Akp yeniden çözüm sürecini ilan edecekmiş. Chp’ye pkklı hdpli diyenler utanır mı? Kulağınızın üstüne yatmaya devam mı?

“Yeni çözüm süreci olur mu?” Sorusuna Akp Batman milletvekili adayı Ferhat Nasıroğlu “Ben bunu hedefim yapacağım. Bu mesele hepimiz için büyük bir dert, büyük bir yara Kürdistan’ın derin bir meselesi. Samimiyetle bu mesele çözülmelidir.” demiş bunu da Rudaw tv’de söylemiş.

Bu konuşmayı Chp yapsa, Bay Bay Kemal yapsa neler derlerdi akp ve akpliler?

Bu gönderiyi Instagram'da görüntüleyin

Benim yorumun şöyle: “ Birinci çözüm sürecinde hdpyi Kürtler için önemli bir parti haline getirip barajı geçemeyen partiye barajı geçirdi. Şimdi Hdp için PKK’lı Kürtlerin partisi diyecek. Hüda Par ise Müslüman, gelenek göreneklerine değer veren Kürtlerin partisi diyerek Kürtlerin muhafazakar olanlarını Hüda Par’a çekecek. O partiye de seçimlerde baraj geçirtip meclise sokacak. Hüda par eğer hdp ile birleşirse dediği gibi ya da Akpye muhalif olmaya başlarsa bu sefer de Hüda parın eskisen Hizbullah partisi olduğu gündeme gelecek. Ezberledim artık ya. AKLI OLAN KÜRT BUNA KANIP DA OY VERMEZ.” Milliyetçi olan Türk oy vermez demiyorum. Çünkü akpye oy veren etnik kökeni Türk olanların hiçbiri milliyetçi değil.

Güncellemeler
+1 yıl
Hüda par’ın parti programında herkes aynı şekilde miras bölmek zorunda kalmamalı diyor. Varisi olmayan insanların mirası devlete kalmalıymış. Yalnız yaşayan, boşanmış vs kadınları da “SAHİPLENDİRECEKLER”miş. Evcil hayvan mıyız biz a... m... k öz babamın mirasından hak iddia edemeyeceğim kadınım diye. Hayatım boyunca kocama yalvaracağım beni atma, boşama kocam dasshağına sarılam kocam diyeceğim. Yalnız yaşayan bir kadın bile olsam bazı erkeklere geçici nikahla kuma gideceğim.
Güncellemeler
+1 yıl
Sabiha Gökçen olup alayını bombalayasım var. İzleyin şu videoyu dün gece saat 3’te gördüm

www.instagram.com/.../?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ==
Akp yeniden çözüm sürecini ilan edecekmiş. Chp’ye pkklı hdpli diyenler utanır mı? Kulağınızın üstüne yatmaya devam mı?