pkk ya silah bırakma çağrısında bulunan öcalan aslında pkk yı sözde yok etti ancak pkk lılar ypg sdf ve sdg ye bağlı ve onlarıda amerika fonluyor. Biz pkk lıları yani ypg sdf ve sdg yi vuramayacağız çünkü amerikalı komutanlar eğitim veriyor ve amerikan bölgesi.
Şimdi Amerika ve Rusya anlaştı. Trump Ukrayna'yı Rusya'ya vererek bu bölgeyi bize bırak dedi ve anlaştılar.
Şam'da orada burada petrol çıkartacağız diye sosyal medyada troller vardı o yalan. Suriye'de Kürt güçleriyle Amerika anlaşma sağladı petrolü abd kontrol edecek.
Kıssadan hisse akp chp o bu diyerek ayrışırsak (dem hariç) bizim sonumuzu getirecekler. Birlik olmalıyız.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Birlik olmak için önerin nedir?
Mevcut durumdan kurtulmak. Diğer insanları bilinçlendirmek ve seçimde düşünerek doğru karar vermek. Mesela akp ye oy veren neden veriyor chp ye oy veren neden veriyor. Düşünerek vermeli.
İnsanların düşünmeden mi oy verdiğini düşünüyorsun?
Çoğunun evet. Kişisel çıkarları için oy verenler de var. Mesela geçen seçim mhp ye oy verenlerin chp ye oy vermemesinin sebebi Selahattin Demirtaş'ın serbest kalmasına karşı çıkmalarıydı ve büyük bir hata yaptılar. Sosyal medyada chp Demirtaşı serbest bırakır oy vermeyin vs dediler. Şimdi öcalana gittiler.
Gezi olaylarında (desteklemiyorum) dolar yükseldi diye ortalığı yıktılar şimdi dolar uçtu. Onu geçtim para politikası maalesef işlemedi. Yani bunu burada uzun uzun anlatırım ama gerek yok
Sence kimi desteklememiz lazım?
Stratejik zekası yüksek askeri kökenli ve milliyetçi birileri lazım mesela Cihat Yaycı gibi ama aday yok.
Askerlerin ülkeyi iyi yöneteceğini mi düşünüyorsun?
Cihat Yaycı emekli, düz asker değil zaten. Mesela milli savunma bakanı Osman Pamukoğlu olabilir ama cb adayı olamaz ancak Cihat Yaycı cb adayı olabilecek bilgi birikimine sahip
Senin daha çok fırın ekmek yemen lazım. Siyaset sana göre değil. Bu ülke ne çektiyse askerlerden çekti 80 yıl boyunca.
Bende sizin gibi insanların kibirlerini anlamıyorum. Ben İstanbul üniversitesi siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler mezunuyum. Mezun olalı 12 yıl oldu. Mesela neye göre çok fırın ekmek yemem lazım. Kenan Evren'e bu halkın %90 ı oy verdi. Fetöyü engelleyen subayları tasfiye ettiler.
Bu derece boş konuşan birinin değil o fakülteyi, liseyi bitirmesi bile mümkün değil.
Evet durum vahim
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!