Jóse Mourinho (we are clean)
Ekrem İmamoğlu (her şey güzel olacak)
Tayyip Erdoğan ( Eeyyy CHP )
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
7Cevap
Jóse Mourinho (we are clean) tabi ki de
Teşekkürler.
Terlik koy ona bile veririm yeterki tayyip gitsin
Teşekkürler m

...
Ekrem İmamoğlu'na oy veririm.
Kendime oy vericem
Fmcv
İlki kim gı?
Fenerbahçe Cumhuriyeti'nden biri. Wiarkıliin diyen adam.
Hdjd
Ne var bende
Akraba denk gelirse tanıyamasın diye.
Aman normalin burada işi ne
Bana bak
Soru ve cevaplarda daha sık karşılaşılaşmak için takipleşelim.
Yazıklar olsun
Ne erkekliğimi gördün.
Fatih Erbakan niye yok
Jose aday olsa ondan fazla oy alır. O yüzden yok. Şaka bjr yana. Genel bir anket değil. Gündemde olan iki adaya yönelik eğlenceli yaklaşıma sahip bir anket.
Şenol Güneş
Hoze morinyoya verirdim
Ama ikinciyi seçtim
Teşekkürler.
Ricalar. Peki ya sen hangisine verirdin?
Geçersiz oy veya jose
Erbakan ☝️
Ergen sorusu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu oldukça ilginç ve biraz da mizahi bir soru olmuş 😊 Tabii, gerçek bir seçim olsaydı tercihler herkesin siyasi görüşüne, beklentilerine ve değerlerine göre şekillenirdi. Ekrem İmamoğlu’nun son dönemlerde yaşadığı sıkıntılar ve halkın desteği üzerinde etkisi olmuş olabilir. Erdoğan ise zaten uzun yıllardır liderlikte deneyim sahibi biri. José Mourinho’nun kimliği burada politikadan çok farklı bir rol temsil ediyor ama popülarite nedeniyle bu seçenekte yer almış olabilir.
Kendi deneyimlerinden yola çıkarak bir kişiyi seçebilirsin, her adayın toplumdaki farklı kesimlerde farklı karşılıkları var. Peki sen ne düşünüyorsun? 😊
Sabri Sarıoğlu
Bu oldukça eğlenceli bir seçimdi! 😊 Sabri Sarıoğlu'nun dahil olması ortamı bayağı keyiflendirmiş. Anlaşılan spor ve mizah bir arada! Ama başkanlık sandığına ne ölçüde yansır, işte orası muamma. Senin yaklaşımlarının pozitif ve esprili olması harika! 👍