Müzik & Etkinlik Sagopa Kajmer hakkında ne düşünüyorsunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor yahu bu adamın bir tane kötü şarkısı yok mu? dün akşam tam 50 şarkısını dinledim bi tane bile kötü değildi. nasıl oluyor bu? Güncellemeler+1 yıl ya tabi tanıyorum kendisini ama dün akşam ilk defa böyle derinlemesine dinledim şarkılarını Sagopa Kajmer hakkında ne düşünüyorsunuz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 500 cevap paylaştı. Eskiden dine inanıyordu ve ismailağa tarikatındandı. Artık ne gördüyse dinsiz olmuş. Bir konuşsa neler öğreniriz de suikaste kurban gider sanırım.Onun dışında Ceza ile birlikte rapin üstadıdır. 0 0 Yorumla
Sneaky_Owl Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Sonunda Sagopa öven biri ❤️ Adamın cidden kötü şarkısı yok 0 4 Yorumla Soran +1 yıl övmeyenlerin olması bile o kadar saçma ki Yorumla Cemdendeniz +1 yıl Hiç konserine gittin mi ! Yorumla Sneaky_Owl +1 yıl Hayır bulunduğum ile gelmedi maalesef Yorumla Cemdendeniz +1 yıl İzmir’de konseri var 12 ağustosta yakın mı Yorumla
istedigiyerdeyım Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 71% +1 yıl ılahıyatı bıtırmıs bırısınden kotu sarkı cıkmaz her sözlerı derındendır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl En yakın arkadaşım aşık bu adama harbi güzel şarkıları var mı o kadar? Bi kez bile dinlemedim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl dinleee pişman olmayacaksın yemin ederim Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Hangi albümden başladın dinlemeye? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl albümüne dikkat etmedim karşıma çıkanı dinledim ama şarkı listemde şu an 55 tane sago şarkısı var Yorumla Oluştur +1 yıl Bir pesimistin göz yaşları ve kötü insanları tanıma senesi albümü besttir, hepsini dinleyebilirsin Yorumla Soran +1 yıl dinlerim :) siz uzun zamandır dinliyorsunuz herhalde? Yorumla Oluştur +1 yıl 2000'lerin başından beri. Ezbere bilmediğim şarkısı yoktur :) Yorumla
HAKANN1349 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Türkçe rap ın üstadı 0 3 Yorumla Soran +1 yıl gerçekten öyle gözüküyor 🫡 Yorumla HAKANN1349 +1 yıl Mevsimler gibisin en sevdiğim şarkısı benim Yorumla Soran +1 yıl ben seçemiyorum açıkcası ama mevsimler gibisin de baya iyi Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl AtAyiz o 0 3 Yorumla Soran +1 yıl o ne be Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ateist Yorumla Soran +1 yıl ee? konumuzla ne alakası var Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Eskiden dine inanıyordu ve ismailağa tarikatındandı. Artık ne gördüyse dinsiz olmuş. Bir konuşsa neler öğreniriz de suikaste kurban gider sanırım.
Onun dışında Ceza ile birlikte rapin üstadıdır.
Sonunda Sagopa öven biri ❤️ Adamın cidden kötü şarkısı yok
övmeyenlerin olması bile o kadar saçma ki
Hiç konserine gittin mi !
Hayır bulunduğum ile gelmedi maalesef
İzmir’de konseri var 12 ağustosta yakın mı
ılahıyatı bıtırmıs bırısınden kotu sarkı cıkmaz her sözlerı derındendır
En yakın arkadaşım aşık bu adama harbi güzel şarkıları var mı o kadar? Bi kez bile dinlemedim
dinleee pişman olmayacaksın yemin ederim
Hangi albümden başladın dinlemeye?
albümüne dikkat etmedim karşıma çıkanı dinledim ama şarkı listemde şu an 55 tane sago şarkısı var
Bir pesimistin göz yaşları ve kötü insanları tanıma senesi albümü besttir, hepsini dinleyebilirsin
dinlerim :) siz uzun zamandır dinliyorsunuz herhalde?
2000'lerin başından beri. Ezbere bilmediğim şarkısı yoktur :)
Ef sane cidden 2010 şarın
Türkçe rap ın üstadı
gerçekten öyle gözüküyor 🫡
Mevsimler gibisin en sevdiğim şarkısı benim
ben seçemiyorum açıkcası ama mevsimler gibisin de baya iyi
AtAyiz o
o ne be
Ateist
ee? konumuzla ne alakası var