Deprem korkusunu içinizden atabildiniz mi?

Deprem korkusunu içinizden atabildiniz mi?
Açıkçası bu korkuyu endişeyi uzun bir süre yaşayacağımı düşünüyorum. Bayraklı depremin de bu korkuyu çok fena bir şekilde yaşamıştım. Bina sağlam olmasına rağmen değişik sesler gelmişti. O zaman da ben kendime uzun süre gelemedim ki bu deprem kat kat büyük tramvayı atlatmak güç
Zaten kırılgan bir psikolojim var. Aklıma mukayyet olmaya çalışıyorum. Henüz gerçekleşmemiş olan bir şey için endişelenmiyorum. Önlem benden gerisi Allah’tan. Ne varsa kaderde yaşayacağız.
İmkansız.. Tv izlemek olmuyor izlememk olmuyor..
Uyuyamıyoruz gerek korkudan gerekse depremzedelerin durumundan.. Zaten her gün 4-5 defa sarsılıyoruz..
Sen deprem bölgesinde mi yaşıyordun? Allah yardimciniz olsun
Elazıg'dayım.. Etkilendik ama durumunuz iyi çok şükür..
Elazığ gündemde yok ben denk gelmedim belki de. Çok geçmiş olsun, iyi olman sevindirici. Hasar var mi peki ve sarsintilardan etkileniyor mu şehir yoksa sarsintilarin şiddeti az mi
Hasarlı bir bina yıkıldı.. 2 polis şehit oldu.. 100 tane hasarlı bina da boşaltilıp yikilacak.. Zaten yorgundu 2020'deki depremde.. Artçilar bile tedirgin ediyor..
Haklisin tedirgin olmakla. Evet maalesef o deprem de epey bir darbe aldı benim de yeğenim oradaydı
Maalesef..
Cevap
8Cevap
Evet zaten korkmuyorum. ama umarım kimse bir daha bu durumu yaşamaz
Deprem korkum yok ama sevdiklerimin basına bir şey gelir mi endişesi var. Bana olacaksa eyvallah olsun ama sevdiklerimin basına gelırse kafayı yerim
Atlatmak pek mümkün gözükmüyor şimdilik, korku bir yana uykusuzluk bir yana. Her geçen saniye artan ölü sayısı kahrediyor beni zaten 😥
Çok zor atmak.
En iyi ihtimal 1 sene düzenli uykuya geçmek.
Hele enkaz altından çıkmak ise çok uzun sürebilir.
Artçı depremleri hissediyoruz. Bir kez daha şiddetli deprem olsa kentin yarısı yok olur. Uyuyamıyoruz.
Aşırı bir kaygım yok olacağı varsa olsun modundayım ama fena yakacak bizi
korku bir yana hava kararmadan önce türkiyeyi bırak bütün insanlık ıslah olucakmış yani genel felaket olucakmış hissi geldi hemde çok güçlü kendimi hiç daha önce böyle hissetmemiştim
Valla bugünler de spor bile yapasım gelmiyor kahvaltı da
Sureklı sallanıyoruz korku yok alıskanlık yaptı
Sarsinti bitmedi ki atalim daha 5dk once sallandik yeter ya psikolojim bozuldu iceri gir disari cik
Hayır İstanbul da dadeprem olacak diyorlar ölümü bekliyoruz biz de
Korkudansa üzüntü ve endişe var çok buhranlı günler geçiriyoruz
İzmir’de yaşıyorum bir gün ben de enkaz altında kalacağım çok korkuyorum
O kadar aksilikler üst üste geliyor ki artık korona, ekonomi vs ben artık akışına bıraktım, her şey olacağına varır diyerek gelişine yasiyorum
nedense o korku yok icimde
Her an olacakmış gibi bir hisle yaşıyoruz
Olacak korkusu var
Her sene görüyorum alıştım
Bunu İçimizde. atmak pekte kolay olmıcalk
Hala sarsıntılar oluyor nasıl atabiliriz ki 😔
hayır atamıyorum ki 😔
Depremden korkmuyorum
Korkmuyorum
Yeeeees
Maalesef
Atamadim cok kotu her an hersey olabilirmis gibi