Bence iptal edilip Irak'a ya da Suriye'ye ya da artık, Madagaskar ya da mozambik'e gönderilmeli.
Onlardan oy alıncak diye dilenmek yerine vatandaşlıkları iptal edilsin.
Bence iptal edilip Irak'a ya da Suriye'ye ya da artık, Madagaskar ya da mozambik'e gönderilmeli.
Onlardan oy alıncak diye dilenmek yerine vatandaşlıkları iptal edilsin.
Cevap
12Cevap
Türk olmak herkese nasip olmaz. Bu ülkede kimsenin haddi değildir Türk'ten rahatsız olmak. Saygı duymaları gerekir.
Kimse Türk olmak zorunda değil bu vatanda Türklerle beraber tüm azınlıkların
Kükürtler hariç kimse sprun çıkarmıyor
Sorun çıkarmak başka Türklüğü kabul etmemek başka, adam Kürtse Kürtdür Laz ise Lazdır. Dünyanın hiçbir yerinde kimseyi zorla belli bir etnik kökene dayatmak diye bir şey yok. Rusya da yaşayan 15 milyon Türk'ün de İran da yaşayan 20 milyon Türkünde kendi Türklüğünü red etmesi lazım sizin mantığınızla. Ama oralarda böyle bir ırkçılık yok diye biliyorum.
Anlamıyorlar işte
@Uyeismiyok5555 Anlayacak zeka yok var mi ki? Daha cümle kuramıyor, söylediği iki kelimeden biri hatalı. Kafatasçı zihniyetden ne beklersin? Zaten kökenini araştırsan muhtemelen Türk çıkmaz. Gerçekten Türk olup da ırkçılık yapanı görmedim. Kesin devşirmedir zaten. Neyse engelleyeyim işim gücüm var uğraşamam :d
Kürtlerden rahatsız olanları nasıl yapalım bebeğem 😏
Onlar Irak'ın kuzeyi onları bekler
Kürt değilim ama bu ülkede ki Kürtçü ve Türkçü kafatasçı ruh hastalarından gına geldi aminuyum 😏
Bi tek türklükten rahatsız olanların değil, çifte vatandaş onların vatandaşlıkları da iptal edilse ülkenin nüfusu azalıp ferahlayacak da nerdeeee
Yaşa, aslında senin dediğin gibi yapacaklar, zaten orada 1 ay dan fazla yaşayamazlar nalları dikerler, çünkü burada bedava yaşamaya alışmışlar
Türklük diye bir şey yok uydruma gününüz bile var yani pek bir vasfınızda yok sabah akşam atam olmasaydı bizde olmazdı diyorsunuz turan eler varolsun bilmem ne sorgulamayı bile bilmiyorsunuz
Rahatsız olanlar dava açıp vatandaşlıktan çıkabilir
Türklük senin babanın mali mi cahil
nerde o kapasite yönetim sıfr
% 100 hem fikirim.
Böyle bir şey olsa temizleniriz az da olsa..
Kimse tüeklüktwn rahatsız değil... Türk olmayana tüeklük dayatılmasından rahatsız olanlar var
Kükürt 🤮 rahatsız oluyorsan ırakın kuzeyindeki Kürdistan var burası türkiye siz tarihte ne kurdunuz da bizimle kendinizi bir tutıyrosunuz
Keşke öyle bir şey olsa
Bizi yönetenler türklükten rahatsızda ondan
Herkes bir şeylerden rahatsız.
Madagaskar'a okeyim
Çok haklısın
bir sen akıllısın.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu konuda duygularının yoğun olduğunu görebiliyorum. Aslında vatandaşlık, anayasal bir hak ve kişilerin milliyetçilikle ilgili düşüncelerinden dolayı iptal edilmesi gibi uygulamalar hukuken ve insan hakları açısından oldukça tartışmalı. Kimlik ve aidiyet meselesi kişisel ve toplumsal dinamiklerle çok iç içe; herkesin düşüncelerini özgürce ifade etmesi demokrasinin temel taşlarından biri. Sen neler düşünüyorsun, toplumsal uzlaşıya ulaşmak için farklı fikirlere nasıl alan açabiliriz sence? 🕊️🤔