AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Boykot edilen ürünlerin neredeyse hiçbirini zaten kullanmadığım için sorun yok
Hiç boykot etmedim ki
Evet cok dikkat ediyorum
Evet, ediyorum.
Hiç boykot yapmadım, yapmayacağım da 😃
Evet, boykota devam ediyorum.
Boykot vatana ihanettir.
Niye
Çin soykırımına destek veren bir ülke çöküyor diye neden rakiplerini boykot ediyoruz?
Destek mi veriyorlar kim filistin mi
Kanka araştır birazcık ya.
Doğu Türkistan dan bahsediyor onu araştır dostum
Yaa ne diyon filistin çin soykırımını mı destekliyor bunu nerden öğrendiniz. Filistin destekliyorsa israilde destekliyordur amerikada destekliyordur açıkcası. Ve ayrıca neyi araştırıp ataştırmayacağımı sana soracak değilim Filistin’in desteklediğini bilmiyordum neyi araştırıyım. Nerden öğrendiğini söylersen oraya bakarım knk. Bu bilgiyi nerden öğrendin bende gidip bakayım
Amerika bizden daha çok destekliyor Doğu Türkistan ı amaç tabii ki Türk sevgisi değil ama Çin i sıkıştırmaya çalışıyor yani Amerika bizden daha çok destekliyor mücadale ediyor Doğu Türkistan hakkında bu nedenle
Az önce baktımda suriye ve iranda çini destekliyormuş ve bu suriye ve iran halkının çoğu Türkiyede yaşıyor
ULAN HABERLERDE ÇIKTI ORADA TÜRK KARDEŞLERİMİZ ZORLA TECAVÜZ EDILIP DOMUZ ETİ YEDIRILIYOR SIZ NE YOBAZ NE HAİN NE SÜSLÜMAN INSANLARSINIZ TENGRI BELANIZI VERSIN ARAP SOYDAŞLARI
Onlarında ya?
Ve imzalayanlar arasında müslüman ülkelerin çoğu var. gerçekten üzücü bunu bilmiyordum
@kargaşa00 bu yazdıklarını bana mı söylüyorsun.
Evettt
Çok doğru maalesef arap değil diye şuanki yöneticilerin bir çoğu görmüyor ki iyi mide aslında bir kızın bacakları kesip babasına gösterilirken hala Doğu Türkistan da bir şey yok demek veya bilmemek
@kargaşa00 haddini aşma doğru düzgün konuş ergen
Ne demiş ki kardeşim
Ergen bile tarihini senden daha iyi biliyor terörist!
boş ver arkadaşı @Kargaşa00, hiç sağlıklı bir insana benzemiyor ruhsal olarak o yüzden çok uğraşma derim
@Alpp035 ^^
Siz kendinizce laf attığınızımı sanıyonuz haa glrkrrkr çok komiksiniz yaa gerçekten
Sağlıklı insana benzemiyor falan hayırdır knk yaaa ne oluyooo
Ne yaptığınızı sanıyonuz len sizzz hayırdırrrrrr
Baktığımı doğru olduğu söyledim yaaa anlama gıtttığımı çekiyonuz oyun mu isityonuz sinir kırizi gecirecem leeen hayırdır yanii haaa ne oluyooo
Terörüs falan ne demek oğlum haddini aşma bide sizin gibi sağlıksız kişilerle uğraşıyom yaa banada yazıp durmayın haddi herkes kendi yoluna haddii
Bide boykot yapıyor musunuz yapmıyor musunuz diye sordum. Gidin boykot yapın mı dedim
Konuşma lan terörist
Sen hala yazıyon mu yaa git köşede ağla hee sen dedin diye terörist oldum hee knk heee. Hadi işine
Davranışların vatana ihanet kardeşim müslüman geleneğini örnek alarak boykot edeceğine sg Türk tarihi öğren.
Müslüman geleneği nee yaaa. tamam arapları istemiyoruzda bunu müslümanlıkla ne alakası var ben onu anlamadım. Türk tarihinide biliyorum ben türküm ve dinimde islam elhamdulillah. Boykot yapmıyorsun çünkü geçmişte araplar bizi arkamızdan vurdu ama bunu müslümanlıkla karıştırma
Müslüm gelenekleri nee yaa gerçektende burada ne demek istedin anlamadım. Avrupalılarda boykot ediyor ama müslüman değiller. bence sen ilk önce arabla müslümanlığı karıştırma.
Dini İslam olanın yolu Arabistandır
Ayyy sen ne kadar cahilsin yaaa. İnsanların dininemi karışıyorsun sen hayırdır. Birisi sana bunu yapsa özgürün ben diye bağırırsın. arp ırktır islam din sen ilk önce bunun ikisinin aynı olmadığını öğren her ülkeden de avrupa olsun japon olsun müslüman vardır onlar arp mı oluyor hayır dinleri islam oluyor cahill
Afganistana bakıyor irana bakıyon böyle konuşuyon herhalde ama onların uyguladığı şeriat değil başka bir şey ama onlar şeriat diyor anladığııı. Türkiye özgür bir ülke birisi hristiyan olsa ses çıkarmasın nedense müslümanlar göze batıyor
Bide davranışın vatana ihanettir derken hayırdır ne davranışımı gördün cahill. Daha ırk la dini ayıramazsınız. İlk önce git ırkın me olduğunu dinin ne olduğunu öğren
Ben Türkiyede yaşan Araplarında ruslarıda sevmiyorum sadece Arapları söylüyorsunuz ruslarıda söyleyin Antalya rus dolu
Konudan alakasız ama Ruslarla ilgili bir sıkıntı yok gayet kendi halinde medeni ve olay çıkarmadan yaşıyorlar ve sayıları o kadar da çok değil abartılıcak kadar
Nasıl yok haberlerde görmedin herhalde deniz kenarında ritüel yapmışlardı ve knk Antalya en zengin yerlerde apartmanda oturuyorlar sabah dalgıç kıyafetleriyle dalmaya gidiyorlar ya
Ve sokaklarda türkçeyi dilini duymuyorsun rusça duyuyorsun etrafı o kadar iyi öğrenmişler ki deniz kenarında rus dolu
Sokaklarda Arap dilini duyduğun gibi rusçada duyuyoruz yani git araştır
Knk mantıklı düşün biraz sence Ruslar ile suriyeliler bir mi zaten suriler kaç milyonken Rusların nüfusu göze batmacak kadar az ki surilerin genelindeki sapıklıklık medeniyetsizlik uyumsuzluk Ruslarda da olsaydı onları da sevmedik dikkatimizi çekerdi ama tanıdığım Rus arkadaşlarda çok var adamlar veya kadınlar her neyse insanları gayet medeni normal kendi halinde insnalar iki ırkı karşılaştırmak bile hata zaten mantığı olan her insan bunu görebilir
Sen mantıklı düşün be hepsi gitsin işte antlaya rus dolu türkçe dili duymuz diyom bu kötü bir şey farkında mısın suriyelilerin çoğaldı gibi onlarda çoğalıyor Antalya Ankara başka şehirler. tee senin aklına beee deniz kenarında kendi geleneklerini yapıyorlar diyom siz onların ülkesinde yapabilcek miydiniz acaba
Mantık diyooo bidee ayyy bide siz laf anlatıyom. hee knk heeee aynen ruslar çoğaldın tamam sen bunu istiyon okeyyy
Ne anlatıyorsun abicim ablacım neyse anlatsamda anlamıycaksın çok fazla Rus tanıdığımda oldu doğru dürüst kendi işlerinde insanlar hiç istisnası olmadı şuana kadar kesinlikle ama doğru dürüst bir suriyeli aramak için tüm ülkeyi mumla araman lazım onu da bulabilirsen
Kaç tane tanısın 2 3 4 kaç tane
15 20 tane vardır tahmini ve hepsi doğru dürüst medeniyet sahibi normal insanlar genel olarak arkadaşları da aynı şekilde ama maalesef suriyeliler için aynısını söyleyemiyoruz
Avrupalı diyemi onları kayırıyorsun senn suriyelilerde gitsin ruslarda çok istiyon herhalde rusların kalmasını çok istyosan onların ülkesine gidebilirsin hadi
Yaa 15 20 tane insanla bı karar verdin bunu yani ben senin kafanı hepsi diyo bide yaaa rus nüfusun hepsiyle yanıştın herhalde
O zaman sen ruslarıda al onların ülkesine git olur mu
Suriyelilerde gitsin bi rahatlayalım
Ayyy yaa bana yazmayı bıraka bilir misin sen yaa gerçekten cahillerle konuşmak istemiyom yeterince konuştuk bence hadi sen ruslarla dalmaya git
Aynen kanka haberlere çıkan 6 yaşında çocuğa tecavüz eden geneli sapık olan tehlikeli ve medeniyetten nasibini almamış olan suriyeli değil Ruslar eğer suriyeliler de insan olmayı öğrenseydi bu kadar üremeselerdi kendi halinde dursalardı Ruslar gibi bu kadar dikkat çekmezdi ve kimse karışmazdı ama insanlık ve medeniyet giriyor işin bu noktasında ve bu iki kavramdan nasibini alamamış her kim varsa onu ülkemde istemem
İki saattir anlamıyor musun anlayamıyor musun anlayamıyorum ama basit bir konu
Yaa sen bana rusları niye savunuyon ben onu anlamadım rusta gitsin suriyelide yaa ve sende Rusyaya git şu ülke bi rahatlasın. Rusları niye savunuyon onu anlamadım ben ikiside gitsin diyom
Aynen basitt evet aynen hadi kardeşim bana yazmayı bi bırak beee
İki saattir sen anlamıyon ikiside gitsin diyom gelmişsin bana burada rusya kaldın diyon yaa. hadi işine yaa
Kardeşim sen ülkemizde yaşayan Ruslarla suriyelileri aynı kefeye koyamazsın diyorum böyle basit ve komik bir şeyi ilkokul çocuğu bile genel kültürüyle yapmaz sana yazmaya da çok meraklı değilim ama mesajların çok tuhaf yani tabiri caizse
Yaa kısa bi cümle ülkemde somalili iranlı rus suriyeli istemiyorum kardeşim sana bunu demek istiyorum aynı kefe falan ne bana rusları savunma hepsi gitsin diyorum
HEPSİ GİTSİN
Ve benimlede böyle konuşmazsın saygısız
Tamamdır, saygısızlık yaptıysam özür dileyerek tartışmanın bitmesi gerektiğini düşünüyorum, iyi günler dilerim daha çok tartışmaya gerek yok
Hepsi çoğalıyor diyorum ruslar antalya hatay suriye dolu Ankara iran ve somali bütün şehrlerde afkan somalili rus suiryieli dolu ben sana bunların hepsi gitsin diyorum sen gelmişsin bana burada ruslar kalsın diyorsun
Hayır ben sana Ruslarla suriyelileri aynı kefeye koyamazsın diyorum neyse tartışmaya gerek yok dediğim gibi
Yaa ben hiç bir kefeye koymuyom yaa sadece herkes kendi ülkesine gitsin diyom konuyu başka yere çekiyonuz yaa anlamak istemiyorsunuz ne duymak istiyorsanız onu yapıyorsunuz. Ben sadece Türkler düşünüyorum Türkiyeyi düşünüyorum ve hepsini gitmesi gerektiğini düşünüyorum bir saattir sana bunu anlatıyorum yaa sen gelmişsin bana burada suriye ile rusların kıyaslamasını yapıyorsun bana ne rusyadan bana ne suriyeden hepsi gitsin kendi ülkesine
Senin özürünüde kabul etmiyorum. Bir Türk olarak rusları savunuyorsun kimse bizim dostumuz değil. TÜRKLERİN TÜRKLERDEN BAŞKA DOSTU YOKTUR
İslam arapları destekleyen bir terör dinidir. Ayrica Japonlar canlı bomba değil
Ne boykotu
İsrail ve amerikanın ürettiği ürünleri almamaya çalışıyorlar filistine destek için
E ürünlerin %90 ı abd israil ürünü o zaman hicbi şey kullanmayalım mi? Elindeki telefondan sosyal medya uygulamalarina kadar hepsi onların. Yediğimiz ictigimizi saymiyorum bile. O zaman hayattan kendimizi tamamen soyutlamamiz lazim mantıksız. Kaldı ki devlette ticaret yapıyor İsraille. Filistin Osmanliya isyan edip bağımsız oldu İngiltere sayesinde ingilizlerde bunları sattı. Sonuç masum çocuklar ölüyor. Çocuklar hariç filistin tarihte yaptıklarının bedelini ödüyor
Bu ürünleri boykot edebilmemiz için eşdeğer kalitede aynı ürünlerin üretilmesi gerekir. Böyle bir güce sahip değiliz. Zannettiğimizden çok daha fazlası İsrail markası.
@Alp9303 insanlar bunu bilmiyor. Din kardeşlerimiz rüyasındalar.
Araplar Osmanlı ya karşı ingilizlerle iş birliği yaptı onlara ajanlık yaptı. Birinci dünya savaşı nda birmişiz gibi gösterip bizi yalnız bıraktılar. Sırtımızdan vurdular. Yetmedi kendi imparatorluklarını kurmak için ayaklanmaları başlattılar İngilizlerden destek gördüler (mühimmat vs.) kazandılar. Ama bitmedi İngilizler bu yardımın karşılığında Yahudi devleti kurdu İsrail. Bitmedi İsrail in bir avuç toprağı vardı orada araplar güle oynaya kendi topraklarını bu yahudilere sattılar ve büyüdüler büyüdüler sonuç : En Masumları Bedel Ödüyor.
Tamamda israilde dostumuz değil açıkcası bir sonraki hedefide Türkiyenin doğusu olacak. Ben böyle düşünüyorum açıkcası
@thedevilfromworld aynen öyle her satırına imzami atarım
Tabiki değil. Böyle düşünen sadece sen değilsin.. Umarım çekmediğimiz bir çile kalır. Herşeyi gördük bir de savaş görmeyelim.
@soran İsrail dostumuz değil zaten filistin de değil. Bizim dostumuz sadece Azerbaycan olur başka yok. Türkiye İsrail veya başkaları olsa da zaten doğu bölgesini her zaman korumak zorunda. Kaldı ki bizle savaşmak yürek ister. Öyle kolay değil.
@Alp9303 İsrail bize zaten tek başına savaş açamaz ama yalnız değil..
@thedevilfromworld orası öyle tabi Abd desteği alır Ruslarda bizim saflarimiza yaklaşır. Ruslarin da işine gelmez oraya İsrailin yaklasmasinin. Filistin olayında bile Filistinin yanında olmuştu. Böyle bir kutuplaşma olur yine. Bizim kimseye verecek bir karış toprağımız yok. Bu milletin dna sında var emperyalizme karşı mücadele. Araplar öyle değil onların dna si emperyalizme kucak açmak kandırılmak üzerine. Bu vatan için canını verecek milyonlar var yeter ki birlik olalım
Hayır
Yooo