Herkeze merhaba türklere schengen vizesi verilmemesindeki sebep bana göre ekonomik durum dan ve ülkemizdeki mülteci yüzünden kaynaklı olduğunu düşünüyorum ki ekonomik durumumuz düzelmeye başladığında ve mülteciler yollanmaya başladığında ülkemizden bana soracak olursanız almanya ya iltica eden gitmeye çalışan vatandaşlarımız geri gelecektir ve turist vizesini rahatlıkla alabileceğimizi düşünüyorum çünkü vize red olayı almanya içinde geçerli değil genel olarak italya fransa hollanda gibi yerlerde vize red veriyor türklere sebebi başta belirttiğim nedenlerden bana soracak olursanız bence seçime kadar beklemek lazım seçimden sonra yeni bi türkiyeye uyanırsak muhtemelen turist olarak girip çıkabileceğiz katılan var mı bana?
Ekonomik durum ve Mülteci sorunu.
Siyasi nedenlerden.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yani Avrupa tarafından bakınca kara kafalılar diye tabir ediliyoruz. Schengen vizesi güçlü olmadığımız için yapılıyor. Bize ihtiyaçları yok. Zaten siyasi olarak da güçlü duramıyoruz. Hadi Avrupa'nın büyük ülkelerini geçtim, Bulgaristan bize vizesiz giriş yapabiliyor, biz onlara vizesiz gidemiyoruz. ne beklentimiz var ki? Sınırı geçip Edirne'den bir kaç yüz Bulgar alışveriş yapacak diye mi bu tüm tantana? Bence kısasa kısas yapılırsa o zaman etkisi olur. Hatta Yunanistan ile de arada anlaşma yapılarak; onlara atalarının yaşadığı İstanbul'u görmeleri, bizim de Selanik'te Atamızın evini ziyaret etmemiz anlatılarak karşılıklı vize anlaşması yapılarak Schengen bölgesinden çıkılabilir. Bu sayede gitgide çember genişlemiş olur.
bu olay aslında tamamen devletimiz ile alakalı bi durum bence seçimde ülkenin başına yeni birisi gelirse bu dedikleriniz ve diğer yandan kısasa kısas ihtimalleri olsun bizim yurt dışına turist olarak çıkmamız olsun hepsini elden geçireceğine umutluyum yeni gelecek kişi bizlerin aslında türkiyeden çıkamama bize vize verilmeme sebepleri yurt dışı değil bana soracak olursanız bunun tek sorumlusu devlettir ve devlet bizim türkiyeden bir yere çıkmamızı istemiyor.
İktidar
alman konsolosluğunda türkler çalışıyor dimi bu vize kontrolünü felan yapan türk çalışan mı?
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!