- Her zaman herkesin ikinci bir şansı hak ettiği, güvenebileceğimiz kanısındaydım.
- Ama hangi ara değiştik bu kadar?
- Gerçekten de bu hayatta kimseye güvenemez miyiz?
- Güven demişken cesur bir kızı bırakmadan olmazdı..
#lostum
Güvenmek zorundayız, çünkü bu bizim en büyük ihtiyacımız. Hatta en temel.
Birkaç kişinin hatasını herkese mal etmek bana çok da mantıklı gelmiyor.
Ağzımıza pelesenk olmuş "kimseye güvenmiyorum" cümlesi.
Halbuki hepimiz birilerine güveniyoruz ya da bunu deniyoruz. Sonu iyi veya kötü bitebilir ama bu duyguya ihtiyacımız var, farkında olsak da olmasak da.
Bu konuda kimse kendini tam anlamıyla kapatamaz ne yazık ki.
İki hafta önceki ben gibi konuştun sanırım zamanla insanların düşünceleri değişiyor
Selam,
Kimseye güvenemezsek nasıl yaşarız ki bu dünyada? Herkese şüpheyle baktığımız bir hayatın keyifli olacağını pek sanmıyorum. İnsanlara zaman vermeliyiz. Onlarla vakit geçirmeli, tanımaya çalışmalıyız. Zamanla güven sağlar, güven duyarız. Güven zamanla olur asla aceleye gelmez.
Aleyküm selam, haklısınız
Rica ederim
Cevap
1Cevap
Kimse ikinci şansı hak etmiyor, güvenmemek gerekiyor daha fazla canımızı yakmasınlar diye.
Güveniyorum herkese. Hayatımda güven ile ilgili bir problem yaşamadım o yüzden sıkıntım yok elhamdülillah.
Ne güzel hep böyle devam etsin inşAllah
Çoğu kişiye güvenemeyiz yani çok nadir insanlara güvenebiliriz ama o da şans işte.
Kesinlikle öyle
Hemde o kadar zor kii... İnsanlar için ben bile kafamda elli tane senaryo üretmeye başladım
He yaa sanki karşıdaki en güvenilir insan
Güvendim kırıldım da pişman değilim. Yine de güvenmicez bi daha dikkatli olmakta fayda var
Güvenemeyiz
Hayır güvenmezsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar