Dürüstlük başta olmak üzere siyasetçide bulunması gerekenler;
Ahlak, öngörü, hassasiyet ve empatidir.20 yıl içinde değişip dönüşen, ak olana bir süre sonra kara diyen yalancı, düzenbaz ve koltuk meraklısı soygunculardan bıktı bu millet. Devletine güvenmeyen bir halk var ortada. Bu algıyı bu ve buna benzer siyasetçiler yaratmadı mı?
Depremin üstünden 10 gün geçmiş, afet yaşanan illeri ziyaret edip devletin varlığını ortaya koyacakmış.
Yitip giden her canın vebali bu ülkeyi bu hale sokan siyasetçilerin boynundadır.
Hakkım hiç bir zaman helal değildir. Mahşer gününde Allah'ın adaletine şahitlik ediyor olacağız.
böyle bir zamanda bu sözü doğru bulmadım.. Haluk leventi sever sayarım kendisi düzgün bir insandır.. Ahbap derneğin eskiden bazı sıkıntıları olsada düzlüğe çıktı.. burada sayın Bahçelinin rahatsız olduğu ahbap değil afad yerine ısrarla ahbap diye tutturan kişilerle.. Eğer kendine çeki düzen vermezsen seninde onlardan bir farkın olmaz bir benzeri olursun..
şunuda ısrarla dile getiriyim.. son 10 senedir tek bir siyasetçiye güvenmedim hepsi çıkar peşinde.. Bize Muhsin yazıcıoğlu gibi baba yiğitler lazım..
2000'den sonra devlet adamı diye bişey yok. Devleti yonetenler ve saz arkadaşları var. Devlet adamlığı sadece devleti yönetmek değildir. Vali olmuşsun ama adam olmamissin fıkrası geldi aklıma birden nedense.
Devlet adamlığımı🤦♂️ Ulan buna adamlığı zorla soksan bile durmaz bu 1 Devlet terbiyesi zaten yok bu 2 Bu adamın devletle tek ortak kümesi ismi o kadar
Yardım seçeneğini AFAD dan yana kullandım ama muhalif kesşm afad a para vermezdi. Abidik gubidik derneker yerine Ahbap bence varlığıyla bu bağışları en düzgün kullanacak platform olarak ortadaydı.
Babala için aynı düşğncede değilim. Baraj çatlağı şeklindeki yalan haberi yüzünden çalışmalar sekteye uğradığı için kurtarılacak birçok can kurtarılamamış olabilir. Uyduruk bir paylaşım yaptığı için Oğuzhan gözümde yok hükmende artık. Bu denli sorumsuz bir paylaşımı yapan adama da güvenip ben bağış yapmam
Çok yüzeysel, nefretle bakan birine ait yorum bu yaptığın
O yardımların nereye ne kadar harcandığı kayıt altındadır. AFAD a 8.5 milyar gelmiş. Yeseler oradan yerler. Ayrıca siyasiler Boyle kaybaklara el atmaya ihtiyaç duymazlar
@lotus-patra Harika bir tespit yiye yiye doymadılar daha ne acıki vatandaş Haluk Levetin başkanlığındaki Ahbap derneğine devlet bünyesindeki Afad derneğinden daha çok güveniyor. Akut neden devre dışı kaldı bide onu düşünün bakalım
@BLUE1982 yani AFAD un topladığı ysklaşık 10 milyarı yemek yetmeyeceği için ahbap un topladığı 1.2 milyarı yiyemediler diye böyle bir çıkış yapmış diyorsunuz Devlet Bey için 😂
Ayrıca ahbap a yardım edenlerin 95 i muhalefeti destekleyen insanlardan oluşuyor. Yani tüm vatandaşlar yardım için ahbap ı seçmiş değil hatta çoğu AFAD kanalıyla bağış yaptılar.
Şimdi baktığınız zaman 65 yaşında bir insan bankaya gidip kredi çekmeye kalksa akli meleklerini yerine getirip getirmediğine bakılır ve yaştan ötürü kredi verilmez ama baktığınızda bu soytarı bir ayağı çukurda ve devletin yönetimine ortak böyle soytarılar açıklama yapıyor ulan soytarı sen ve senin gibiler ahbap ve haluk Levent in kişiliğine laf edecek en son insanlarsınız baktınız toplanan para yüklü nemalanmaniz lazım çünkü ama size bu paraları yedirmeyeceğiz bu nedir ya bunlardan olmayan ya fetocu oluyor ya surtuk bazen dua ediyorum Rabbım keşke enkaz altında onca insanın canını alacağına bu soytarıların canını alsaydı keşke Rabbım
Haluk Levent’i Neden karalıyorlar söylememi ister misiniz? Haluk Levent parayı yönetemez diyorlar , Haluk Levent toplanan parayı çalmayacağı için yönetemez oluyor , bütün para ahbaba gittiği için birimleri toplanan yardımları cebe indiremiyecek , karın ağrısı Bundan dolayı geliyor …Bahçeli’nin yaptığı açıklama devlet adamlığına uymadığı gibi bunu Bahçeli’den şaşırtmadı , Bahçeli ve Erdoğan ın sesi Bile irilti veriyor bana 🤨🤨
Ulan, bu millet deprem vergisi verdiği halde deremin olduğu ilk gün devlet değil Babala ve AHBAP vardı sahada. Verilen vergilerin karşılığı gelmiyor. Devletin başındakiler kendi ceplerini doldurmaktan başka bir iş yapmıyor ki bunu Covid 19 da çok iyi gördük maskeler cartlar curtlar kalkıp şimdi bu millet size nasıl güvensin?
Takma dişleri düşüyor, hâlâ milleti birbirine düşürme derdinde. 1 haftadır memleketine gidemedi k*çını kaldırıp. Ciddiye almıyorum. AHBAP organizasyonunu değersizleştirmeye çalışan her kimse karşısındayım.
Bu ülke neler gördü. Adamlık kelimesinin asıl anlamını yitirdiği tek ülke. Adam olma kelimesi o kadar gereksiz kişilere yakıştırmaya çalışmısız ki. Asıl anlamını yitirmiş. Artık hic bir şeye şaşırmıyorum.
Karakterini para karşılığı satmış bir adamın ağzından çıkan sözler hiç ama hiç umurumda değil. ''Devletin yetişemediği ne var?'' diyor bir de. Zamanında önlemler alınsaydı bu kadar çok kayıp olmazdı.
Düşün yunanistandan Ermenistandan vs gelen yardıma ses çıkarmayıp bu kişilerden gelen yardima ses çıkarması ki yıllardır takip ettiği kişiye yaranma çabasından baska bisey değil bu
Adamın beden dili, sözleri, gözleri.. vs herşeyinden düşmanlık, sahtecilik duygusu yansıyor. Bir devlet adamından beklenmeyen ne varsa onda toplanmış gibi..