Maalesef kimseye güven kalmadı bu devirde Allah'tan başka ve bu namussuzlar yüzünden amcamın kızı Medilife Beylikdüzü Hastanesinde hemşire olarak çalışıyordu hastane kapanınca işinden oldu Halbuki suçlu da değil Yenidoğan Çetesiyle ilişkisi yok ama bu caniler yüzünden işinden oldu Yani kurunun yanında yaşta yandı maalesef Allah bütün masumları korusun Sözün bittiği yerdeyiz :(
Hatta birçok diş doktoru kaç tane hastanın sağlam dişlerini söküp vidalama diş yaptılar sırf vidalama diş'de daha fazla para olabileceğinden. Millet kaç tane faili meçhul suçlarla dolu ikiyüzlü özelliğe sahip yapıda olmanın en önde gideni olmuş. Belki farkınızda bile değilsiniz yaşadığınız ülke o kadar faili meçhul suç oranlarıyla dolu adi ikiyüzlünün en önde gideni olmuş ki, (George Orwell boşuna dememiştir Aslında hiçbir niyet-maksat yasadışı değildi. Çünkü artık yasa diye bir niyet-maksat yoktu. İçinde yer alan haritadaki bölgede veya ülkede kanunların-nizamların anayasanın veya yasa'nın hukukundaki sistemde maddelerin hükmetmediğini ve içinde hiçbir şekilde adalet sistemi denilen insancıl bakış açısı olmadığını artık o bölge tamamen muz cumhuriyeti değil hatta muz cumhuriyetinden öte en çürük muz kavmi'nin en önde gideni olduğu ve bonzai gibi fazla tüketildiğinde ölümcül dozlu sinayür içeren zehirli muzların olduğu artık o ülke'nin hayrı-hatrı için yasa'dan bahsetmenin dahi oldukça çok saçmasapan ve anlamsız sayılamayacağı gerçeği
Bu tür korkunç olayların yaşanması gerçekten sarsıcı ve hepimizin güven duygusunu derinden etkiliyor. Maalesef, bazı istisnalar tüm bir meslek grubuna olan güveni zedeler hale geliyor. Fakat unutulmamalı ki çoğu doktor, hayat kurtarmak ve insanlara şifa olmak için ellerinden geleni yapıyor. Güven duygusunu tamamen kaybetmemek için bireysel iyiliklere ve iyi örneklere odaklanmak belki biraz da olsa içimizi rahatlatır.
Ben doktorlara çoğunluğuna zaten güvenmezdim şimdi daha da pekiştirmiş oldum. Bir Sürü ilaç şirketleriyle sırf çıkarlarına anlaşmalar yapıyor , maddi gücü olan olmayan herkese o takviyeleri yazıp duruyorlar. Sonra çek altına son model arabanı, at havanı. İşini hakkıyla yapanları tenzih ederim ama çoğunluğu kendi çıkarını gözeten para hırsıyla oturup kalkan kişiler. Hastalanınca gitme diyen armutlar için şimdiden diyeyim, gittiğimiz zaman ne ilaç yazacaklarını bile bilşyoz artık, mecbur almak için gidiyoz. İçindeki iyi olanların da kaybolmaması dileğiyle
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
pandemide gotu b. lu bilgiziz hemşirelik okuyan otu b ku alırlarsa doktorlar alındığı bilmiyorum. böyle ortalık çokluk b. klk olur uste. Ben olsam doktorları hemşireleri hepsini yeniden sınava tabi tutarım bilgisizleri atarım. hrmsirelern stajyer doktorlar hepsinin olmasada bazıların g. tu havada kabirleri den geçilmiyor soru soramıyorum. iyi zeki doktorlar kibirli olmuyorlar deneyimledm
Gerçekten ben İstanbul'da bir daha yaşamam hele ki bu olaylardan sonra burası daha güvenli hele ki ben başka bir ülkenin vatandaşıyım düşünemiyorum bile kendi ülkesine yapan bana ne yapmaz ki 🥲🥲
Sağlık bakanı orta da en ağır cezayı vereceğiz diyor okey de aynı sağlık bakanı medilifeların sahibi değil miydi ya dönen dolaplardan hiç haberi yok demek şaşırrrdımmm
Bunun tek başına meslek veya kişilerle ilgisi yok maalesef, sistemle, rejimin kendisiyle ilgili büyük bir çürüme ve yozlaşma var. Tepede çürüme başlarsa, tüm kurumlara sirayet eder :(
Ben zaten güvenmiyordum. Para için sağlıklı çocukları ameliyata alan doktorları biliyorum. Raunt uğruna, para hırsına insanlıklarını askıya asan Canavarlar!
Bence herkes aynı değil genelleme yapmak doğru olmaz, ama artık insanların gözünü açmasında fayda var ne kadar çok tedbirli olursak o kadar iyi olur diye düşünüyorum.