Uçları sarı olan
02 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gündem konusunda 665 cevap paylaştı. Umarım Mansur yavaş aday olur oyumu ona vermek isterim
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Zafer partisi veya cumhuriyet halk partisi. Ama chpde Tanju özcan gibi insanlarin bulunmasi lazim.
21 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılakparti, ve reisimize ne bak kemaller, ne fetöcüler, ne pkklılar ne de dhkpcliler bua engel olmayacak o sandıktan ak parti birinci çıkacak ve sokaklarda şölen havası olacak
0138 Yorumla- +1 yıl
Meeeeee
Cevap sahibi+1 yıl@MühendisMelih koyun dediniz koydu muhahahahaa
Cevap sahibi+1 yıl@met96 reis tuza kurdu çözüm süreci sayesinde 10 bin pkklıyı öldürdük, tuzağa çekip fetoyu devletten temizledik hamdolsun
- +1 yıl
Meeeee meeee
Cevap sahibi+1 yılallah reise uzun ömürler versin de sizin gibilerin eline bıramasın bu ülkeyi. bir ak partiye bir reise basacağım Elhamdulillah
- +1 yıl
Neden nefesinizi boşa harcıyorsunuz ki? Bu güne kadar anlamamışsa, şimdi mi anlayacak?
Cevap sahibi+1 yılMüslüman evladı vatanı ateiste, deiste bırakmayacak hamdolsun
- +1 yıl
Tayyip müslüman değil.
- +1 yıl
Evet müslüman ülkelerin durumu apaçık ortada.
Cevap sahibi+1 yıldelirdik evet sandıkları o gün patlattığımızda da göreceksiniz nasıl deli olduğumuzu. ayrıca z kuşağı diye sevinmeyin reis suriyelilere vatandaşlık dağıtıyor onlar da bu seçimde oy kullanacak müslüman kardeşlerimizle kazanacağız yine %53 alacağız hamdolsun
- +1 yıl
İç savaş*
- +1 yıl
5 parti oylarını birleştirip malum kişiyi yerinden edebilecek.
Cevap sahibi+1 yılonlar islam kardeşlerimiz ve gelecekler elhamdulillah. allah bu ülkeye 10 milyon arap suriyeli 5 milyon afgan nasip etsin de 2 dönem daha ak parti ve reis rahatça kazansın. müslüman müslümanı korur kollar ateist, deist türktense müslüman arap afgan üstündür bu ülke de onların geleceğidir allahu ekber!
- +1 yıl
Ben yıllardır içerim ama bu kafaya ulaşamadım.
Cevap sahibi+1 yılsipeygamber efendimiz hicret öncesi açlık çekmiş ama davasından dönmemiş. rusyayla, pkkyla, fetoyla, dhkpcyle mücadele ediyoruz el insaf ekmeği 5 liradan da alsak 1 gün aç da yatsak ile de reis diyeceğiz çünkü savaş var biz seni zor gündede tutarız evelAllah
- +1 yıl
Erduan erduan erduaaaannn
Cevap sahibi+1 yılbiz size güleceğiz cennette altın tahtlar üzerinde, o küçümsediğiniz afgan gençleri gülecek, hor gördüğünüz suriyeli bacılar gülecek allah nların sayısını arttırsınki galip gelsin islam davamız memleket ateiste dinsize kalmasın inşaAllah
- +1 yıl
Tamam yeter missy anlamicak zaten niye boşuna uğraşıyorsun
Cevap sahibi+1 yılonlar islam topraklarından gelen aslanlar burada açık giyinen kızları görüp şaşırıp şok oluyorlardaha kapalı giyinilse emin ol yapmazlar böyle mesela
Cevap sahibi+1 yıl- +1 yıl
Adama yemek diyorsun, adam Müslümanım diyor. Geçinemiyoruz diyorsun, ateistler başımıza geçmesin diyor. Ne yapalım bunun gibileri mi yiyelim açlıktan? Anlamadım ki ne demek istiyor.
- +1 yıl
Ulan s2timin trollü ne diyorsun?
Cevap sahibi+1 yılislam kadına en çok değeri veren dindir, o ateistler kızlarla yatarlar içki içerler müslüman erkekleri kadınlarla evlenip yatar o kadar değer verirki çarşaf giyerler çünkü kadın öyle herkesin görebileceği bir şey değildir
- +1 yıl
Met96 sjzeljsösöb
Cevap sahibi+1 yılseçim günü görüşeceğiz siz 5 kişi ben tek ben kazandım ;) Allahu Ekber! Allah inananların yanındadır
Cevap sahibi+1 yılkocaları oğulları geldi suriyeli bacılar gibi yakında gelirler afgan bacılarda ümmet kadın görsün
Cevap sahibi+1 yıl
Cevap sahibi+1 yılsenin tercihin ama allah daha iyi bir ümmeti getirir elbette. afgan suriyeli bacılar maşaAllah hep 4 tane 5 tane çocukları var. Vallahi birkaç yıla 20 milyon olurlar Allah nasip etsin vatandalıkları hazır inşaAllah
Cevap sahibi+1 yılhiçbir şey yapamayacaksınız :D :D :D ümmetin evlatları onlarla biizniAllah rızkı veren allahtır biz ona güvenir ondan isteriz. ogün seçim günü göreceksiniz inşAllah ben de güleceğim ümmetin kurtuluşunu kutlayacağız arap afgan kardeşlerimizle gülerek vallahi size gülerek
- +1 yıl
Dünyanın kaldıracağı nüfüs belli hala beyinsiz beyinsiz Allah verir diyorsunuz gidin araştırın açlık ve susuzluktan ölen insan sayılarını. Allah a tevekkül önce sen tedbiri al sonra Allah a güvendir sen deli gibi ürersen Allah rızkını verir dersen ne içecek su ne yiyecek yemek bulursun.
Cevap sahibi+1 yılbiz asıl seçim günü susturacağız sizi ağlaya ağlaya uyuyacaksınız %53le kazandığımızda
Cevap sahibi+1 yılyoo kazandım dye suskunluğum
Cevap sahibi+1 yılAllah benimledir
+1 yılSeçime 482 gün kaldı
017 Yorumla
+1 yılKendime 😂
01 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem