Gündem Yarın İstanbul'da otobüs, metro ücretsiz mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Soru basit Güncellemeler+1 yıl Birde Marmaray Sirkeci durağından yürüyerek Ayasofya ya gidilir mi yakın mı teşekkür ederim şimdiden Yarın İstanbul'da otobüs, metro ücretsiz mi? Cevapla Otobüs Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bilmiyorum bana hep ücretsiz anne kartım var 1 10 Yorumla Soran +1 yıl Oh valla iyiymis Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çevrende varsa çocuğu olan şöyle onlarda yapsın çok iyi çocuğumu alıyorum geziyorum 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama dört yaşına kadar di sanırım ya Yorumla birömürlükyolcu +1 yıl Zor olmuyor mu çocukla Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @birömürlükyolcu yoo niye zor olsun benim çocuğum çok akıllı uysal :) , Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye yuruyosunki ücretsiz degilmi zaten Yorumla nemuosculus +1 yıl Sizin yüzünüzden işe gidemiyoruz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @nemuosculus bende çalışıyorum hayırdır çocuğumdanmi rahatsiz oldun sen? Rahatsız olcagunn kişiler suriyeliler yeter artık misafirlikleri bitmedimi bunlarin Yorumla nemuosculus +1 yıl Yukarıya yazmışsınki çocuğumu alıyorum geziyorum diye canım sizin gezmeniz yüzünden 2 saat yol çekiyoruz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @nemuosculus benim kimseye rahatsız yok benim çocuğum üç yaşında araba kullanmiyoruz kullanirkende katlardim sen onu Araplara şöyle yüksek sesle konuşan milleti rahatsız eden misafirlere şoke Yorumla
Uğurr1903 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 88% +1 yıl Aynen ücretsiz 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Uğurr1903 +1 yıl Rica ederim. Başka soru var mı Yorumla Soran +1 yıl Peki kaça kadar ücretsiz biliyor musun Yorumla Uğurr1903 +1 yıl 24.00 son Yorumla aksamgunesi1w +1 yıl Marmaray dahil mi? Yorumla Soran +1 yıl Evet dahildir çünkü ücretsiz olursa hepsi beraber oluyor Yorumla
NoShow Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Evet ücretsiz. 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla NoShow +1 yıl Rica ederim Yorumla NoShow +1 yıl Gidilir yürümeyi seviyorsan keyifli çok uzak değil. Yorumla
salakmisinncemile Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl kisiellestirilmis kartın varsa evet 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
mrfatbee Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Gündem konusunda 715 cevap paylaştı. 1 ocakta ücretsiz. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kaça kadar biliyor musun Yorumla mrfatbee +1 yıl 24 saat işte..2 ocağa kadar. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bilmiyorum bana hep ücretsiz anne kartım var
Oh valla iyiymis
Çevrende varsa çocuğu olan şöyle onlarda yapsın çok iyi çocuğumu alıyorum geziyorum 😂
Ama dört yaşına kadar di sanırım ya
Zor olmuyor mu çocukla
@birömürlükyolcu yoo niye zor olsun benim çocuğum çok akıllı uysal :) ,
Niye yuruyosunki ücretsiz degilmi zaten
Sizin yüzünüzden işe gidemiyoruz
@nemuosculus bende çalışıyorum hayırdır çocuğumdanmi rahatsiz oldun sen? Rahatsız olcagunn kişiler suriyeliler yeter artık misafirlikleri bitmedimi bunlarin
Yukarıya yazmışsınki çocuğumu alıyorum geziyorum diye canım sizin gezmeniz yüzünden 2 saat yol çekiyoruz
@nemuosculus benim kimseye rahatsız yok benim çocuğum üç yaşında araba kullanmiyoruz kullanirkende katlardim sen onu Araplara şöyle yüksek sesle konuşan milleti rahatsız eden misafirlere şoke
Aynen ücretsiz
Teşekkür ederim
Rica ederim. Başka soru var mı
Peki kaça kadar ücretsiz biliyor musun
24.00 son
Marmaray dahil mi?
Evet dahildir çünkü ücretsiz olursa hepsi beraber oluyor
Evet ücretsiz.
Teşekkür ederim
Rica ederim
Gidilir yürümeyi seviyorsan keyifli çok uzak değil.
kisiellestirilmis kartın varsa evet
Teşekkür ederim
1 ocakta ücretsiz.
Kaça kadar biliyor musun
24 saat işte..2 ocağa kadar.