Öz şehit çocuğu ağlarken teselli etmek yerine öyle bakıp geçen ve hattâ bıyıkaltı şekilde gülen zat-i muhterem, Katar Emiri'nin çocuğunun elini tereddüt etmeden öpüyor. Sen bize ihanet eden vahhabilerin elini değil senin canını korumak için şehit düşen asker ve polislerimizin çocuklarının ellerini öp
Katar Emiri'nin çocuğunun elini öpen recep tayyip erdoğan hakkında ne düşünüyorsunuz?
Objektif biri olarak Tayyibin orda el öpmesini doğru bulmuyorum. Ama yukarıdaki resimdede hangi duygular içinde olduğunu bilemeyiz. Belliki derin düşüncelere dalmış koskoca cumhurbaşkanı kafasından neler geçiyor Allah bilir ikisini kıyaslamak çok saçma bence
Rte parasını katar'dan alıyor. Sonuçta ellerini paşa paşa öpecek. Diğer yandan %50 zaten dünya batsa umrunda değil. Rte'de bunu farkında. Bu tablo normal o yüzden.
Hayır öyle düşünme araplar kutsal sen bilmiyon mu yemeyip yedireceksin onlara onlar senin bayrağını çiğnese, senin katliamcı olduğunu meclisinde kabul etse de sen onlara bakacaksın bakmazsan taş olursun
Emirin resmini görünce haberde annemle koptuk gorgusuz kendi kocaman resmini koymuş adam ülke bayrağı bir sembol koyar. Cocuklar masum da Erdoğan için bir şey diyesim yok bugün.
Tartisicak b*k atacak baska birsey bulamadiniz dimi? Yine din duamanligi var yorumlarda ayrica.. Bu din dusmanlarini sanalda degil yiyiyorsa gercem hayatta gormek isteriz cami onlwrinde protesto ya da inaanlarin icinde allaha peygambere kitap a kufur edin araplar aoyleymis boyleeymis geciceksiniz o isleri arap var arap var iranda arap guya ama neler yapiyor goruyoruz bos mubabbeti birakin
Tam bir saçmalık! Koca Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı bir tane veletin elini öpüyor, üstelik hiç de eli öpülesi bir çocuk değilken! Araplardan da Arap özentiliği yapan kişilerden de nefret ediyorum!
Kuveyt emrinin çocuğu değil, çiçek sunan ili çocuktan birisi. Bende duyunca küplere bindim fakat araştırın aöyle olmadığını gördüm. Araştırın arkadaşlar. Araştırmadan yalan başlık açmakta acayip ezikliktir.
Not: Erdoğancı değilim, ama yalan başlıkla milleti galeyana getirmekte insanların aklıyla alay etmekten başka bir şey değildir.
Şu yorumlara bakınca bazılarının köhneleşmiş cahillikleri ve aşağılık iftiraları karşısında insanın midesi bulanıyor. Kardeşim bu çocuk Kuveyt emirinin oğlu değil. Bu başlı başına bir YALAN!!! Ülke ziyaretinde heyet karşılama töreninde bir kız çocuk ve fotoğrafta görünen çocuk tören gereği hem Cumhurbaşkanımıza hem de Kuveyt emirine Çiçek veriyor. Dedesi yaşındaki Cumhurbaşkanımız bir dede şefkatiyle elinden ve yanaklarından öpüyor hepsi bu. Kuveyt emirinin 3 kızı ve 1 oğlu var oğluda 69 yaşında falan... Ayıptır günahtır bu yalan üzerinden böyle bir ahlaksızlığa ortak olanlara YAZIKLAR olsun!!! Videosu youtube de var isteyen açsın izlesin ayıptır be kardeşim
Ya bu zihniyete hastayım :)) siz ve siz gibiler düşünmediği için ülke bu halde Allah'ın verdiği aklı birazcık kullanın hepsini demiyorum birazcık sadece
En İyi Cevaplar