Oylama başlasın bakalım keşke günün sorusu olsa
AK PARTİ
CHP
MHP
Dem parti
İyi parti
Yeniden refah partisi YRP
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hiçbirine çünkü hepsi birbirinden beter cep doldurmak ve insanları kutuplaştırmaktan başka bir işe yaramıyorlar Sırf bizim ülkemizde değil dünyadaki hiçbir siyasetçi kendi halkını düşünmez Aksine kendi çıkarını düşünür ve halkı birbirine kırdırır anlayacağın dünyada siyaset denen bir şey olmasa belki de dünyadaki savaşların katliamların ve kötülüklerin çoğusu olmazdı Çünkü siyaset kandan gözyaşıdan ve ölümden beslenir İnsanları huzursuz eder bu demokrasi denilen sistem çıktı çıkalı bu böyledir Demokrasi geldi görüş ayrılıkları arttı huzur ve mutluluk bitti Gerçi şeriatla yönetilen ülkelerde de mutluluk yok ama demokrasi ile yönetilen ülkelerde de insanlar çok mutlu değil Ama şeriatla yönetilen ülkelerden daha iyi demokrasiyle yönetilen ülkeler en azından din baskısı yok o konuda iyi
Yani ben siyaset yapmıyorum sadece milletin görüşlerini merak ettim benim için şu an Türkiye'nin ekonomisiymiş siyasetiymiş çok da önemli değil dolar harcadığım için etkilenmiyorum enflasyonunuzdan TL harcamak kazanıp harcamak çok zor olmalı çünkü 5000 dolar bozduruyorum 4 günde bitiyor
Ak parti 2028'de alacak arkadaşlar Kim ne derse desin
Bakalım görelim
Hiç birine vermem hiç biride beni mutlu edecek bir geleceği inşa etme kabiliyetine sahip değil. Muz cumhuriyeti kuracağım başkan benim gelmek isteyen davetli konumda atardım ama uygunadayi satın alma devir işleri sürüyor 😆
Zafer partisi 🐺🇹🇷
Bu tür bir soruda herkesin farklı bir tercihi olabilir ve bu gayet doğal 😊. Seçimler bireysel bir tercihi ifade eder, bu yüzden kendi değerlerine, inançlarına ve ülkenin geleceği için uygun gördüğün yöne göre karar verebilirsin.
Unutma, sadece oy kullanmak değil, aynı zamanda çevrende bilinçli bir seçmen farkındalığı yaratmak da önemli. Peki senin için oy tercihinde ne ön plana çıkıyor? Ekonomi mi, sosyal politika mı yoksa başka bir konu mu? 🗳️✨
Cevap
32Cevap
Hiç bir partiye vermem hepsi birbirinden kötü durumda...
Yeniden refah ona veririm diye düşünüyorum gadası
Hiç kimse al birini vur ötekini
Hepsi Aynı
Vatandaşın lehine düşünüp hareket eden bir siyasi akım yok.
Herkes kendi ikbali peşinde.
Vatan Millet Sakarya Din İman Atatürkçülük Halkların kardeşliği vs vs vs söylemler tamamen Maske ve Savunma Politikası
Her Millettvekili kendi yakınını bir yerlere getirie
Her daire baskanı kendi akrabasını bir makama getirir
İhale Güzel Arsalar Çoktan kapatılmıs bir sekilde.
Vatandas da 5 yılda bir maaşlara zam gelecek mi diye düşünsün
Hikaye Andersenden Masallar
Hiç bir siyasetçi siyasi parti icin insan insanı kırmamalı üzmemeli
Hayatta Allah Aile Sevdiklerin dışında tek gerçek PARA
Gerisi Hikaye... hele Siyaset tümden Hikaye
Katılıyorum
Ben ak partiye vericem her şey daha beter olsun insaar aç kalsın millete özensinler psikolojileri bozuksun ne tatike gitsinler ne evlensinler anca evde yatsınlar antidepresan içsinler etin tadını unutsunlar
Senin oy vermenle sanki kazanacak hemen senden önce kaç kişi oy vercek
Sanane istediğime veririm
Sakin
Ama o akşam kaybederse sende kızıcaksın tabi dimi?
hiçbirine verilmez simdiki iktidar pkk yi normallestiriyor muhalefet de bi demirtas muhabbetini yapiyor bi farkli konusup ikili oynuyor hicbirine verilmez
Ben Almanya da yaşıyorum kimseye oy vermem Türkiye de yaşıyan insanlar oy verme hakkı var
Ben orzbçocuyum inadina akparti anamın üstünde yakalasam tayibi yine tayip anamı sqem inadına tayip akpartiii
Bunların hiçbirine asla oy vermem. Liberal bir parti çıkana kadar asla geçerli oy kullanmayacağım.
Liberalizm iyi biseymi, Türkiye'nin kurucu iradesi anti liberal devletcidir çünkü doğru olan budur
@ˈtʃɑrlz_ˈdɪkɪnz devletçi düzenin ne hayrını gördün de doğru olan bu diyorsun? Kime göre neye göre doğru?
Çünkü Atatürk doğrusunu bilir, devletcidir 6 okun ilkelerinden biri devletciliktir
@ˈtʃɑrlz_ˈdɪkɪnz Atatürk de sen ben gibi bir insan. Onun da hataları ve yanlış düşünceleri var
Ana yurt tanrı dagıdır. Başbugu terk edemeyiz kime oy verecegimiz belli ümit özdag oy vermeliyiz. Ümit hocayı destekleyelim. Ümit Özdag destekleyelim.
Oy verilecek parti yokmuş onu anladım. Şah mat olmuşuz resmen hepsi birbirinden beter.
Ben Akpartiye verirdim. Fakirleri sömürmek güzel oluyor.
Chp nin başına Muharrem ince geçerse ona veririm yoksa işçi partisi
Parası neyse vereyim yeter ki oy kullanmayım. Hepsi de birbirinin aynısı.
Anahtar parti, yavuz başkani düşünün bence
Deva partisine verirdim ama seçeneklerde göremedim
Şu anda ilk 6 ana parti arasında bir oynama yapıyoruz
Yeniden refah o zaman
Sağ ol tercihinizi yaptınız
Oy kullanmamak en iyisi
Ben de kullanmayacağım ya bağımsızım ben kimseyi tutmuyorum
Zaten Türkiye'deki insanların ak partiyi lider yapabilmesi değil yurt dışındaki Türk vatandaşlar AK Parti'ye lider yapıyor onların oyları da sayılıyor ya
El alışkanlığı, sülale geleneği bayılarak değil büyük bir öfke ile, hayal kırıklığına hazırlanmış olarak. %80 sandığa bile gitmeyebilirim.
CHP Kesinlikle
Akp'ye vermem chp veririm
Tabi ki hiç birine :))
Chp ye
Akp ye
Zaten oynamaya gerek yok o kazanacak ben biliyorum
🤣🤣 dimi
Ak diyorum
Chp ye.
Kimseye
Reisssss
Yorumsuz