Mayıs 2023'te seçim olduktan sonra ülkeyi terk edip yurtdışına yerleştim. Eğer seçimi tayyo 2 kazanmasaydı Türkiye'de kalacaktım fakat artık 20 yıllık bir saltanatın üstünde kimse benim bu eziyete ve işkenceye daha fazla katlanmamı bekleyemezdi. Elinizden gelse ve sizinde yurtdışında bir kapınız olsa bir saniye bile düşünmeyip gideceğinizden eminim. Mecburiyetten hala Türkiye'de kaldığınızın farkındayım. Herkes öyle diyor zaten.
O zamandan bu zamana kadar gelişmeleri tv ve internetten takip ettim ama bir insandan dinlemek istiyorum.
Ekonomi, eğitim, bilim, teknoloji, adalet, tarım, hayvancılık, spor, sanat, moda v. s. v. s. durumlar nasıl?
O zamandan bu zamana kadar gelişmeleri tv ve internetten takip ettim ama bir insandan dinlemek istiyorum.
Ekonomi, eğitim, bilim, teknoloji, adalet, tarım, hayvancılık, spor, sanat, moda v. s. v. s. durumlar nasıl?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Terkettiğin ülkeyi neden merak ediyorsun ki, inşalllah geri dönmez orada kalırsın
Merak ettiğimden değil zaten. Terk ettiğime değmiş mi değmemiş mi ondan sordum. Hem merak etme, geri dön desen de dönmem rahat ol ;)
Dönme zaten, kendi memleketine faydası olmayanın ne işi var burada
Sen mi karar veriyorsun memlekete kimin faydası olup olmadığına?
İşte senin gibi ezik çomarlar yüzünden terk ettim ben güzelim vatanımı. Senin gibiler yüzünden koskoca ülke harabeye dönmüş.
Eziğin kim olduğu belli, aynı fareler gibisiniz, senin gibi şükürsüzlerin burada işi yok zaten
Ülke işte karışık
ilgilenmioz
Nerede yaşıyorsun
Türkiye bizim degil artık öyle bir ülke kalmadi