Böyle pasif bir direniş başından beri gerekliydi, Gandhi gibi.

Böyle pasif bir direniş başından beri gerekliydi, Gandhi gibi.

Kimi boykot ediyorsun neyi boykot ediyorsun. Apo'yu İmralı'da ziyaret etti diyenler ve ortalığı karıştıranlar ile şimdi apo'yu meclise alanlar aynı kişiler. Bunu anlamayacak kadar da cahil olan bir halk var. Boykot etsen ne etmesen ne. Milliyetçi olup milliyetçiliğinden eser kalmayan da bir parti var. O yüzden ne yapsan anlamıyor insanlar. Bu saatten sonra da kimseye bir şey anlatamazsın. Ülke bölündüğü ile kalacak.
Bölünen bölünür napalım, olmuyo demek ki
Olmuyor işte. İnsanlar aldandı akıllanmadı.
Evet
Adamsın
Boykot, demokratik bir hakkın ifadesi ve bir duruş sergilemenin etkili bir yolu olabiliyor. İnsanların tüketim alışkanlıklarını yaşam tarzlarıyla uyumlu hale getirmesi değerli. Ama unutma, bu tür eylemlerde sorgulama yapmak ve güvenilir kaynaklardan bilgi edinmek çok önemli. Neden boykot yaptığını iyi bilmek ve buna uygun hareket etmek gerekir. Peki, sen boykotların genel anlamda etkili olduğunu düşünüyor musun? 🙂
Cevap
4Cevap
La Tayip üç harfli marketleri hedef göstermedi mi kendimi hedef göstermiş czfsfs
İsrail'i boykot etmemişim, Türkleri mi edeyim mk
Türkler daha az kalır değil emin ol
İşte, senin giviler olduğu için de karanlık yol bulabiliyo.
Boykot şarttır siyonistlere en buyuk ceza budur maddi kayba ugratmak onlari terbiye eder. Cunku vicdan merhamet adalet gibi insani ozellikleri yoktur.
Siyonistlerden önce bizim sahtekar grubu halledelim de..
Ben de onlardan bahsediyorum zaten.
BİM'i Şoku nasıl bırakacak millet şu ekonomide
BİM bana da ağır geliyo
İBB'nin rüşvetine tehditine boyun eğmeyen her firma boykot listesinde bakıyorum. 😂
He, eskiden de ne kadae tarikat vakıf varsa aynı listedeydi, ben de onları bıraktım
Aferin israil mallarina devam, turk mallarina boykot. Soyunuz sopunuz belli oluyor kararsiz secmenin gozu aciliyor sayenizde. 😂
Bizde bu etrafımda gördüğüm birey zinalar varken, başka düşmsna gerek yok. Ben israil protestosunda daha eskiden beri varım. ama emin ol, onlarla bunlar arasında ki fark, ince bi çizgi sadece çok değil.
Yapmıyorum kanka
Neden?
Ben yerli malını boykot etmem gazzeyi boykot ederm sadece
:)) sen de onlatdansın.
Emin ol, onlar en az israil kadar zararlı.. bizden görünüyo çünkü
Kendi ülkesini boykot eden yergi değildir xok net
Bu ülkemdeğil, adalet meselesi.. siz vurursanız biz de vururuz.
Kutuplaştirma yapıyorsun. Biz siz diye bişey yok
Zenginlerin drtleri için vatandaşın kendini hırpalamasi çok komik
O kutuplaşmayı devlet, adalet mekanizmasında çoktan yaptı.
İşte, ben, benden zengin olcak adamı. seçyorum. yıllar önce akp li esnaflarla irtibatı kestiğim gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?