Gönüllerimizde taht kuran kişiliği ve şarkıları ile eski Sagopa Kajmer 2015'ten sonra hadisleri ve sünneti inkar eden Sagopa Kajmer... ayrıca yeni albümünü dinleyesim bile gelmiyor
Yüzündeki o güzellik gitmiş, şarkılarında artık ağır dil ve mana yok, anlam yok dinleyince yarıda kesmek geliyor içimden.. İnşallah eskisi gibi olur Sagopa Biz onu imanlı dindar hali ile sevdik şarkılarındaki güzellik ile sevdik..
Sagopanın degisimi hakkında ne düşünüyorsunuz?
Sagopa Kajmer'in yeni Albümü ve Yeni Değişimi hakkındaki düşünceleriniz nedir?
Öncelikle kendisi Türkiye'ye gelmiş en kaliteli sanatçılardandır. Fakat dediğiniz gibi artık pop tarzına kaydı. Bence şarkıları sanat eseri niteliğinden çıktı. Eski şarkıları mükemmeldi ve gözümde sanat eseridir. Bu arada bu islami dönemi yaşadığı değil daha eskisi dönemi de kastediyorum 1999-2005 arası. Bilmem belki o kadar eskileri dinler misin ben çocukluğumdan beri dinlerim. O yıllarına ait pesimist ve serseri bir fotosu. Tabi insanlar olgunlaştıkça bu hallerden çıkıyorlar. Şuanki dönemi de onu gösteriyor. Artık büyük olgun birisi 40 lı yaşa yaklaştı ve eskisi gibi olmayacaktır. Bahsettiğim eski fotosu:https://i. hizliresim. com/ZEr7DG. jpg
Dini kullandi dinleyici kitlesi kazandi. O yillarda bu sekilde prim yapabilirdi ancak, konserlerine eskiden gitseydin hep turbanli kizlar geliyordu. Ama artik bu tarz muzik prim yapiyor ve adam buna kaydi. Olay bu. Dindar falan degiller.
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hayır dini kullansaydi şimdi de devam ederdi ayrıca yüzüne bakarak da anlayabilirsin
Onun dini kendisini ilgilendirir. Ben şarkılarını severek dinliyorum hala. Çünkü dinlediğim kişinin dinine değil yaptığı müziğe yazdığı söze bakıyorum.
En İyi Cevaplar