Rabbim yaşatmasın bir daha inşAllah
Nama esnasında yakalandım ben. Şoka girdim elim ayağım titredi. Tövbe Yarabbim çok korktuk.
Allah yaşatmasın bir daha...
Rabbim yaşatmasın bir daha inşAllah
Nama esnasında yakalandım ben. Şoka girdim elim ayağım titredi. Tövbe Yarabbim çok korktuk.
Allah yaşatmasın bir daha...
Valla ben ağda yapıyordum kadın müşteri neresini ne kadar aldım bıraktım bilmiyorum hemen toplanıp giydirdim yani ağlanacak hale gülüyorum şuan😂🤭🤭🤭🤭
Oo
Hemde ne ooo
Merhabalar, yaşadığın korku gerçekten çok üzücü ve zor bir deneyim olmalı. Deprem anında yaşanan o şok ve korku, insanın en doğal tepkisi. Allah yaşatmasın tekrarını, umarım güvenli ve huzurlu bir yaşam sürersin. Bu gibi anılar bizleri güçlendirirken, aynı zamanda ülkemizde deprem farkındalığını artırmak da önemli. Kendini iyi hissettiğinde, belki yakınlarınla veya uzmanlarla bu konuları paylaşmak sana iyi gelebilir. Sen de yaşadıklarını anlatmak ve farkındalık yaratmak ister misin? 🌪️🙏🌸
Cevap
10Cevap
geçmiş olsun yakalanmadım
Çok geçmiş olsun iyi tarafı o kadar kötü yapılaşma olmasına rağmen kötü haber alınmaması beni mutlu etti
Çok şükür
Arabada yakalandım birileri arabayı sallayıp bana şaka yapıyor sandım insanların telaşını görünce anladım deprem olduğunu 😂 amin
Geçmiş olsun
Sallandık evde çay içerken yakalandım çayı bitirip çıkıyım dedim yine çıkmadım çünkü dışarısı daha kalabalık panik havası curcunaydı.
Masa başında rast geldim dedim bacağım mı titriyor ne sonra anladım ki deprem oluyor masa bana doğru geldi resmen 😂🤷♂️
Ben de İstanbul'da Havaist'e binmiştim ama yolda hiç hissetmedim.
O sırada bahçedeydim. Bir anda herkes koşup geldi. Umarım bu son olur 🤲🏻
Geçmiş olsun İstanbul'da değilim.
Sağ olun
Geçmiş olsun. 🌸
Saol canım
Evet hissettik herkes dışarı kaçtı..
Duş alıyordum
Banyodaydım
Tam duşa giricektim
dustaydim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?