Bazı büyükelçiliklere yapılan yeni atama kararlarına göre, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Başkanı Mehmet Güllüoğlu Tanzanya Darüsselam Büyükelçisi oldu.
Harika bir atama diyorum böylesi anca hukuk devletinde olur..
AFAD Başkanı Büyükelçi olarak atandı! Bu ballı atama hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bu ikdidar için herşey mümkün unutmayalım ki “Bakara makara ” diye dini inançlar ile dalga geçen adamı önce bakan sonra da büyükelçi yaptılar, büyükelçilik çok yüksek diplomasi bilgisi, eğitimi ve kültürü gerektirir ama başka ülkelerde bizim ülkemizde iktidarın emir kulu olan herkes her makama gelebilir sıradan olaylar bunlar.
Sasirmadim akpde dayısı eniştesi flan vardır. Genelde alt kısmı sağlam insanlar akrabalarını getiriyor yüksek konumlara. Neyseki insanlara toplıl gecenlerin karakterinin ucuzlugu dunyanin obur ucundan bile belli oluyor. Bazı insanlar göremese de..
Tanzanya nerdee allah aşkına:D bunlar ilerde sırff para alabilmek için okyanusa toprak döküp burasıda ülke artık seni elçi yaptım diyip övünmezlerse iyi:D
Büyükelçi ve konsolos maaşları bulunduğu bölgeye göre değişmektedir. Ortalama 3 bin 500 dolar ile 7 bin dolar arasında değişen maaş almaktadır. Tanzanya büyükelçisi çok gerekli.