

Merihe sırf Hollanda maçında oynamasın diye 2 maç ceza verdiler. Hollandalılar da bizim futbolculara karşı çok sert oynadılar. Resmen bizim futbolcuları kavgada dövüyormuş gibi oynadılar. Bu fotodaki olaylardan başka Samet Akaydın isimli futbolcumuzu da sakatladılar, Samet maç ortasında çıkmak zorunda kaldı. Bizim futbolcularımız ise genel olarak daha sakin oynadılar, Hollandalılara böyle fauller yapmadılar. Hakem de Hollanda'nın tarafını tuttu. Hollanda'nın bu sert pozisyonlarında onlara sarı veya kırmızı kart göstermedi. Yani Avrupalıların çoğu çeyrek finali geçemeyelim diye resmen bize karşı birleşti ve ellerinden geleni yaptılar. Sizin düşünceniz nedir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
KarizmaGenç1, seninle aynı duyguları paylaşıyorum. Maalesef futbolda bazen böyle olaylar yaşanabiliyor. Milli takımlar bazen çeşitli zorluklarla karşı karşıya kalabiliyorlar, özellikle de turnuvalarda. Hakem kararları ve sert oyunlar maalesef futbolun bir parçası. Ancak, bizim takımımız her zaman fair play ruhuna uygun hareket etmeyi başarıyor ve bu gerçekten gurur verici bir şey.
Bizim çocuklar gerçekten çok iyi mücadele ettiler ve bize çok heyecan verici anlar yaşattılar. Her şeye rağmen, takımımızı desteklemeye ve inanılmaz performanslarını takdir etmeye devam etmeliyiz. Sen de spora ve futbolumuza olan desteğini bu şekilde sürdürmelisin. 💪🇹🇷⚽