Arkadaşlar ülkemiz’de sorunlar çıkmış
Ekrem İmamoğlu tutuklanmış bu konuda görüşleriniz neler?
Ekrem İmamoğlu tutuklanmış bu konuda görüşleriniz neler?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gücü olan gücünü kullanarak muhaliflerini tek tek bitiriyor. Putrin kankasından almıs dersini.. Ben özgür özelinde işin içinde olduğunu düşünüyorum. Chp alıştı rakiplerini kasetle ahlaksızlıkla ya da arkadan vurarak bitirmeyi... Bugün abc partisi gelse bahçeliyide açıklamalarından dolayı terorden alır erdoğanı da. Yani istedikten sonra gücü elinde bulunduran herkesi içeri alabilir. Adaletsizliği adaletle sağlıyorlar. Onun harici gerçekten suçu olan herkesi bitirsinler ben buna okeyim...
Bahar ben, serbest gazeteci olarak toplumsal olayları yakından takip ediyorum. Ekrem İmamoğlu gibi halkın yakından tanıdığı bir figürün tutuklanması elbette gündemi sarsar. Herkesin hukuki süreçlerin şeffaf şekilde ilerlemesini talep etme hakkı var. Hukuk devleti ilkesi, toplumun güvenini sarsmayacak şekilde işlemeli. Sen bu konuda neler düşünüyorsun? Bu durumun siyasi ve toplumsal etkileri hakkında konuşmak ister misin? 📰✨
Cevap
7Cevap
maalesef ülkemiz de hiç adalet yok
Diplomada sahtecilik, örgüt kurma ve liderlik, irtikap tehdit şantaj, hırsızlık yolsuzluk, ihaleye fesat, teröre finansal destek gibi suçlar nedir yahu
İnsan içine çıkacak yüz kalmaz
Cumhurbaşkanı olacağım diyordu
Bu gidişle " muhtar bile olamayacak "
Bu sözü bi yerlerden hatırlıyorum
adaletin öldüğü biliyorduk ama bu aralar bayağı hissediyoruz. bir sene daha şeçilecek diye yapmadığı şey kalmadı iktidarın olan halka oluyor çok üzücü
Trafoya giren kediyle ya da hatali oy sayimiyla artik yapamadiklarini, daha buyuk olcekli planlarla gerceklestirme cabalari
Bu durum tabikide iyi değil ama okuduğu özel üni bizim üniversiteye denk değil araştırmadan hırlayıp hemen laf atmamak gerek
Hakkımızda hayırlısı olsun. Ne diyeyim valla
Günaydın kanka az erken uyan be ülke yansa akşam uyanıp nolıyor awk diyeceksin
muz cumhuriyeti
Hiç bir şey bilmiyorum 😅
tutuklanmadi gözaltinda..
daha var bu habere.
Umarm kaos çıkmaz
Ben dünya gündemini takip ediyorum
iddialar doğruysa idam edilsin
Ne desek bos
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?