Katılıyorum ve alışveriş yaparken de markalara vs. Dikkat ediyorum önceden 20dk süren alışveriş şu an 1 saat sürüyor ama bundan gocunmuyorum yıllardır her şeyi fahiş fiyatlara alıp durduk şu an yapılacak en mantıklı hareket. Gördüğümüz kadarıyla da gayet işe yarıyor zaten.
Ülke ekonomisini bile isteye baltalamaya çalışan ab soytarısı Ö. Özele sadece gülüyorum! Dün yaptığım alışverişte bir sürü para harcadım. Para harcamanın bana iç huzur katacagı aklıma gelmezdi :P
Bir de şu boykot yapan şapşiklerin, bir gün önceden aynı market vb yerleri talan edercsine kasada kuyruk olmaları ayrı bi cehalet ve komedi :P
Kimin cahil olduğunu yakında görecez. Ekonomi çok iyi diyen trollerden sin heralde? çünkü akp sayesinde bir yere geldi isen? Hararetle savunman normal. 14 bin emekli maaşı 22 bin asgari ücrete mahkum olsan. Bakalım militan gibi savunabilirmiydin?
@iyi_insan_severim , Sözlerine ve hitabına daha özenerek yazacak kapasitede biri olmanı çok isterdim kardeş! ithamlarının hiçbirisi beni ifade etmiyor. Ne haksız bir kazanım elde ettim ne x bir parti, cemaat ya da cemiyete üye değilim ne de burada ötekileştirenler gibi militanlık yapmıyorum...
Seni anlıyorum.. Neticede ''insan karşısındakini de kendi gibi bilirmiş!'' sözü boşuna denmemiş, sende herkesi kendin gibi zannediyor olabilirsin en nihayetinde.. ..
Sözlerine hitabına dikkat eden saygın beyefendinin sözlerine bakalım?
Ülke ekonomisini baltalamaya çalışan ab soytarısı ö. Özele sadece gülüyorum. Birde şu boykot yapan şapşiklerin, birgün önceden aynı market vb yerleri talan edercesine kasada kuyruk olmaları ayrı Bi cehalet.
Sana kötü söz kullanmadım sarfettiğin sizleri yüzüne çarptım sadece.
Bak bakalım 3 ay önce reisin boykotla ilgi ne demiş?
Hayır ben alinan kararlardan ve yönetim seklinden ülkemden siyasi maddi manevi her konuda memnunum derdi olan düşünebilir benim icin sorun yoktur boykot mu hirsizlik yapan birini destekleyemem kusura bakmayin
Katılıyorum katılmayana saygım var aynı aile üyesi olmamıza rağmen umursamayan aile bireylerimde var ama bana kalırsa kendi geleceğimiz için adımlar atmalıyız
Aslında haber kanallarının hiç biri chp ile ilgili bir şey göstermiyor tamamen karalamak adına haber yapmaya başladılar dediklerine göre üst taraf baskı yapıyormuş. Bizde izlememe kararı aldık ve yandaşlarının firmalarını boykot etmeye başladık. D&R ve espressolab dahil akp liler de kitap alıp kahve içmeye başladılar aslında iyi oldu biraz bilgilenirler :D
Fahiş fiyatlandırmadan dolayı mesela ülker burada 10 tl ye sattığı şeyi yurt dışına 5 tl den satıyor. Yani aslında halk için di ama ağızlarına almışlar bi terörist ne yaparsak terörist diyorlar :D
Genel olarak insanlarda sabır yok ama konuşurken karşımdaki insanında dinleme şekli önemli. Dinledi sonra yorumunu yaptı ikili dialogların böyle olması lazım zaten
Boykot aslında günlerdir ses çıkaran muhalifin yok sayılması ve iktidar tarafından görmezden gelinmesi yüzünden yapılıyor şu an. Halkın "bizim kararımız önemli, seçimlerimiz önemli" deme şekli kısaca. Çünkü tüketen biziz, almazsak zarar eden iktidar olacak. Demokrasi ve halkın iktidardan güçlü olduğunu göstermektir bu bir nevi.