www.instagram.com/.../?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ==
Akp yeniden çözüm sürecini ilan edecekmiş. Chp’ye pkklı hdpli diyenler utanır mı? Kulağınızın üstüne yatmaya devam mı?
“Yeni çözüm süreci olur mu?” Sorusuna Akp Batman milletvekili adayı Ferhat Nasıroğlu “Ben bunu hedefim yapacağım. Bu mesele hepimiz için büyük bir dert, büyük bir yara Kürdistan’ın derin bir meselesi. Samimiyetle bu mesele çözülmelidir.” demiş bunu da Rudaw tv’de söylemiş.
Bu konuşmayı Chp yapsa, Bay Bay Kemal yapsa neler derlerdi akp ve akpliler?
Benim yorumun şöyle: “ Birinci çözüm sürecinde hdpyi Kürtler için önemli bir parti haline getirip barajı geçemeyen partiye barajı geçirdi. Şimdi Hdp için PKK’lı Kürtlerin partisi diyecek. Hüda Par ise Müslüman, gelenek göreneklerine değer veren Kürtlerin partisi diyerek Kürtlerin muhafazakar olanlarını Hüda Par’a çekecek. O partiye de seçimlerde baraj geçirtip meclise sokacak. Hüda par eğer hdp ile birleşirse dediği gibi ya da Akpye muhalif olmaya başlarsa bu sefer de Hüda parın eskisen Hizbullah partisi olduğu gündeme gelecek. Ezberledim artık ya. AKLI OLAN KÜRT BUNA KANIP DA OY VERMEZ.” Milliyetçi olan Türk oy vermez demiyorum. Çünkü akpye oy veren etnik kökeni Türk olanların hiçbiri milliyetçi değil.
Ulan alayınız terörist. Yaptığınız eylemi güzel göstermek için çaba harcıyorsunuz. Bu ülkede her gün 20 şehit veriliyordu? Tayyibe kızdığım tek nokta harbiden astığım astık kestiğim kestik olmaması. Bu terör ve terör sevicilerini gebertecek az kaldı.
Ulan videosunu attım kim terörist sevici ortada hala bize diyor. Fetöyü de bize yıkmaya kalkıyorsunuz ama seçimleri kaybederseniz kan alacaklar kan. Biliyorsunuz deliriyorsunuz Suriyelilerden arapça oy isteyecek kadar çaresiz ve korkaksınız.
Cahilin CHP pkklısıda böyle oluyor demekki
Bana arşivlerle gel amuğa goduğum arşivlerle, meclis konuşmalarıya mitinglerdeki konuşmalarla o dönemdeki RTÜK’ten onaylı olan ulusal kanalların haber videolarıyla gel hadi şimdi sekter get.
Ermenilerden sözde soykırımı kabullenip özür dileyen sizsiniz.
Çözüm süreci yapıl barajı bile geçemeyen partiye kürtlerin oy vermesini saplayıp meclise sokan sizsiniz. Şimdi de hdp oylarını bölmek için hizbullahçı Kürt İslam Devleti kurmak isteyen islamcı kürtçüleri meclise sokmaya çalışan sizsiniz. Zekeriya Öz’e özel zırhlı araç veri temiz eller operasyonu yaptıran, fetöye fetullah gülen hoca efendi hazretleri deyip orduyu boşaltan, kozmik odaya sokup tüm askeri sırları fetö vasıtayısyşa amerikaya avrupaya veren sizsiniz. Ama vatan haini pkklı fetöcü olan chp öyle mi? Allahtan internet var videolar var. Arşivler vsr. Kimin nerede ne konuştuşu kayıtlı.
Evet canım yarın akşam cvbı verecek millet merak etme
2 tarafında destekçisi değilim ama en azından atatürkçüyüm diye geçinenlerinde çıkıp bir şeyleri kabul etmesini beklerken hala savunup kör gibi gezmeye devam etmesi cidden aşırı itici ne demişler aşırı fanatiklik körlüktür
Cevap
5Cevap
Hüdapar pkk nın 10 katı kötü bir oluşum. Bu kadar desem ankaşılır.
Hüda par’ın parti programında herkes aynı şekilde miras bölmek zorunda kalmamalı diyor. Varisi olmayan insanların mirası devlete kalmalıymış. Yalnız yaşayan, boşanmış vs kadınları da “SAHİPLENDİRECEKLER”miş. Evcil hayvan mıyız biz a... m... k öz babamın mirasından hak iddia edemeyeceğim kadınım diye. Hayatım boyunca kocama yalvaracağım beni atma, boşama kocam dasshağına sarılam kocam diyeceğim. Yalnız yaşayan bir kadın bile olsam bazı erkeklere geçici nikahla kuma gideceğim. Sabiha Gökçen olup bombalayasım var alayını.
Ampul patlayacak inşallah
Etnik olarak %100 Türküm!
Bir İzmirli benim Türklüğümü sorgulamasın. Siz böyle yaptıkça nefret ediyorum CHP zihniyetinden. Bin sene de geçse bu ülkenin, anadolunun insanını sevemeyecek kadar kötü ve bozuksunuz. Sırf sen ve senin gibilere inat RTE vereceğim. Kararsızdım, bu paylaşım karar vermeme yardımcı oldu.
Ne pis ne iğrenç fantazilerin var senin. Siyaset konuşacağım diye boka girdin, ne lağım ağızlı bir varlıksın sen. Önce zihnini düzelt, düşmanlık ve nefret seni ifrite dönüştürmüş. Şu laflara bak soytarı kılıklı.
Bunların Allah birdir sözüne inanmak gerekir sadece.
pazartesi yoklar merak etme
babuş birakin bu işleri.
yarin chp hdp pkk sandiga gomuruyoruz. Turk bile degilsin Yunan kirmasi bize gelmis milliyetcilik ogretiyor.
Sekter lan pkkya o açıklamaları akp yaptırıyor. Bu ülkede herkes pkkya karşı. Böyle bir ülkede bir terör örgütünün muhalefet partisini desteklediğini söylemesi o partinin hanesine eksi olarak yazılır. Ben pkk olsam chp kazansın diye akpye oy kaybettirmek için akpyi desteklediğimi söylerim. Bunu bile anlayamayacak kadar malsınız. Orada akpnin milletvekili adayı konuşuyor. Git onu dinle.
Her renkli gözlü olan yunan mı oluyor a... m... k Oğuz Kağanın da gözleri mavidir. Herkes siz gibi arap ermeni kürt kırması değil.
ya sanki oguzhan i gormuste konusuyor. turk orjinali beyaz/bugday tenli siyah/kahve gozlu ve siyah sacli olur.
sarisinlik renkli gozluluk batililarin genleri.
yoksa arap olupta sarisin renkli gozlu olanda var onlarda melez. benim derdim irkcilikta degil 1000 yildir burada corba olduk ama senin gibi melez kirma olanlar nasil turk irkicisi olabiliyor anlamiyorum bide ders veriyor millete akli sira. illa olmayi hakeden biri varsa ben ve benim gibiler hakediyordur. hem unutma zengin ne mutlu zengine demez, fakir der. saglikli ne mutlu sihhatli olana demez, hasta der. Türk ne mutlu Türküm demez, Türk olamayan der.😉😉😉 biz zaten Türk olmaktan gururlu ve mutluyuz ama atalarimizin basarilari yuzunden sirf Türk dogduk diye degil. sonucta kimse dogacagi irki secmiyor demi yunancik.
ayrica akp mi konusturuyor bunlari? yazik ki ne yazik aciyorum.
Hangi orijinal Türk a... m... k Türklerin Kıpçak olanları, Memlüklüleri falan sarışın mavi gözlü. Uzun boylu. Ben Türk dili ve edebiyatı mezunuyum. Benim aldığım halkiyat derslerini almadın. Konuşma.
AKP konuşturuyor tabi muhalefet seçim kazanamasın diye
Türk olmaktan mutluysan ülkeni Afganlarla Suriyelilerle Katarlılarla Pakistanlılarla paylaşma.
Türkler Asyanın kuzeyinden gelme. Orta Asyaya da Kuzeyden göç etmişlerdir. Git biraz Türkoloji oku a... m... k
e bre zirdeli, asyalilar sarisin ve renkli gozlu mu? turk dili ve edebiyatinda size genetik mi ogretiyorlar? sen rum kirmasisin bunu inkar etsende etmesende. ayrica suriye 1000 yildir selcukludan beri bizim torpagimiz. hataylilar multeci mi? 1939 da suriyeden ayrilip bize katildi. sen ve senin gibi gericiler anadoluya zihnen hapsedilmissiniz anadolu disinda kalan herkes multeci. kucuk dusunen kucuk beyinli insanlarsiniz.
Ayrıca ülkemde kayıtsız sığınmacı suriyeli afgan pakistanlı istemiyorum demek nasıl Türk ırkçılığı oluyor? O zaman en büyük Türk ırkçısı TSK bu sözlere göre öyle mi? Ülkemde Hizbullah istemiyorum demek mi Türk ırkçılığı oluyor? Sen de hele Çözüm sürecini geçmişte yapmış Kürdistanın kurulmasına ramak kala ya kandırıldık yaa diyen ve bundan hala ders almayıp hüda parla anlaşam dersinde olmak. Vatanın her karış toprağına kanı değenlerle vatandaşlığı satın alanları aynı statüye almak, mitinglerde suriyelilerden afganlardan arapça oy istemek böyle bir partiye oy vermek nasıl milliyetçilik, vatan severlik oluyor söylesene kanki.
hdp li ortaklariniza sor bakim akp mi konusturuyormus bunlari.
Sen ülkesinde kafa kesenleri, kadın yüzüne kezzap atanları kedi köpek gibi 10-15 yavrulayanları, yetim yoksul erkek çocuklarına bachabazzi yapanları ülkeye alınca dünyaya mı hükmedeceğini düşünüyorsun? Almanya, Amerika, İngiltere nasıl hükmediyor dünyaya? Asıl sen bu zihniyetle Ortadoğunun Ortaçağ karanlığına gömülür kalırsın.
Sen Hüda parlı ortaklarınıza sorun bakayım kimleri domuz bağıyla evlerin altına gömeceksiniz?
Ermenilerden sözde soykırımı kabullenip özür dileyen sizsiniz.
Çözüm süreci yapıl barajı bile geçemeyen partiye kürtlerin oy vermesini saplayıp meclise sokan sizsiniz. Şimdi de hdp oylarını bölmek için hizbullahçı Kürt İslam Devleti kurmak isteyen islamcı kürtçüleri meclise sokmaya çalışan sizsiniz. Zekeriya Öz’e özel zırhlı araç veri temiz eller operasyonu yaptıran, fetöye fetullah gülen hoca efendi hazretleri deyip orduyu boşaltan, kozmik odaya sokup tüm askeri sırları fetö vasıtayısyşa amerikaya avrupaya veren sizsiniz. Ama vatan haini pkklı fetöcü olan chp öyle mi? 😂😂😂😂 Allahtan internet var videolar var. Arşivler vsr. Kimin nerede ne konuştuşu kayıtlı. 🖕🏻🖕🏻🖕🏻👊🏻👊🏻👊🏻
abla o kadar cahilsinki sana ne anlatsak boş kalir.
1) pkk li teroristleri meclise ilk sokak sizin adaminiz erdal inonudur.
2) ermeni soykirimi kabul edilmis degildir, karabag savasinda azerbeycana destek olurken chp li vekil cikip siz nasil azerbeycana destek veriyorsunuz demistir kim ermeni soykirimini kabul ediyor goruyoruz.
3) laf ebeligi yapma ne demek istedigimi anladin sanki unide kim hangi irktan renkten gelmis onu ogrenmiste bize caka satiyor.
4) amerika gocmen ulkesi. almanya gocmen ulkesi. zira ingiltere de oyle. yani gocmen karsitligi icin yanlis ulkeleri yanlis konu uzerinden referans aldin.
5) hadi bu hukumet kandirildi siz neden bugun fetocu yazarlari aday gosterip, hdp ortakligi ile secime gidiyorsunuz? sizide bugun mu kandiriyorlar?
yani ne igrenc bi zihniyetiniz var yav sizin. bu muhalefet degil ha bilesin bu dusmanlik. dikkat et basina is acar.
Amerika'ya giden göçmen neden hepimiz Amerikalıyız demez. Dedirtmezler.
İngiltere'ye giden göçmen neden ben İngiliz vatandaşıyım diyorum demez dertimezler.
Almanya'ya giden göçmen neden Alman vatandaşıyım demek zorundayım demez dedirtmezler.
Sen bu ülkelerde nasıl vatandaşlık alınıyor git bir araştır bakalım. Sığınmacıların sahip oldukları haklara bir bak onları bizim ülkedekilerle kıyasla. Elinin altında bilgisayar var git oraya ingilizce googleda arama yap oku öğren. Hiçbir Avrupa ülkesi bizim gibi Ortadoğudan gelenlere vatandaşlık satmıyor. O ülkenin dilini öğrenmeden ve sınavdan geçer puan almadan vatandaş olamıyorsun kaldı ki tek istedikleri şartlar da bunlar değil. Geldiği ülkedeki sabıkasına da bakarak alıyorlar. Bizim gibi Işıdçileri, Talibancıları ülkesine sokmuyorlar. Madem bu kadar göçmen seviyor İngiltere Almanya alsın o zaman bizdeki mükemmel Suriyelileri, Afganları ülkesine neden bize kakalıyor. Tayyibin iktidarda kalmasını en çok onlar isityor. İngiltere, İtalya, Fransa, Almanya'da siyasetçiler seçim vaadi olarak Suriyelilerin Türkiye'ye gönderileceği vaadinde bulunuyor. Çünkü Tayyibe para vererek bunu yaptıracaklarını biliyorlar. Defalarca haberlere çıktı. Dış işleri bakanı açıklama yaptı yarım ağız.
Pkk'lı teröristleri meclise ilk sokan Erdal İnönü dedin. Kimleri meclise soktu hangi partiyi soktu? Bunlar baraj geçip mecliste muhalefet partisi olacak kadar yükseldiler mi cevap ver.
14 Ekim 2009'da Türkiye- Ermenistan maçında ERMENİ AÇILIMINDA Türkiye ve Ermenistan arasının yumuşaması sebebiyle maça Azerbaycan bayrakları alınmamış bayraklar çöpe attırılmıştır. Aynı maçta da Ermeniler Azerbaycan bayrağı yaktılar trübünlerde. Bu olay üstüne Azerbaycan Türkiye'ye doğalgaz satışını kısıtlama ve Avrupaya verdiği tarifeden verme kararı aldı. Erdoğan Azerbaycandan özür diledi. Bunun haberinin videosu da vardı ama kaldırılmış bulamadım. Şu tweet hala duruyor.
twitter.com/.../1310241575851749377?s=20
twitter.com/.../1310242827532734471?s=20
twitter.com/.../1310243828020981763?s=20
Erdoğan-Akp Fetullah Gülen Hoca Efendi Hazretinizin videosu bak bu. O videodakilerin hepsi yargılansın diye iktidara gelecekler. Parasızlıktan yoksulluktan çocuğunu cemaat yurdunda kalması için götürenler, çocuklarını askeri okula asker olsunlar diye gönderenler, Bank Asya yasal bir banka olarak BDDK'nın onayıyla açılmasına rağmen oraya gidip maaş hesabı açtıran, çalışanlarının maaşını yatıranlar, milli eğitimden onaylı cemaat dershanesine gidenler fetöcü, hapishanelere atıldılar ama o dershaneleri onaylayan Milli Eğitim Bakanları serbest. O cemaat yurtlarının çalışmasına izin veren Gençlik ve Spor Bakanlıkları serbest, soruların çalınmasına izin veren ÖSYM başkanları serbest. Bunların üniversitelere hoca olmasına izin veren YÖK başkanları serbest. Tüm bunlar olurken devletin her türlü güvenliğinden sorumlu olan ve istihbarat almakla görevli olan Milli İstihbarat Teşkilatı başkanları serbest. Dönemin adalet bakanı serbest, belediye başkanları serbest. İlker Başbuğ Ahmet Hakan'ın programına katıldığında dedi ki darbeye karışmış subayları askerlerin atama kararında kimin imzası var diye sordu. Bu olaydan sonra İçişleri Bakanı talimatıyla bu adam savcılığa çağrıldı ifade vermeye daha da tvlere çıkarılmadı. Bu devlet bu kadar lakayıt, bu askeriye bu kadar lakayıt mı? İçindeki teröristleri vs bulamıyor. Eğer bunlar böyleyse yazıklar olsun bunlara. Yunanistan gelse bir gece İzmir'e çıksa burada yaşayan halkı kıtır kıtır kesse yaksa yıksa kadınlarına tecavüz etse öldürse demek fetö konusunda bu kadar istihbaratsızlığı yapan, hatayı yapan ordu/devlet burnunun ucunu görüp de biz vatandaşları halkı koruyamayacak. E o zaman bu ordu neden var? Bu devlet neden var? Yıkılsın yani. Sayın Cumhurbaşkanımız bile darbeyi eniştesinden öğrenecek hale gelmiş düşün. Ordu devlet çoktan yıkılmış haberimiz yok. Bunu darbeden sonra yapılan açıklamalara istinaden söylüyorum. İşte C. E. H. A. P. E gelirse bu aşağıdaki videodakileri yargılamaya geliyor.
www.youtube.com/watch
HDP terör örgütünün siyasal uzantısı evet ama işte köprüyü geçene kadar ayıya dayı deme meselesi bu biraz da. Mesela aynısını Erdoğan da Hüda Parı partisine alarak yapıyor. Kürtlerin oyunu almadan 2 parti de kazanamaz. Çünkü Türkleri siz böldünüz birbirinden nefret ettirdiniz.
O tweetlerdeki videoyu izle. O tweetlerdeki görsellere bak. Bunların haber videosu vardı kaldırılmış. Yine ben de sana soruda akp milletvekilinin yeniden çözüm süreci olacağına dair açıklamasını gösteriyorum ona rağmen böyle diyorsun. Sorudaki videoda konuşan adamın akp milletvekili olup olmadığını öğrenebilirsin adını google yazman yeterli. ASIL SEN DÜŞMANSIN SEN BU DEVLETE TÜRKLÜĞE DÜŞMANSIN. GÖZÜNÜN İÇİNE İÇİNE SOKUYORUM HER ŞEYİ HALA DESTEKLİYORSUN. SENİN GİBİLER BİZ SAVAŞA GİRSEK BİZİ İLK SATACAK OLANLARDIR.
Kalbi gözü s1ktir et şimdi edebiyat yapma. Bunların olmasına izin verenler bunlar. Devam ettirenler de bunlar. Bu ülkede 2 isimsiz kişinin telefon konuşması delil alındı da Genelkurmay başkanlarına Tümgenerallere Amirallere Ergenekon Balyoz Kozmikoda davalarıyla pkk destekçiliği, darbecilik iftirası atıldı. Bunlar bile delil sayıldı da senelerce hapiste yattılar. Senin oy verdiğin adam da bunun savcısıyım diye gezdi ortalıkta HADİ LAN ORADAN!!!
Adam pkkayı çıkartıcam diyor neyi anlamıyorsunuz
La videoyu izle videoyu izle. Adam akpnin milletvekili. Aynısını chp milletvekili dese de böyle diyecek miydin?
O zaman chp'den milletvekili chpnin başındaki adamın hiçbiri bu tarz bir açıklama yapmadı. O yüzden bunları aynı kefeye koyma. Pkk çıkıp chp'yi destekliyoruz diyor a.. m... k.. sence bu açıklama chp'ye oy mu kazandırır oy mu kaybettirir? Bu kimin işine yarar? PKK kimin sözlerini onaylıyor bu açıklamalarıyla?
Ya adamlar bağlantımızı kesiyoruz demedikten sonra nasıl inanıyorsunuz
İkinci tura kaldı inşallah CHP kazanırda başınız boktan çıkmaz türkiye dine aykırı yönetilirse vatanımızı satar pkk yı çıkartırlarsa oy veren herkese hakkımı helal etmiyorum
Ulan bu zamana kadar dine uygun yönetildik de Norveç mi olduk?
Dini bu kadar mı önemsemiyorsunuz İslam ülkesiyiz kendinize gelin
Üniversitede anadan babadan ayrı kalacağım diye üniversite okuma 18 yaşına gelince baban anan görücü üsulü dindar bir adamla evlendirsin öyle yaşa. Kuranda sana vaadedilenleri yaşa. Hüda par şimdi bekar yaşayan kadınları sahiplendirecekmiş, miras haklarına da müdahale edecekmiş islami kaidelerde olacakmış. O zaman ben çıkar derim ki ben müslüman değilim pozitif hukuk kurallarıyla yaşamak isterim. Beni muaf tutun şeriattan dindar yaşamınızdan kimler inanıyorsa onlar uygulasın bu kadar basit bu olacaksa ben kabul ederim.
Beni gördün mü nasıl giyindiğimi gördünmü
Sana harcadığım vakte yazık güzel kardeşim Allah belanızı versin
İnşallah CHP alırda çekersiniz ceremesini
Mesela şeriatta Hz. Muhammet zamanında kadınlar oy kullanmıyordu. Müslüman inanan kadınlar oy kullanmasın. Çünkü dinde yok. Ateist kadınlar ayrı muamele görsün. Bu kurallar sadece akpli akpye oy veren müslüman tesettürlü kadınlara uygulansın. Ben değilim ki ben niye uymak zorundayım? İzmir kıyı ege, akdeniz özerk olsun. Kendi yasaları kanunları hazinesi olsun.
Sizlerden Kıyılarda chp'nin kazandığı yerlerde yaşayanlar ya göç etsin ya da bizim kurallarımıza uymak zorunda olsun. Uymak istemeyenler de akpnin çoğunlukta olduğu yerlerde dindar dindar yaşasınlar. Buna ben varım bak.
Aynı şekilde akpnin kazandığı yerlerde yaşayanlar da isterlerse akpnin kurallarına göre yaşasın istemezlerse bizle aynı ideolojide yaşam felsefesindeyse de gelsin chp'nin kazandığı yerlerde yaşasınlar. Sizin ülkeye soktuğunuz arap katarlı suriyeli afgan pakistanlı sığınmacılar da paso kıyı ege akdeniz marmaradalar. onlar da sizin çoğunlukta yaşadığınız yerlere göç etsin. Dindar dindar suriyelilerle afganlarla pakistanlılarla katarlılarla koyun koyuna yaşayın. Oh miss bunu yapsak ben hiç kızmam muhalif olmam. Kıyı ege, akdeniz marmara buraların chpli iktidar olanlarının kendi hazinesi, ordusu eğitim sistemi olsun. kendi başkanı olsun. geçiş serbestliği olmasın ama. vize pasaport gibi bir şey olsun siz bizim gibi gavurların olduğu memleketlere gelmek istemezsiniz. bizler de sizin dindar şehirlerinize gelerek kirletmeyelim. Böyle yaşayalım ben çok istiyorum mesela bunu.
Ben chp'nin kazandığı yerlerde özerklik istiyorum. hiçbir suri afgan pakistanlı katarlı suudi istemiyorum. Akp'nin yönetiminden de muaf olalım istiyorum. kendi ordumuz bütçemiz/hazinemiz, eğitim sistemimiz olsun istiyorum böylesi herkes için daha iyi.
Onca mazlumun ahı var PKK da alın başınıza çalın bin beter olun İnşallah
Akplilerin ve akpnin üstünde de onca milletin insanın ahı var ama görüyorsun ki kazanıyorlar. Demek ki ahla alakalı değilmiş. Pkkyı besleyen büyüten de akp bu arada.
Salsınlarda daha çok adam öldürdün değilmi salınsın ya salınsın seninde canın yanar inşalalh
Senin de canın yanacak benim de canım yanacak. Biz ölmeyi, şehit olmayı, madenlerde, depremlerde enkaz altında kalmayı, orman yangınlarında cayır cayır yanmayı, tanesi 5 liradan ekmek, 8 liradan simit yemeği kilosu 25-30 liradan patates soğan yemeği hak ediyoruz. Biz bu dünyada başımıza gelecek her türlü vahşeti, travmayı hak ediyoruz. Aslında ben hak etmiyorum fakat bu toplumda doğmuş olmak da benim lanetim. Ben de bu yüzden bu lanetle yaşayıp gideceğim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?