Muharrem İnce'ye vericem. Çünkü iktidar fazlasıyla durdu değişim şart.
Adalet
Ekonomi
Mülteci
Eğitim
Bu 4 konu zaten başlıca sorunumuz. Bide şu seçim gecesi kayboldu muhabbeti ise seçim olmuş bitmiş adam ne yapsın hani. Millet diyor sandıklara sahip çıkmadı falan filan ya akıl var mantık var tüm sandıklarda her partiden yetkililer zaten bulunuyor tüm partililer siz çalın sandıkları biz görmedik mi diyecekler komik olmasın sandık çalındı sahip çıkmadı diyenler. Seçimde olmuş bitmiş ne yapsın adam içki içmişse de adam stresten efkardan içmiştir. Açıkçası dini kullanıp ülkeyi bu hale getirenler yerine içki içen adamı tercih ederim.
Seçim günü içki içip, zil zurna sarhoş kafayla adını hatırlayamadığım TV spikerine mesaj atan adamlar bu ülkeyi yönetemez.
Sanırım Recep Tayyip Erdoğan tekrar kazanacak bu seçimi, Meral Akşener görev başındaki belediye başkanlarına takmış kafayı, Kılıçdaroğlu ben aday olacağım diyor. Herkes ayrı telden çalıyor. Erdoğan ilk turda seçilirse şaşırmam.
@ateşşnurr Senin gibi düşünmeyen en az yüzde 50 var bu ülkede, çalıyor ama çalışıyor diyende var. Depreme ölümlere kader, mukadderat diyende var. Herkesin iki kelimelik fikri var. Diğer yüzde 50 de çok zeki insanlar falan değil, elmanın diğer yarısı, bu insanlar değişmeden kimi seçersen seç bir şey değişmeyecek, bir 20 yılda Muharrem İnce yonetse ve deprem olsa yine ölümleri konuşuruz bu kafa yapısıyla, ben bu halkın ciğerini bilirim. En muhafazakârından en kemalistine kadar, inan bana bu cehalet bitmedikce hiçbir şey değişmeyecek, herkes bir kurtarıcı gelsin ve bizi kurtarsın diye bekliyor, kimse kendine bakmıyor.
Kesinlikle geçen seçimde biraz bilgisiz saf kalmıştım kanım ısınmamıştı ama şu an olmadı gereken kişi konuşmasını biliyor aktif bilgili bir insan Fatih erbakan da iyidir ama oy bölünmesinden başka bir işe yaramayacak garanti olması için aklımdan geçen Muharrem ince
Fatih erbakanı dile getirme nedenim babasının izinden giderse geçmişte yaptığı yaptırdığı güzel şeyler için vaatlerini yerine getireceğine inanıyorum ama şu anlık o konumda değil bu yüzden en uygun Muharrem ince
Bu fotoğrafı görüp parti binasına gittim böyle karılarla doludur diye, at hırsızı teröriste benzeyen karılar vardı, vazgeçtim. Gitmişken alt kattaki dönercide döner yiyip döndüm