Ellerine sağlık 💕👏🏻 ama umarım bu teröristler canlı bomba ya da şeriatçı çocukların beynini yıkayıp karakol bastıtmaz geçen sefer karakol basan çocuk vardı kurandaki cihad ayetlerini okuyup karakolu basmıştı umarım terör bir gün biter
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Orada İsrail'in sadece bir tabelası var Konsolosluk çalışanları yok ortada tuhaf bir provokasyon var ama nedir bilmiyoruz Umarım öğreniriz
Sence bu olaylar neticesinde orada insan durur mu sen yahudi olsan o konsoloslukta durabilir misin yıllardır orada kimse yok zaten diğer müslüman ülkelerde de o konsolosluklar boş
Bebeğim sakin ol dünyada en zeki insan sen değilsin sakin ol çocuğum
Cahil ve Müslümansın
Örümcek beyinli bir andaval olduğunu Yukarıdaki mesajından yakalamıştım zaten yorma çocuğum kendini
Xiktigimin Selanikli Yahudi dölü getto faresi seni
Sübyancı zihniyetinden bende anlamıştım müslüman seni iğrenç
Kanını xiktigimin mundari senden ne farkı var onların. Hepiniz de aynı boksunuz işte. İnanmak zorunda değilsin ama içindeki kanalizasyon çukurunu kusmanin lüzumu ne? Sen de haklısın tabii. Ne de olsa kanı bozuk Selanikli pislik bir getto faresisin. Bunları yüzüme söylesene bir karşıma geçip. Seni nasıl gömüyorum olduğun yere görürsün o zaman. Gizli olunca pek bir kahramansin tabi sütü bozuk kevase
Köpek gibi havlamanin ötesine geçemeyen kanı bozuk Yahudi döllerisiniz sadece. Başka bir bok değil
Numaranı versene korkak hadi adam bekliyor seni
Hadi yavrum hadi sokakta oyna hadi yavrum Kendine denk bir sürü it var sokakta Hadi çocuğum
Çocuğum uzatma Bak canımı sıkma uzatma hadi defol git Belli ki kanım bozuk Belli ki sütüm bozuk Belli ki inancım bozuk Belli ki hiçbir ahlaki değerin yok uzatma çocuğum Hadi defol git
Gizli gizli sorunca kendinizi Kahraman zannediyorsunuz uzatma çocuğum karşımda tek bir kelime söyleyemeyeceğin şeyi burada arka arkaya sıçıyorsun uzatma çocuğum bak sıkma Canıma seni bulur bulduğum yere de gömerim zorlama beni
Bu beyib yıkayıp terör eylemi düzenletmek israil amerikanın işleri okuyır genelde ellerini kirletmeden kukla kullanıyorlar kendi beskedikleri
Ya bırak amerika mı yazıyor o terör ayetlerini
Terör ayetlerini israil yazıyor kendi zevklerine göre ve amerikayı da kendisine uyduruyor. Tam körü körüne sapık dinci bir topluluk
Kuranı değiştiriyorlar yani maide 33 nisa 89 gibi ayetleri 🤣
Değiştiriyorlar mı? Hala mı? Yani henüz değiştiremediler yıldalar değiştiriyorlar mı diyorsun. İş üstündeler yani 😅 ne grizekalıca bir yorum bu.