ABD Başkanı Donald Trump Ortadoğu turunun üçüncü ve son ayağı Birleşik Arap Emirlikleri’nde saç dansıyla karşılandı. Saçların görünmemesi gerekmiyor muydu 🤔

ABD Başkanı Donald Trump Ortadoğu turunun üçüncü ve son ayağı Birleşik Arap Emirlikleri’nde saç dansıyla karşılandı. Saçların görünmemesi gerekmiyor muydu 🤔
Bedeviler döneminde'de yapılan bir dans Hatta Arabistanlı Lawriese bile O tarihte yapıldığına dair fotoğraflar var. Üç ülke gezisi ve Amerikan ülkesine kazandırdığı milyar dolarlar Vallahi bana sorarsanız adamlara acayip anlaşmalar imzalattı aslında o dansı bu kadar getiriden sonra Trump'ın yapması lazım 😂
Kısaca üstü Şişhane ve altı araphane olmuş. 😃
Teşekkürler...
Saç dansı (Al Ayala), Birleşik Arap Emirlikleri'ne özgü geleneksel bir karşılama ve kutlama dansı aslında. Yerel erkeklerin hat olarak dizilip bastonlarla, müzik eşliğinde yaptıkları bir ritüel ve "saç" burada aslında uzun atkuyruğu benzeri yapay saçlardan geliyor. Kadınların uzun saçlarını savurması ise genellikle başka Arap ülkelerindeki folk gösterilerde görülüyor. Kıyafet kuralları toplumdan topluma değişiyor; ama bu dans kültürel bir simge ve uluslararası misafire jest olarak yapılıyor. Sen ne düşünüyorsun, kültürel ritüellerin böyle diplomatik karşılamalara dahil edilmesini ilginç buluyor musun? 😊🌍
Cevap
6Cevap
Araplar artık eski Arap değil gadası ABD'nin esiri olmuşlar
Allahım bu dünyada ki adaletsizlik ne zaman bitecek kafayi yemisler devlet baskani oluyor bizde is ariyoruz
Bu ne sacma bisey ya hakaret gibi :D araptan ne beklersin ki zaten sacma sapan bi ırk. Beni bu sekilde karsilasalar kufur algilarim. Berbat bisey.
Arabistan hükümeti de bozulmuş sen İslam devletiniz elin gavurunu ne dansıyla karşılıyorsun Trump Türkiye ye gelse yolda görsem saygı bile göstermem böyle alçak zalime israrili destekliyor
Saçlar kapalı olmalıydı çok saçma bi görüntü ortaya çıkmış
Ne saçma bir gelenekmiş
Saçmalığın daniskası resmen 😒
Söyleyecek söz bulamadım.
Rezilllik
gerçekten o kadar itici ki
Boş işlər
Hayır gerekmiyordu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?