❗️24 Aralık: “Mustafa Kemal'in askerleriyiz” diyen teğmenlere ihraç süreci başlatıldı!
❗️28 Aralık: On binlerce Türk askerinin katili, kürtçü terör örgütü PKK’nın ele başına uygulanan tecrit kaldırıldı!

❗️24 Aralık: “Mustafa Kemal'in askerleriyiz” diyen teğmenlere ihraç süreci başlatıldı!
❗️28 Aralık: On binlerce Türk askerinin katili, kürtçü terör örgütü PKK’nın ele başına uygulanan tecrit kaldırıldı!

Suç ve suçluyu övmek diye bir yasa var ama uygulayan yok. Bu apocuların hepsinin ceza alması lazım normal de.
İktidar yanlıları Atatürk'ün askerlerinden her zaman rahatsız oldular. Bunun için sözde 28 Şubat süreci, Ergenekon ve Balyoz kumpasları kuruldu. Fetöcüler ile el ele verilip uydurma kanıtlar gündeme sokuldu. Aylar önce tarikat bağlantılı olan askerler ile Atatürkçü askerler arasında kavga çıktı. Askeriye de örgütlenen bu tarikatçı askerlerin arkası araştırılmadı. Üstünü kapattılar. Askerlerin hepsi ihraç edildi. O zaman da Atatürkçü askerlere darbeci diyerek iftira atıldı. Şimdi teğmenlere de aynısı yapılıyor.
Ablam sen mevzuyu anlamıyorsun sanırım. Askerlik disiplin mesleğidir. Verilen emirler dışında öyle kafana göre Atatürk adını kullanarak "ŞOV" yapamazsın. Yapılması gerek bu eyleme katılanların tümünü ihraç etmektir. Senin dediğin gibi olursa her 5 yılda bir askeri darbe görürsün... Her darbede 40 yıl geri gidersin. Sonra buralara gelip biz neden gelişemiyoruz diye ağlarsın... 80 Yıl boyunca bu ülkede hep bu yapıldı. Bu ülkede 80 yıl boyunca demokrasi olmadı. Sembolik kukla sivil yönetimler hep askerin namlusunun ucunda idi. Hikaye uzun anlayacak kızımız yok. O yüzden kısa kestim.
Ülkenin kurucusuna baglilik emri ile Darbe arasindaki baglantiyi anladim.
@BesiktasBitmiyor Hiç kimse ülkenin kurucusuna bağlı kalmak zorunda değil. Bu bağnazlıktır. Ona bağlılık ve itaat da ısrarcı olmak, "Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır" diyen bir aydının, sözlerini hiç anlamamış olmak demektir. Kurucuya saygılı olmak ile yobazlık mertebesinde bağlı kalmak arasında büyük fark var. Gerekirse onun koyduğu tüm ilkeler reddedilip, rafa kaldırılabilir.
"Bir gün, istiklâl ve cumhuriyeti müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şeraitini düşünmeyeceksin!"
AkTrollsun tamam.
@BesiktasBitmiyor Çapım bu kadardı, diyorsun tamam ;)
Hayir AkTrollsun.
Cevap
5Cevap
Bak arkadaşım ben Kürt’üm ve bu o…. ç… resmini koyup bütün Kürtleri zan altında bırakma
Benim ülkem Türkiye cumhuriyeti ve benim ülkeme verdiğim hizmeti sen hayal dahi edemezsin.
Bütün Kürtleri aynı kefeye koymaktan bir vazgeçin
Eğer bu fotoğraftaki meclise gelirse sana ve buradakilere söz veriyorum meclisin önünde ben kafasına sıkacağım.
Atatürk düşmanları aynı zamanda menfaatçi ve primci arada bir İslamcı radikal Tekfir içeren Terör örgütleri bile giderayak Anti-kemalizm ile olay çıkarabiliyor
Üstteki onun bunun evladının fotosunu görmek ayarlarımı bozuyor.
Suç olmamalı da, işte..
Haberi okumadım. Fakat ortada kötü bir eylem mi var ki teymenlere ihraç başlatılıyor.
Az önce ihraç edildiler silahlı kuvvetlerden karar açıklandı.
Yanlış bir karar
Adalet yakında tecelli eder
Açılım zamanı
Nasıl ya olamaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?