Avrupa'da ve Amerika'da, muhalefet, iktidara. Ülke için şunu yap, bunu yap, ülkenin faydasına şu projeyi yap, ben iktidar olursam, şunu şöyle yapacağım, bu daha iyi olacak. Diye ülkesinin iyiliğini düşünen ve hizmet eden bir yapı. Ama nedense Türkiye'de hiç muhalefet şu iyidir bu iyidir. Şunu yap bunu yap demediği gibi. Hizmetlere de karşı çıkıyor. Asgari ücrete zam verme, enflasyon artıyor. Hava savunma sistemi alma, çok para ediyor, yap işlet devret yapma, kanal İstanbul yapma, yol yapma, iş yapma, falan diyor. Hizmet etmeye de engel olmaya çalışıyor. İsrail, Filistin savaşında gördük, hava Savunma sistemlerinin ne kadar işe yaşadığını, ırak savasında, Libya savaşında, hava Savunma sistemleri olmadığı için, nato tarafından uçaklarla imha edildiler sonra kara harekatı başladı. Libya'nın, ırakın, hava savunma sistemi olsaydı böyle olurmuydu, kaddafi ölür müydü, saddam ölürmüydü. Bunlar halkı tarafından sevilen adamlar. neyse bir zamanlar, deniz Baykal vardı, asgari ücreti şu kadar yapacağım iktidar olursam dedi, erdoğan aynısını yaptı, adamın vaadi kalmadı. Adam ne vaad ettiyse, erdoğan yaptı, şimdide vaad etmiyorlar bilerek çünkü vaadetseler, iktidar yapacak. Bunlarda bildiğinden ne vaadleri var nede icraatleri. Şuanki sisteme göre muhalefet milletvekilleri meclise yasa sunabiliyor, öneri sunabiliyor. Eskiden sadece iktidar partisinin önerileri meclise sunulurdu, şimdi muhalefetin önerileri de sunuluyor. Cumhurbaşkanı hükümet sistemi'nin en güzel yanı bu. Geçen cehepeden biri göstermelik, cem evleri ile ilgili bir yasa sundu ve kabul edildi. Başka bişey sunmuyorlar. Sadece göz boyuyorlar. Haftalık çalışma saatlerini düşürecek yasa sunsalar ya. Meclise. Ne işleri var muhalefet mecliste napıyor. hiçbir şey. Ülke batsın bizde fırsattan istivade iktidar olalım kazanalım derdindeler, o yüzden muhalefet milletvekilleri, belediye başkanlari, her maaşı aldığında dolar yükselsin diye dolar alıyorlar, ülkeyi batırmak için. Bana muhalefetin bir tane faydasını söyleyin son 10 yılda. İktidar seçim korkusundan hizmet etmek zorundadır. Hizmet etmek ister yoksa seçim kaybeder. Ecevit gibi. Ama muhalefet ülke batsın ister , çünkü iktidar kaybeder diye düşünür belki iktidar oluruz diye ülkeye çivi çakmaz. Yorum yapın. Sorumu silmeyin. Küfür ve hakaret etmeyin. Ben etmiyorum. Edenin yorumu silinir zaten
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Iyi güzelde Meclisi öldürüp, Baskanlik sistemi ile tüm yönetimi tek basina bir kisinin eline verende sizdiniz.
Anayasa Mahkemesinide öldürüp, muhalefetin calisma imkanlarini tamamen ortadan kaldiranda sizdiniz.
Muhalefeti böyle etkisiz noktaya düsüren siz AKP secmenidiniz en basta. Bu kendi eserinizi kaldiramiyorsunuz diye yine muhalefeti sucluyorsunuzz.
Tayyip'in yerinde olsam Türkmenistan cumhurbaşkanı gibi meclisi kapatır seçimi kaldırır direk diktatörlüğümü ilan ederim bunu yapmadan öncede bana önceleri hakaret edenleri dar ağacına yollarım 😁
@King_005 haklısın. Başkanlık sistemini tek parti rejimi zanneden. Bir zihinsizlikle karşı karşıyayız. Yönetim tek elde diyen. Sözcü, halk tv gibi muhalif kanalları izleyen. Başka kanal izlemeyen. At gözlüklü karşımızda. Şuanki başkanlık sistemi. Atatürk'ün ya da İnönü'nün tek parti sistemi gibi değil. Başbakanla, cumhurbaşkanı görevleri bir sadece. Okadar bakan var ayrıca. Yüzlerce milletvekilide. Beyniniz almaz ama beyin yok. ya da beyin başka bişey düşünmüyor. Sanki tek adam. Başka adam yok okadar milletvekili yok. Okadar bakan yok tek bakan o. Allah'ım belanızı versin. Ölünde kurtulalım sizden.
Evet, Türkiye'de sadece tek adam rejimi vardir. Mecliste AKPli Milletvekilleri onayladiklari ve red ettikleri teklifleri okumuyorlar bile, muhalefetten gelenleri dümdüz red, AKP'den gelenleri oy birligi ile kabul.
Yürü git Trollügünü baska yerde yap AkTroll.
Yaw hadi ordan. Cehepeli birisi cem evleri ile ilgili yasa tasarısı sundu. O kabul edildi. Geçmemezlik olmadı. İşinize geldiği gibi konuşuyorsunuz Allâh belanızı versin. Tek adam, tek adam diyorsunuz. İnönü tek adamdı tek partili yönetim tek adamdı. Tarihden haberin yok
Muhalefet 30 bin TL asgari ücret istedi verseydi ya hükumet. Libya'ya operasyon yapılırken de sayın Erdoğan vardı. Muhalefetin tepksine rağmen iktidar Libya'ya yönelik harekata bir tepki koymadı. İnsanları canım yerine koymayın lütfen. İsteyen iktidarı destekler saygı duyarım, herkesin kendi görüşü. Lakin bir partiyi destekleyecekseniz yaptığı güzel şeyleri överek yapın bunu, tarihi çarpıtarak değil.
Muhalefet 30 bin tl istemedi. İşçi sendikası istedi. Muhalefete kalsaydı asgari ücrete zam yapma, fiyatları düşür. Denilir di. Sizde Araştırma yok, okuma yok, düşünme yok. Akıl, vicdan iman yok. Allah belanızı versin
Senin belanı versin, CHP 30 bin İYİP 28 bin istedi.
30 bin isteyen cehepe değil, işçi sendikasıydı. Ayrıca bu istekleri partiler değil, sendikalar yapar 😅
tr.euronews.com/.../asgari-ucret-tartismalari-kim-ne-istiyor
Hepsinde prim çıkar var mobbing gibisine. İnsanlara faydası olmayanları ölü say gitsin gibisine ortalık bu yüzden sonra ne diye ülkenin altyapı kalkınma gücü ve ekonomik dengesi bağımsızlığının dayanabilme imkânı bu kadar rezalet boyutta.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!