Güncellemeler
1 yıl
Bahçeli'nin öcalanı meclise çağrı yaptı ve dün tusaş ta insanlar öldü. Ölenlerden biri başmühendis bir kadın, kocası evlilik yıldönümü nedeniyle çiçek yolluyor ve danışmaya çiçeği almaya giderken öldürülüyor. Kadının ÇOCUĞU KANSER TEDAVİSİ GÖRÜYORMUŞ.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Doğru tespit. Demek ki doğru yoldayız. Gel de bunu bizim gezi zekalı muhaliflere anlat.
@Sugar_Daddy ben siyaset bilimi mezunuyum, yurt disinda okudum :)
Tesekkur ederim. Ama dogru yolda derken ne demek istediniz onu merak ettim? Turkiyede olanlardan cok haberim yok. Sadece disardan gozlemledigimi yazdim ben
Doğru yoldayız derken, demek ki düşmanlarımız rahatsız edecek, planlarını bozacak adımlar atıyoruz, demek istedim. Evet siyaset bilimi mezunu olduğunuz verdiğiniz cevaptan belli oluyor. Eğitim her şeydir. Bir de aile :D. Doğru analizin için de ayrıca teşekkür ederim.
Zaten güçsüzler. Erdoğanı rusyada putinin kapısında beklettiler ve bunu rusya da televizyonda kronometre açarak halka izlettiler. İstersen videosunu atarım YouTube da var. Ve trump bizim Erdoğana aptallık etme diyerek hakaret etmişti, o yazı şu anda halka açık gösterimde gösteriliyor. Demem o ki zaten güçsüzler.
Haklisin
Hadi bakalim neler olacak bence sadece bununla kalmaz.
Güvende değiliz. Kıçı kırık avmye girerken bile kaç kez xraydan vs geçiyoruz.. gelip savunma sanayisinin orta yerinde bomba patlatıyorlar. Şaka gibi cidden
Orta yerinde mi patlamış?
@Sugar_Daddy orta yerinden kastım şu; tusaş savunma sanayisinin göz bebeklerinden, yani bu işim kalplerinden sayılır ve böyle bir yerde bunu yapabiliyor, şaka gibi olan bu
Ya biraz beyninizi kullanarak düşünseniz, analiz yapsanız ölür müsünüz?
@Sugar_Daddy siz de hakaret etmeden yorum yapsanız mesela? Tusaş dünyanın en büyük uçaklarına parça üretip satan bir firma.. çok daha iyi korunması gerekirdi bu bir gerçek
Hadi s git propagandanı başka kapıda yap. Biz ülkemizde mutluyuz.
Propaganda değil, ayrıca şahsa hakaret ediyorsunuz. Dikkat edin.
Nick name i sugar daddy olan bi sapık ve ahlaki seviyesi düşük anne babanın yetiştirdiği düşük seviyeli bir insansın acınası bir durum
Yallah
Bakanlar konvoyla geziyor , çalışanların can güvenliği yok
Bakanları öldürürlerse her şey düzelecek mi?
Güvende deglz
Güvende değiliz.
Bir şey yapamaz