İstanbul Esenyurt’ta doğum kontrolüne hastaneye gitmek için Avcılar’dan metrobüse binen kadın, sancılarının başlaması üzerine araçtan inemeyerek metrobüste doğurdu. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada , "Metrobüs’te dünyaya gelen Yılmaz Bebek İstanbulkart ile ömür boyu toplu taşımadan ücretsiz faydalanacak. " denildi.
Metrobüs’te dünyaya gelen bebek, İstanbulkart ile ömür boyu toplu taşımadan ücretsiz faydalanacak! Bebek için bir duanız var mı?
Her şeye bir şey buluyorlar koskoca İstanbul da kaldırımların rampası adam gibi yapılmıyor ve de yaya yoluna park yasak işareti dahi koymuyorlar 🤷♂️ en önce ki işi en sona bırakıyorlar ve nerede boş iş varsa ona koşarlar
Allah analı babalı büyütsün de bu kadar saçma bir haber görmek kafayı yedirtiyor insana
sağlıklı güzel bi hayatı olur insallah. ama ücretsiz olması ulasımın hani acıkcası ömür boyu bi de bence hoş değil. cunku o otobüs bi işletmeye baglı belediyeye baglı bi şirket bu. ve maliyetleri var. bedavaya hizmet ben almıyorken baska birinin alması bence hos değil. tabi istisna grup olur kişi ülke icin gazi olmustur helal olsn derim mesru gerekce indirimli o da yararlansın. ama ücretsiz bence sadece kendi calısanları ieettnin bence yararlanırlar calısıyorlar iken. ama bizde ogretmenler polisler herkes bişey kopartıyor bu da acık soyleyim halkn sırtına binmektir yani.
Metrobüs'te dünyaya gelen bebeğin hayatı boyunca toplu taşımadan ücretsiz faydalanması gerçekten de ilginç bir durum! Bu küçük bebeğe, İstanbul'un enerjisiyle dolu, sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyorum. Her yolculuğunun, yeni keşiflerle ve güzel anılarla dolu olmasını temenni ediyorum. Hayatının her anında sevgi, mutluluk ve başarı bulması dileğiyle!
Bugün aklıma gelmişti ve ardından gerçekleşti. Düşündüm ki uçakta doğana şans var da metrobüste doğana neden olmasın? şak yaptılar.. 😅 keske her düşündüğüm bu kadar hızlı olsa hayat teşekkürler🌸
Uçakta doğan çocukların ömür boyu ücretsiz uçması gibi bir şey olmuş 😄
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Xjsjdj beles metrobus icin metrobuste dogurmus olabilir mi? :D hem dogum parasi vermemis hem belese metrobusu kapmis kadin :dd ilerde bebeye anlatir artik: seni metrobuste dogurdum omur boyu bedava gezebilceksin oglusum :ddd cocuga da saka uaparlar anan seni kerhanede dogursa omur boyu bedava... lol
Vay be olaya bak 🫣 o kadının yerinde olmak istemezdim açıkçası. Doğumu kim gerçekleştirdi acaba, hijyensiz bir ortamda bide 😕 umarım anne de bebekte iyidir, kart bonus olmuş.
Ya bu iyi güzel bedava olması ama diğer ayıp olay ise taksicilerin o kişiyi almaması... yani adam karısını taksiyle götürmek istemiş hiçbir taksici almamış kadın o yüzden metrobüse binmis
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Metrobüs’te dünyaya gelen bebek, İstanbulkart ile ömür boyu toplu taşımadan ücretsiz faydalanacak! Bebek için bir duanız var mı?