İsrail ürünlerine yani
Evet yapıyorum.
Hayır beni ilgilendirmiyor, benim savaşım değil. Starbuckstan sevgiler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İsrail ürünlerine yani
Boykot edebilecek kadar üretim yapmıyoruz. Her ürünün bir Türk malı alternatifi olsa, boykot olmadan da Türk malı kullanmayı tercih ederim. Ama şu an tam manasıyla Bi boykot ülkemizde imkansız. Boykot ediyorum diyenler de İsrail malı kullanıyor. Çünkü başka seçeneği yok. ~belki İsrail malı olduğundan haberi de yok. Kısaca vicdanımızı rahatlatmak için boykot ediyoruz demeye gerek yok. Etmiyoruz~edemiyoruz.
Biraz. Alternatifi olan ürünleri almıyorum ama olmayanları alıyorum. Örneğin; ace, domestos, cif... 1 ay direndim bir sürü marka denedim ama yok yani leşler hiçbir işe yaramıyorlar. Ama alternatifi alan markalardan da işimi görenlere geçiş yaptım.
Cevap
7Cevap
Zaten o marka ve ürünleri yıllardır kullanmıyorum. Ama boykot işi saçma. Koyundan tüy koparır.. Hiçbir şey yapmaya cesareti olmayan insanların kendini bir şey yapıyormuş hissetmesi için aldıkları aksiyon :)
Yoo yapmıyorum banane ya Allah aşkına bir sürü derdim tasam var zaten bir de hangi ürünler boykot hangisi değil onu araştırıp onunla mı uğraşacağım işim olmaz
Ben küçüklükten beri oldum olası hep Türk malı alırım dolayısıyla beni hiç de etkileyen bir durum yok. Çikolata ülkerden etiden mobilya istikbal vs öyle yani
Yapmıyorum ama boykot yapandan da daha fazla boykot yaptığım bir gerçek.
Hayır yapmıyorum. Boykotun ne olduğunu önce bir öğrenmesini tavsiye ediyorum herkesede.
Elimizden geldiğince evet. kahrilsun terör devleti İsrail
Git beştepeyi boykoy et göstermelik müslüman ama yemez tabi popiş ister
aiel hala en pahlaı nasıl boykot
Umurumda değil
Yapıyoruz
Yapıyoruz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?