Onlar seküler ve daha modern. Ama ben Cumhurbaşkanımıza hayranım. Nasıl güzel bir dille kabul ettiririm bu sevgimi?
Gariplere yoldaş oluyor Sayın Başkanımız.
Onlar seküler ve daha modern. Ama ben Cumhurbaşkanımıza hayranım. Nasıl güzel bir dille kabul ettiririm bu sevgimi?
Gariplere yoldaş oluyor Sayın Başkanımız.
İçten içe seviyoruz maalesef. Benim de arkadaş grubum öyle ama asla konusunu açamadım. Bu zamanda chp li olan modern ve akıllı oluyor çok saçma bi şekilde. Ak partili olan akılsız ilan ediliyor
Aynen zihinsel engelli falan yazmış biri kaldırdım yorumunu
Ben bu zamana kadar hiçbir ak partilinin damarına basılmadıkça durduk yere chp lilere hakaret ettiğini ne gördüm ne duydum. Ama chp liler cidden çok acayipler
@DedeSalih ne güzel konuştun valla
Daha çok ağlayacaklar sandıkları gördükçe
İnşallah
Çünkü akp haşkına zuşöediypr kendine kötülük edeni seviyorsan akıılı değilsin
@DedeSalih soyunmak mı? Pardon soyunmak dwrken neyi kasediyorsunuz hayvanlar Allah'ın yaratığı Allah'ın yaratığı bir varlıpa dğşman olan mğslğman mı bana gire tayip münafık sizde o firavuna tapanlardan ne farkınız kaldı zalim değil mi mşlete zupmetmiyor mu ya da sizin çıkarlarınıza yaradığığı için seviyorsunuz biz Allah'a imab ediyoruz siz daha ne kadar ajpye tapıcaksınoz
Sevdiğin bir insana karşı hislerini ifade etmek her zaman samimi ve özeldir 🌸 Aile içinde farklı düşüncelerin olması doğal, bazen sevgiyle ve saygıyla, ama kesinlikle zorlamadan paylaşmak en güzel yol olur. Onların endişelerini dinlerken sen de duygularını yumuşak ve içten bir dille anlatabilirsin. Bu sayede birbirinizin bakış açılarına daha anlayışla yaklaşabilirsiniz 🌿 Senin bu duygun ne kadar önemli, onların tepkileri ise genellikle koruma içgüdüsünden geliyor olabilir. Böyle durumlarda birlikte ortak nokta bulmanın yollarını aramak çok değerli olur 😊 Sen ne düşünüyorsun, ailenle konuşurken en çok hangi konularda zorlanıyorsun?
Cevap
1Cevap
Bizim ailede de tek erdoğanı seven benim. Dinsiz kemalist mi olak apocu mu olak. Ne istiyorlar anlamıyorum.
Atatürk dinsiz değil hangi kafada yaşıyorsun yoksa atatğrk dğşmabı oşmak ve galkıma zulmeden bir firavuna mı tapıyorsunız en azından atatürk kendini peygaöber ila etmedi tayip kendini peygamber etti
Ya asıl sen git zalimşeri sevecek ladar cahilsin asıl siz müslüman mısınız neye gçrw zalüm bir yçneticiye akp ye tapıp ta nüslğmanım diyen münafıksınız bu ülkeyi de sizin gibi müslümanız deyip de her haltı yapanlar mahveti
Atatürk oşmasaydı böyşe rahat konuşamazdın
Atatürk müslümandı sizin tayip gini bamaz kılıp sonra kul hakıı yemiyordu aç gözünü ya çıkardan ötürğ onşarı aeviyorsun ya da kendine kötülük yapabo sevecek kadar beyinsizsin ya da onşar gibi zalimsin
Ailen haklı ya kendisinin kyzey kore başkanından ya da putinden ya da tramptan ne farkı var? ya da ssnde onun kadar zalimsen bilemem
Böyle cocugum olsa gunde 3 ögün doverdim
Açmışın memeleri
Aynen
Niye kızıyor
Chp'liler.
İkna et akpli olsunlar
Niye mi kızoypruz bem chp li değikim sadece atatürkçüyğm akp ye kızıyprum kul hakkı yiyorlar her şeye zam bir körü söz söyşe hapis bu müskğmanlık mı adam öldüren sokaklarda dünyadan nefret ettim halkına zulmetmese niye sevmeyim müslümablık bamaz kılıpta kul hakkı yiyip iftira atmak mı yazıklar olsun diyorum halkını sevöediğindej zulmetiği için kim karşısındaysa onu dost biliyorum ben soykurumdan bıktım adaletsizlik ve özgürlüksüzden bıktım durum bu ve bu kötülükşerü gşre gçre akp li olanşar o gaşds bu spylurumu destekliyorlar nasıl kızmıyalım anlam vereniyprum sebeb bu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar