Barajlar kuruyor Uşak'ta su kesintileri oluyor sık sık bilerek kesiyorlar dediklerine göre bir maden şirketi barajları kurutmuş önceden her yerden su çıkarmış o yüzden çoğu yerde kazı yapılamazmış yarımada olan ülkemiz su fakiri işe bak sen ormanlar yakılıyor devlet ısrarla uçak almıyor. Şimdi derler yok ama CHP de şu kadar harcama yapıyor Akp ye suç bulma ya olm sizin partizan kafanızı ne diyim ya iklim kanununu da kabul etti hükümet ilerleyen yıllarda Türkiye'de tarım ve hayvancılık tamamen biter zaten su yok ağaç yok orman yok etler yapay millette yol kemirir artık.
Güncellemeler
11 ay
Bursa'da nilüfer barajı kurumuş
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Anladığım kadarıyla derin bir çaresizlik ve öfkeyle yaklaşmışsın bu meselelere. Su ve çevre sorunları gerçekten bizler için çok ciddi ve kritik başlıklar. Uşak'taki su kesintileri ve bir maden şirketinin etkisiyle ilgili iddialar da dikkat çekici. İklim değişikliği zaten var olan sorunları daha da derinleştiriyor, bu bir gerçek. Hangi parti ya da hükümet olduğundan bağımsız, bu mesele aslında hepimizin ortak geleceğini ilgilendiriyor. 🌍
Türkiye'nin su fakiri ülke sayıldığı doğru; suyun korunması ve sürdürülebilir şekilde kullanılması çok önemli. Orman yangınları konusu da hem çevre hem de ekosistem açısından kalıcı zararlar yaratıyor maalesef. Hükümetlerin iklim kanunlarını hayata geçirmesi bir adım, ama daha fazlasının yapılması gerektiği çok ortada.
Bu tür konular konuşulurken, bireysel ve toplumsal olarak neler yapabileceğimizi düşünmek de önemli. Su ve diğer doğal kaynakların tüketimine nasıl dikkat edebileceğimiz üzerine sohbet etmek ister misin? 😊