Bence sonuna kadar haklılar!
Sizlerin görüşü nelerdir?

Bence sonuna kadar haklılar!
Sizlerin görüşü nelerdir?
Çok haklılar AB demokratik olarak çok geriledi. İçlerinde birkaç cesur dışında Filistin için destekde bulunan yok, yürüyenlere de çok fazla orantısız şiddet var.

Bu çocuklar için para kaybetme korkusundan ses çıkaramayan bir Avrupa demokratik olarak çok geri kalmıştır, orada bizim içimiz yok!
Peki neden İsraille hala ticaret yapıyoruz?
Gerçekten israille mi ticaret yapıyoruz, yoksa Filistine giden mallar, devlet olamadığı için israile gitmek zorunda mı? Nuna iyi bakmak lazım ama mevzu israil ticareti değil ki, ticaret yapamama korkusundan soykırıma dolaylı destek verenler varken, ticaret yapıyorsak (ki orası çok çetrefilli) ve yaptığımız hlde bu kadar tepki gösterebiliyorsak (maalesef ki içimizde buna tahammülü olamayan ve israilden çok tepki gösterenler de var), bu bile bizi, insani olarak bir kaç gömlek üstün uapar.
https://m.youtube.com/shorts/8BqoaFyhluw
İsraille ticaret yapmıyoruz demek, gerçekleri göz ardı etmek demektir.
Mevzu bu mu? Ben bu eziklik duygusunu anlayamıyorum. Bu duyguyu bize kimlerin yüklemeye çelıştığını anlamak için, hangi mecranın medyasının tookum mühendisliğine maruz kalanların, bu fuyguya daha çok sahip olduğuna bakmak lazım. Hep onlar iyi ama hep onlar hakl, onlar demokratik, ilerici ı ve hep biz geriyiz öyle mi?
https://m.youtube.com/shorts/IWPUqHzdiP0
m.youtube.com/watch
Bunları da görmeliyiz
https://www.instagram.com/p/DH0T09UsjM0/
Bunları da. Ne işim var öldürdükleri kafataslarını müze malzemesi yapan bu barbarlarla? İstanbul'da ki müzeleri gezmeni tavsiye ederim. En son yapılan genel seçimde bir genç kendisini metronun önene atıp intihar etti. Hiç bir karamsarcı, sözde halkçı ya da hükümet yanlısı medya bu işi çıkarları için kullanmaktan başka bir şey yapmadı. Düşünmedi, "bu toplum mühendisliği, bu kabartılan öfke zehirli" demedi. Kendi yanlışlarına bakmak kimsenin işine gelmedi Tarafkirlik körlüktür, aşk gibi ama bu körlük, sevgi ile değil, karşı tarafa nefretle yaşanır İnsanlar kendi toplumuna bu kadar düşmanlık edebiliyorsa, bir düşünmek lazım.
.
Kimse kimseye düşmanlık etmiyor. Bana topla tüfekle geleni, elimde güllerle karşılayamam.
Peki😒
😒😒
Bu olaya şaşırmak yerine sorgulamak en doğru seçenek olacaktır ; demokrasiyi çok yönlü bir düşünce tarzıdır halkın bütünü kapsayan farklı ırkları eşit şartlar altında dinleyen hak özgürlük adalet gibi temel ilkeleri esas alan bir yönetim şeklidir, gençlerin, öğrencilerin, işçilerin gazatecilerin tutuklandığı bir ülkede demokrasiden söz etmek cahilliktir ve iktidarın demokrasi diye bir iddiası da zaten yok hepsi toprağın altına gömüldü ama asıl önemli olan insanlık öldü başımız sağolsun.
Ben Akp seçmeninin bu olaylar hakkındaki görüşlerini merak ediyorum. Ne düşünüyorlar acaba yapılan hukuksuz davranışlar hakkında.
Koyun denilince kızan koçum denilince sevinen bir kitleye hiçbirşeyi anlatamazsın onlar düşünmeyi ve sorgulamayı unutmuşlar yaşadıkları şeye hayat bile denilemez.
Haklısınız.
İnsanları ekonomik sorunlar ile meşgul edersen düşünmeyi ve kaybettikleri özgürlüğü unuturlar 🙌
Çocuktum, ergendim, gençtim ve göbeklendim.
Tüm bu aşamalar boyunca AB nin kapısında bekleyip durduğumuzu hatırlıyorum. Bana sorulsa bu sevdadan vazgeçilmeli. Zira; hiç girmesek bile olur.
Bunun dışında bu ülkede adalet ve demokrasi olduğunu zaten düşünmüyorum. Hoş, olsa da almayacaklarına eminim. Bırakın ab üyesi olmayı adam akıllı vize bile alamıyorken verilen bu son karara üzülmekte ne aciz ve aptalca bir durumdur.
Kol kırılır yen içinde kalır.
Tüm bu aşamalara bende şahit oldum :)
Ama müdür, benim naçizane fikrim üye olmamız konusunda. Gitgide araplaştığımız çünkü.
Olamayız, çapımız yetmez. Yetse de almazlar müdür. Aşk dolu gözlerle kapılarında bekler dururuz :D
Alsalar iyi olurdu ama :)) bekleyelim biraz da onların kapısında aşk dolu gözlerle bekleyelim :)
İtalya' yı istiyor gibisin :D
Ahh nasıl da biliyorsun☺️
:D
eeeeyyy AB, bizden korktuğunuz için istemiyorsunuz. Bizim son yıllardaki üstün başarımızı kıskanıyorsunuz, ekonomide bilimde çağ atlamamızı ve dünya devi olma yolunda ilerlememizi kıskanıyorsunuz. Ama bizi yıldıramazsınız, yedirmeyiz!
Kesin kıskanıyorlar :))
Avrupa Parlamentosu’nun kararı aslında çok da sürpriz değil, özellikle de son dönemde hukukun üstünlüğü, medya özgürlüğü ve insan hakları gibi konularda Türkiye’de ciddi tartışmalar yaşanırken. Demokrasiye dair standartlara uyulmazsa, AB sürecinde ilerlemek gerçekten zorlaşıyor. Farklı görüşler mutlaka olacak, ama temel haklar olmadan ilerleme beklemek de gerçekçi gelmiyor. Sen ne düşünüyorsun, sence diyalog hâlâ mümkün mü? 🇪🇺🇹🇷
Cevap
13Cevap
şaşırmadım hiç
Siz sanıyor musunuz ki avrupa abye bizi alsın biz avrupanın göçmen çöplüğü olduk. Bu kadar göçmen bu ülkede olduğu sürece asla ama asla bırak avrupa birliği almayı 2 günlük vize vermiyorlar iltica edilmesin diye. Çünkü tc vatandaşı olan bir göçmen iltica edince kimse aslına bakmıyor iltica eden Türk diyor ya da herhangi bir suça karıştığında
Peki ev sahibinin hiç mi suçu yok?
İşte kilitlemediği için suçlu olmuyor mu🙄
Zaten almiyorlardi ta 59da basvurmusuz daha üye olacağız 66 yıl olmuş
Napalım vazmı geçelim hemen🙄
Hemen mi 66 yıl olmuş almıyorlar bizi işte sadece güvenlik kısmı için yumuşamislar bizim canımız onlar için bir ürün bizi savun cikarlarimizi sağla sizi kullanalım diyorlar Türkiye böyle bir noktada yer almamalı eğer bekciliklerini yapıyorsak bizi o birliğe alacaklar
Belki iktidarın değişmesini bekliyorlardır?
Türkiye'de iktidarı ancak yeni bir sağ parti değiştirebilir Erdoğan'ın karşısında rakip yok tencerenin çıkamayacağı iktidar yoktur denirdi ama 2024 seçimlerinde gene kazandılar tutuklamalar karalama kampanyaları vatan millet edebiyatı din edebiyatı ile iktidar gene seçilecektir ha hakkın rahmetine kavuşur o zaman işler değişir
AB'nin iktidarla da bir alakası yok çünkü,66 yılda kaç iktidar değişti değişen bir şey olmadı diğer Avrupa ülkeleri hemen üye olabilirken biz yıllardır bekliyoruz
şu an ki sağ partilerin hiç birinden bi cacık olmaz.
Akp iktidarda olduğu sürece de deist insanların nüfusu artacaktır. Böylece Müslüman bir ülke olmaktan da çıkmış olacağız. Belki o zaman alırlar.
Türkiye'de dindarlar artacaktır meclise kanun teklifi verildi kamu kurumlarında manevi destek ofisleri kurulsun diye kurulan genç ofislerde bunlar varlar eğitimi de dindar bir hale getiriyorlar diyanetin bütçesi sürekli artıyor devlet bir kap gibidir içinedeki halksa su gibidir o kabin şekli ne ise içindeki de o şekli alır devlet sahip olduğu iktidar gücü ile kendi hegomonyasini yaymak isterse bunu eğitim propaganda gibi şeylerle yapabiliyor bunu bir CHP yaptı şimdi de AKP yapıyor ülkede Atatürkçülük nedir CHP nedir kimse bilmezkrn bugün yüzde 25lik bir kitle CHP ideolojisi doğrultusunda dönüşmüş durumda aynı şeylere şimdi akp başladı herkes AKP'li değil ama birçok kişi bu iktidar ya da bu iktidara yakın partiler tarafından yönetilirse 20 yıl sonra Türkiye şeyhler dervişler müridler ülkesi olacaktır
Atatürk ne diyordu; Türkiye cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müridler memleketi olamaz. O dediğin biraz zor yani. Akp destekçisi yaşlı nüfus azalıyor. Gübür gümbür gelen bir Z kuşağı var :)
Çok fazla muhalif medyaya maruz kalıyorsun Z kuşağının oy dağılımı çok da farklı değil MHP'nin ve AKP'nin oylarında biraz düşme olsa da diğer partilerin oylarında kayda değer yükselme yok CHP'nin oyu yüzde 20 Z kuşağında AKP'de bu bantlarda eşdeğer olmuşlar yani eski kuşakta akp birinci yeni kuşakta berabereler
Bunun en net bilgisini olası bir erken seçimde göreceğiz. Malum RTE yeniden aday olamıyor.
Erken seçim olursa RTE aday olur erken seçim olmazsa olamaz ki bu yüzden Öcalan hapisten çıkarılıyor yasa değişikliği diye
Adam rakiplerini tek tek eliyor mansura da bir şey yapar özelle karşı karşıya kalırsa da kazanma ihtimali çok düşük
Öcalanın hapisten çıkışı, Akp ve Mhp oylarında bir düşüşe sebep olmaz mı?
Biraz olur ama seçimi etkilemez çünkü iktidar medyası bu işi çok iyi yapıyor PKK silah bırakıyor diye lanse ediyor onu ha seçime daha var pkk silah bırakmaz bir çatışma tekrar başlarsa da bunu gene AKP önleyebilire çekerler işi çünkü CHP sol olarak dinsiz olarak görülüyor ve AKP seçmeni CHP daha iyisini yapamaz gözü ile bakacaktır gene yapsa yapsa kızsa da AKP yapar der 15 temmuzda işten atılan adamlar gene AKP'ye oy verdiler CHP maalesef terörle arasına mesafe koyuyor gibi bir algı oluşturamiyoe tüm bunlar birleşince bu işi gene götürürler muhalefet sanki uydu parti hegomonya partisi gibi bir de parti içinde sürekli koltuk davası çıkıyor İmamoğlu ile yavaş arasında vardı şimdi de özel ile yavaş arasında oluşabilir yavaş CHP'den ayrılıp aday olabilir ileride bu muhalefetle bu iş zor
İçimi kararttın gece gece 😑
Benim de kararıyor ama durum bu Türkiye gerçekten değişik bir ülke
Hiç mi umut etmeyelim yani? Neyse zaten ben bir daha oy kullanmayı düşünmüyordum 😐
Oy kullanmamak da onların işine gelir ne olur ne olmaz bir kaybın yok ki okula gidip oy atacaksın sadece oy vermezsen meclisteki temsil gücün de azalır meclise daha az vekil girer
Muhalif kesimin oyları bir etki yapmayacaksa, neden okula kadar gidip zahmet edeyim ki?
Etki yapabilir mesela İmamoğlu 13 bin fark attığında nasıl olsa kazanamayiz diyen muhalif seçmen oy vermedi seçim tekrarlandığında CHP seçmeni daha istekliydi bir de meclise giren vekil sayısı var senin vekillerin iktidarın kanun yapmada işini zorlaştırır ne kadar çok vekilin varsa siyaseten o kadar güçlüsün
Allah aşkına muhalefetin verdiği hangi kanun şimdiye kadar akp ve mhp oylarıyla kabul edildi ki?
Bazen kapısıni çalmak zorunda kalıyorlar muhalaefetin
Ben görmedim
Oradaki yaşam tarzı dengesi bizim rüyamıza dahi giremez
Kesinlikle.
👏👏👏
Aslında AB Türkiye'yi istemiyor. Hatta gecenlerde bir kadın konuşmuştu. Hatırlamıyorum ismini. Harika konuşmuştu. Sonrasında şimdi kadını kovarlar dedim.
Yani ne bekleniyordu şahlanıyoruz kıskanıyorlar (!)
Bu duruma hiç şaşırmadım. Anormal bir durum söz konusu değil. Olması gerekeni yapmışlar.
Ellerinden geleni yapıyorlar sonra da mağdur ediyorlar. Avrupa çok sinsi.
Ben ab olsam tamamen iptal ederim
Gidişat o yönde sanki🙄
Türkiye yerinde olsamda iptal ederim ama 😂
Türkiye yerinde olsan sıkar biraz ama :)
Niye sıksın? 34 yaşındayım kendimi bildim bileli adayız. Zaten alamayacakları belli.
şu an ülkede uygulanan birçok şey, AB uyum yasalarının hayata geçirilmesiyle olan şeyler. Ve bunları AB fonluyor.
Çoğunun gerçek anlamda uygulanmadığını biliyoruz hepimiz 😂
parayı hep kendileri yiyor :/
Beklenilen buydu zaten
Bence haklılar.
Dondurmasalar şaşardım
Sözcü’nün haberine inanana satılık köprüm var :d
Haberi başka kaynaklardan da araştırabilirsiniz. Tabi siz reisi cumhur tarafından ödüllendirilen akit ve türevlerini takip ediyorsanız bilemem.
Araştırdık, Avrupa Tayyip’e Avrupa’yı korusun diye ses çıkaramıyor, yakında AB’ye alacaklarmış. Amerika Avrupa’yı korumayı bıraktı diye Tayyip’e yöneldiler, hakkında ileri geri konuşmuyorlar.
En az akit kadar sözcüden, halk tv’den de uzak dur. Taraflı haber takip etmek bağnazlık, yobazlık ve düşük zeka emaresidir. Ufkunu genişlet
Araştırdık demişsiniz haber kaynağınızı öğrenebilir miyim? Bu kadar hakaret ettiğinize göre sizin haber kaynaklarınız uluslararası üst düzey olmalı?
Hep donuk değil miydi zaten
Haklılar sonuna kadar
Oyy çok üzüldüm ya ne yapacaz şimdi
Bahane
Türkiye ab alınsın anırmazsam adam değilim mk
Hakli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?