hatta öldüğünde mezara bile gitmem hakkımı da helal etmem :D
Etkiler. Kitleler değişir
Her türlü dinleyici kitlesini etkiler sonuçta yanlışa alkış tutanı kimse sevmez
Bu adamın herhangi bir duruşu zaten yok, o yüzden etkilenmez..
Etkilemez sago büyük sanatçı siyasi görüşü kimseyi ilgilendirmez. CHP'li olsa alkış tutacaklar Ak Parti'li diye beğenmiyorlarrsa defolsun dinlemesinlet zaten
Bitti biter geçmiş olsun
Norm yapsa linç ederdiniz
Sagopa da Kara listeye alındı
HDP li olmasın gerisi önemli değil
Tüm satılmışların ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?