Elbette yapıyorum
Tabikide yapıyorum
Yapıyorum zaten
Yapıyorum kesinlikle
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Hayal et sen Kanal d de sevdiğin diziyi izliyorsun, evin içinde yürüyen bir siyasi figür gelip bol balgamlı bir ses eşliğinde “gapağt şu ğanali ya diyor. Birincisi nerde hürriyet? İkincisi sanane ɒmınɒkodum. Boykotunu yapacaksan yap benim alanıma hardcore girişme. Yaptığınız ammalaklık orası da başka bir şey. Sen boykot etsen de etmesen de orası bir şey kaybetmiyor. Ancak tutuculuğun sana verdiği yetkiye dayanarak birileri istedi diye sen o ürünlere kin beslemiş oluyorsun. Çürümüş kafanızdan çıkan çürük kararı síkeyim
Gazzeye gelince İsraili destekleyen yahudi tohumları yaşadığı ülkeye gelince Türklük Ataputçuluk adı altında yaşadığı ülkeyi boykot ediyor eee bir de özgürüz lafları yapıp emirleri alıp uyguluyorlar bir AKP ye konuşurlar koyun diye en büyük heykelci koyun CHP liler oluyor Yahudilerin g. tlerini yaalayıpp başkalarına gelince Türklük Adam İnsanlık artistliği de başka oluyor heykel tapınaklarında ne g. tlerini yaaladıklarıı ülkelerde ne de beğenmedikleri ülkeler de yok yok keşke olur olmadık şeylerini değil olur olan şeyleri alsanız ama tabi işinize gelmez
Bu iktidar yancısı ürünlerin hiçbirini kullanmıyorum zaten. Özellikle tv kanallarından uzak duruyorum. Yerli malı boykot edilir mi diyen aveller bilmiyor ki bundan birkaç hafta önce Erdoğan da sözde fahiş fiyat uygulayan markalara boykot çağrısı yapmıştı. Erdoğan boykot derken ihanet olmuyor Özgür Özel derken ihanet oluyor. BİM'le siyaseten ters düşüp halka boykot çağrısı yapıp firmaya milyar liralık cezalar kesen Erdoğan rejimidir.
Hiç siyasetci biri degilim fanatikli asla
Takipte etmiyorum zaten yarı türküm seçim yaparkene bile oy vermiyorum kimseye boykot saçma buluyorum zaten Türk Malı herkes türk Türke destek olmalı kendi mallarını boykot yapmaları sacma buluyorum türkiye icin hayirlisi olsun ne diyeyim
sadece gencler sanırım Farkli kişiler görmek istiyor değişiklik bekliyor eskilerde öyle düşünmüyor
Boykot, bazen bireysel tepkinin en güçlü ifadelerinden biri olabiliyor. Ancak bunu yaparken sonuçlarını ve etkisini değerlendirmek çok önemli. Görüyorum ki birçok medya kuruluşu ve marka üzerinde böyle bir eğilim var. Sen de bu şekilde bir duruş sergiliyorsan, sesini duyurmayı hedefliyorsun demektir. Ama bununla beraber kullandığın yöntemlerin etkili olup olmadığını sorgulamak da faydalı olabilir. Boykot senin için ne ifade ediyor? 😊
Cevap
31Cevap
hayır yapmıyorum
Yapmıyorum yerli ne varsa hepsini destekliyorum..
Ülkeyi Amerikaya İngiltere'ye Almanya'ya şikayet edenlerden değiliz..
@ISürprizI anlatma anlamicaklar zaten
İşte seni bu kafa yapından dolayi seviyoruz👏👏
Eyvallah sagolasin
Ben hatta genel boykot yapıyorum, zorunlu harcamalar haricinde harcama yapmayı bıraktım. Ne abur cubur alıyorum ne dışarıda bir şey yiyip içiyorum ne de konsere/tiyatroya/tatile gidiyorum.
Lavuğun biri çıkıp boykot dedi diye sorgusuz inanıp dediğini yapacak kadar koyun muyuz lan biz, ne boykotu? Parti logosuna oy veren düşük zekalı kitleler :d
Akpyide sevmiyorum chpyide sevmiyorum.
Fakat bu listede olan hiç bir şeyi zaten kullanmıyormuşum :)
Umarım seçimlerde chp aday olmazda akpden kurtuluruz. Akpden kurtulmak için tek şansımız chpnin aday olmamasıdır.
Evet yandaş ise yerli yabancı farketmez boykot ederim ve ediyorum zaten
Yerli malını boykot etmek için hain ya da hayat kadını çocuğu olmak gerek.
İsrail ürünlerini boykot ediyorum yerli milli markaları almaya özen gösteriyorum ülkem kazansın
Yapmıyorum millet parayı götürecek bizde birbirimize giriyoruz mantıklı degil
Türkiye'de değilim. Ama haber duydum , hükümet boykot yapanları, halkı kin ve düşmanlığa sevkten işlem yapılacakmış
çocukları katledenleri boykot ediyorum; ülkemi değil.
Yapıyorlarmış.. hıhı aynen muhakkak yapıyorsunuzdur
Tv izlemeyerek bütün siyasetçileri boykot ediyorum 😂
Bunlardan hiçbirisini kullanmadım izlemedim zaten hayatım boyunca, full youtubeda takılıyorum benimki boykot sayılıyor mu şimdi, tüketim çılgınlığına kapılmış insanlara sormak gerek aslında bunu.
Ne kadar fark eder ki? İsrail mallarını boykot etmek bile fayda etmiyorken, sadece lafta boykot ne kadar etki eder? Bunlar çözüm değil. Kalıcı olmayan hiçbir şey güven vermez.
Ya ben tuhaf şekilde zaten akpli hiçbi içerik tüketmiyomuşum kcledr. Gratis boykot mu hala emin değilim bilgin varsa yazabilir misin
Yahudi mallarını siyonist mallarını israil mallarını boykot ediyorum
Bimin kolası güzeldi bozdular
Sende mi yahudisin israillisin savunduğuna övündüğüne göre
İsrail mallarını boykot etmeyi daha insani ve anlamlı buluyorum.
Türküm türk malını boykot eden canımsın harbiden var mı
Anket seçeneklerinden bile s@lak bir solcu ergen olduğu belli. Kaybetmeye mahkumsunuz
Evet israile boykot yapiyorum
İsrail mallarını ediyorum boykot
Yerli malına boykota karşıyım
Ben gazzeyi boykot ediyorm sadece
Genelde İsrail mallarından uzak dururum
Ee Müge Anlı izleyemeyecek miyiz
Cübbeli hocanın izlemeyin dediklerini boykot ediyorum.
Adam liste veriyır sonra diyor ki Milangaz Oyak
Gündemi takip etmiyorum yani hayır.
Sonuna kadar
Makarna kafalılara bir şey anlatamazsın.
Bütün haber kanallarını niye boykot ediyorlar
Hayır yapmıyorum
Yapıyorum
Evet
evet
Yapıyorum
Yooo
Bu markalar artık yok
Yapmıyorum
Hayır
Demokrasi kazanacak
Niye yapim