Oldu olacak TBMM başkanlığı teklif etseydin.
https://www.bbc.com/turkce/articles/c2kdk9581z0o
Bahçeli'nin Öcalan çağrısına tepkiler ne oldu?

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Oldu olacak TBMM başkanlığı teklif etseydin.
https://www.bbc.com/turkce/articles/c2kdk9581z0o
Bahçeli'nin Öcalan çağrısına tepkiler ne oldu?

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Yorumlara bakıyorum da çok cahil var. Devlet aklı başka çalışır... Devlet bahçeliyi tanımayan ona hain diyecek kadar hadsizler... Oyun içinde oyunlar var istihbarat yem attırdı yutan sazanlar da atladı bu konuyla ilgili çok yorum yapmayın derim. Bilinmeyen şeyler var. Devlet bahçeli böyle bir yem attıysa ortaya vardır bildiği ki bunu da zaten gösterdi PKK ipinin terörist Öcalan'ın değilde başkalarının elinde olduğunu tabi bunu anlamak için önce at gözlüklerini çıkarın devlet aklı yorumda kilerin kuş kadar beyinleri ile bir çalışmaz... Daha dün senede 750 TL yi savunmaya saniye vermek istemeyen çapulcular şimdi vatan millet Sakarya edaları svurmasın. Sizin begenmediniz devlet bahceli millet vekili maaşının kurusuna dokunmadan şehit ailelerine bağışlayan ömrünü devlet için adamış bir insan o yüzden laflarınıza dikkat edin adli işlem görülmesin uyarı benden size!
Bu ülkede zaten gerekli olan vergi toplanıyor. Savunma sanayisi içinde başka şeyler içinde. Zaten ülke vergilerle geçinir oldu. 2 sene önce araba taşıt vergilerinden iki sefer fazla alındı. Şimdi 750 TL kartlara çıkıyor. Olacak o kadar skeci gerçek oluyor. Vergi üzerine vergi çıkarıyorlar. Savunma sanayine gitmiyor ki her yere gidiyor o para. Kendini rahatlıklarından fedakarlık etmeyenlerin cebine gidiyor.
Adam orada TBMM ye gelip bakan olsun dememiş ki. Gelsin bu terör lanetini bırakacaklarina dair teminat versin demek istemiş. Tabi böyle bir şeyi terörist grubu asla kabul etmeyecektir biraz hayal ürünü olmuş
Rica ederim 🌹😊
Bir daha soruma geldiğinde önce besmele çek sonra beğeni yap :D
Eic seçilmeyi mi bekliyordun :D
😂
Boş söylemler..
Bahçeli bu denli boş ve amaçsız telkinlere gelmemesi gerekirdi.
Terör örgütü silah bırakmaz! Ne zaman bırakmış ki, şimdi bırakmama kararı alacak?
İsrailin kucağına gitmesin diye yapılıyor ama alakası yok. Sen ülkende bitirdin bu işi. Sınırın ötesinde de operasyonlar ve siha teknolojileri ile önlemini alacaksın. Yurt içinde de sert tedbirlerine devam edeceksin.
Yine büyük bir yanlışın içerisindeler.
Aslında haberin geneline baktığında diğer partiler de destek veriyor sadece Bahçeli'nin suçu değil. Bahçede ortaya yem olarak atılmış resmen.
Ben sol kesimi destekleyen birisiyim. Ama bugüne baktığımda adaletli konuşmak gerekirse hepsi birbirinden beter beter. Hepsi kendi çıkarlarını düşünüyor. Şu an belki de halk umurlarında bile değil bence
Olmaz o iş. Boşa çırpınıyorlar. PKK yine dış ülkelerin kontrolünde olmaya devam edecek. İsrail her türlü kullanacak. Sen tedbirini askeri gücünle sağlayacaksın.
Kim yaparsa yapsın sıkıntılı bir durum.
Zaten pkk dış güçlerle beslendiği için bitmesi imkansız. O yüzden halkı kaldırmaktan başka bir şey yok ortada bence.
Halkı kandıramazlar. Kandıran bedelini öder.
Öyle olmazsa bugüne kadar hep %65 %60 %50 ile başında olmazdı ülkenin
Alakası yok o muhalefet partilerinin suçu. Birileri illa ki seçilecek. Halk getiriyor, halk götürüyor.
Valla çok uzun konu 😊
Vatana ihanet başka bir açıklaması olamaz.
Bir de bunu yapan milliyetçi bir parti yani.
Teşekkür ederim 🎉
Rica ederim ✌️😊
Cevap
16Cevap
İhanet
Bu pazar secim olsa oy verecek bir tane parti goremiyorum... hepsi ayni... akp mhp chp dem... bunlarin tek derdi koltuk... para baska bir dertleri ve de icraatlari yok... oldu olacak adami icisleri bakani falan yapsinlar gonlunu alsinlar bu kadar da olmaz... halk ekonomi diyor saglik diyor bunlar bir gece uyanip ocalan meclis de konussun teror bitsin diyorlar...
Şu adamı ciddiye alan var mı ya🤔 Siyasetin Recep İvediği bu😂 kimler kimler neler dedi kimlerle poz verdi ohooo bu ayzaymır amcayı mı ciddiye alıyonuz ya😂
:D
Bu millet, "siyaseten dedim" gibi zırvalamayı dinlemez, Gazi meclise terörist başını sokmaya çalışanların başına o meclisi kurduğu gibi yıkar.
Zamanında idamdan kurtardığı terörist başının hasretiyle yanıp tutuştuğu görülen bahçeli, çok istiyorsa İmralı'ya yanına gidebilir, makamında ağırlayabilir. Ama şunu unutmasın ki; bugün, vaat ettiği eylemi gerçekleştirirse kendisini ipten kurtaracak başka bir Bahçeli yok.
Ülkücülerin duruşu olmaz fiyatı olur. Bunlara oy verenler de, bunların bu konuşmayı yapmasına müsade eden muhalefette bu ülkenin yüz karasıdır. Bu insanlar için mi askere gidip şehit olacağım ben? Çok beklerler. Bunlar için akıtacak bir damla kanım yok.
T*rör bitecekse , daha fazla şehit verilmeyecekse düşünülebilir. Savaşarak bitirilemiyor belli ki 40 senedir.
Koskoca devlet pazarlık yapacak duruma geldi. Yazık.
Akıllıca hamle yaptı apo nun meclis de konuşması pkk nın bittiğinin haber idir !!
Ne alaka. Resmen pazarlık.
Kiminle?
Teröristlerle.
Hiç bir Devlet terörist lerle pazarlık etmez !! düşünce nize saygı duyuyorum sizin düşünceniz.
Diğer ülkeleri bilmiyorum ama bizim ülkemizde ilk defa gördük
kötü sonuçları olacaktır. bugün olmasa da yarın laik t. c,; ata’nın kurduğu vizyondan 10-15 yıl sonra türk, kürt , arap federe devletine dönüşebilir. kendi yurdumuzda yabancı, öz vatanımızda parya durumuna düşebiliriz.
Bunu nasil düşünebilir nasil dile getirebilir Abdullah Çatlının sözlerindeki gibi vatana ihanet edenin cezası bellidir...
Son bir aydır dikkat ettiniz mi gündem çok fena değişiyor neredeyse saatlik. Dilan Polat hapisten çıktı, bi tane *, kızı kesip katletti, İsrail idi, Lübnan idi İran idi, sonra savcıyı tehdit, yenidoğan çetesi cart curt olaylar olaylar…
Hepsi gitsin artık başımızdan yıllardır o parti bu parti yediler bizi... Yeni nesil gençler gelsin, doçent doktor şöyle bilgili iş yapacak adamlar gelsin. Millet vekilide kalmasın milleti değil kendi isteklerini dile getiriyorlar.. Yenileri gelsin
Yaşlılık işte , bunama belirtileri, alzheimer ne dersen de
Kesinlikle ama diğer siyasi partilerin destek vermesi de ayrıca üzücü.
MHP mi kaldı kim sallar bu dedeyi ülkücü geleneği de sevmem
Yaşlandıkça ne dediğini de bilmez oldu demekki
Valla resmen ihanet bunların yaptığı hepsi bence halkı galeyana getirip iç savaş çıkarması gibi yorumluyorum çünkü ülkede her şey patlak verince baktılar koltuk gidiyor gitmişken komple batırıp şey yapalım derdinleer
Böyle bir şeyin olması mümkün değil, iç savaş çıkar resmen
Amaç o zaten. Ekonomi daha kötüye gidiyor. Gündem değişmesi lazım.
Bende öyle tahmin ediyorum aslında, iç savaş çok yakın konu ne olur çıkması için o belirsiz. Muhtemelen bu olacak gibi
Ben siyaset denen şeye bel bağlanmaması gerektiğini düşüneli epey oldu.
yalan dolan isler siyaset varsa ben yokum
Susuyorum.. ;) yorumları okumak icin geldim🤣
abdullah çatlının sözleri geliyor aklımaa
Bazen diyorum ki iyi ki soysuz 😀
Doğru değil, desteklenecek bir tarafı yok
Bir ülkücü olarak oy vermedim iyi ki.
Destekliyorum sonuna kadar
40 yaparrr
Görmedim ki
İhanet
Beyni iyice sulanmış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?