Yanlış hatırlamıyorsam çok çok eskiden bir kere yemiştim. Muhtemelen bir akrabam İstanbul'da tatildeyken götürdü. Ama beğendiğimi hatırlamıyorum. Beğendiğim şeyleri tekrarlarım. Tekrarlama ihtiyacı hissetmediğime göre tadını beğenmemişim. Normalde zaten çok etçil bir insan değilim. Dışarda ise aşırı derece de dikkatliyim bu konuda. Alanım zaten mutfak olduğu için hijyen takıntım var. Adam gelip abla et helal dese bile yine falafel tercih ederim, okadar müptelası değilim. Böyle haberler çıktıkça miğdem bulanıyor, kendimi onaylanmış hissediyorum.
0.01 oraninda kime ne kazancı var? tamamen birileri bilerek katmis maksat laf getirmek icin.. Bundan sonra kofte yiyecegim tek yer köfteci Yusuf olacak!!
Bunun tamamen algı operasyonu olduğunu düşünüyorum zaten domuz eti pahalı bir şey neden katılsın yani sadece önünü kesmek için bir karalama politikasıs acaba hangi milletvekili ya da bakan göz koyud daha çok onu sorgulamak lazım
müge anlı'yı izlediğimde milletin tren yaptığını görünce şaşırmıştım. meğer köfteci yusuf yüzündenmiş. millet döneri yiye yiye karısını kıskanmadığı için birbirine saplamış. normalde çok ahlaklıyız çünkü
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Ramizciyim ben😅 Köfteci Yusuf u hiç sevmem. Lastik gibi köftesi. Ramizimden bir şey çıkmasın🥲
Oda at eti kesiyormuş 😬
Yapmaz Ramizim😒
Sanki gördün
Yanlış hatırlamıyorsam çok çok eskiden bir kere yemiştim. Muhtemelen bir akrabam İstanbul'da tatildeyken götürdü. Ama beğendiğimi hatırlamıyorum. Beğendiğim şeyleri tekrarlarım. Tekrarlama ihtiyacı hissetmediğime göre tadını beğenmemişim. Normalde zaten çok etçil bir insan değilim. Dışarda ise aşırı derece de dikkatliyim bu konuda. Alanım zaten mutfak olduğu için hijyen takıntım var. Adam gelip abla et helal dese bile yine falafel tercih ederim, okadar müptelası değilim. Böyle haberler çıktıkça miğdem bulanıyor, kendimi onaylanmış hissediyorum.
Oyuzden demekki millet domuz gibi oldu baksana bak insanlarda ne vicdan kaldı ne merhamet ne şevkat duygusu baksana
Bende diyom bu kadınlar neden duygusuz oldu 🤨
Ben tüm insanlık için söyledim cinsiyet farketmeksizin
Zaten kofteleri lastik ibi. Sevmiyordum. Ama bir karalama kampanyasida olabilir
Kofteci ramiz gibi guclu bir adam bu haberlerin yayilmasini onleyemediyse daha buyuk biri bitirmeye karsr vermistir bu firmayi
Evet yediğimiz olmuştu ama domuz eti mi üretti yani şubesine pek bilmiyorum ama umarım bundan sonra böyle bir olay olmazdır
Yurtdışında çoğu ülkede millet adım başı domuz yiyor ölmüyorlarsa bişey olmaz farklı bir lezzet daha tatmışız işte ne mutlu bize😄
Bir müessese neden ürünlerine domuz eti karıştırır mantıklı bir fikri olan var mı?
hemde 0.01 oraninda :-) tamamen komplo oldugunu dusunuyorum
Köftelerini hiç beğenmiyordum, en son temiz 11 sene öncesi vardır.
3-4 yil oldu gitmeyeli , oradaki kalabalık beni hep itiyordu, nezih görünmüyordu bana
Sadece anne köftesi yiyorum. Dışarıdan yediğim çok nadir oluyor. Hiç hijyenik değiller ıyyy.
0.01 oraninda kime ne kazancı var? tamamen birileri bilerek katmis maksat laf getirmek icin.. Bundan sonra kofte yiyecegim tek yer köfteci Yusuf olacak!!
Bunun tamamen algı operasyonu olduğunu düşünüyorum zaten domuz eti pahalı bir şey neden katılsın yani sadece önünü kesmek için bir karalama politikasıs acaba hangi milletvekili ya da bakan göz koyud daha çok onu sorgulamak lazım
müge anlı'yı izlediğimde milletin tren yaptığını görünce şaşırmıştım. meğer köfteci yusuf yüzündenmiş. millet döneri yiye yiye karısını kıskanmadığı için birbirine saplamış. normalde çok ahlaklıyız çünkü
Yalan sırf onu yıkmak yahudi sermayesini büyütmek için oyun
Çok yedim , bundan sonra daha çok yerim.
Nerede bulacaz domuz etini başka
Çok uzun zaman önce yemiştim bir kere🤦♀️
İyi bi kere yemişsen bişey olmaz 😂
Çok şükür 😂
Ahah şaşırmadım at eti dediler bir ara
At eti dediler evet Allahtan ben çok yemedim 😂
Ahah harika şanslısınız millete bunuda yaptılar sonunda jdjd haramdır haramdır dediler kd
Kimbilir neler yedirdiler şimdiye kadar domuz yemişiz çokmu
Ulan diyorum bu çorbası niye bu kadar güzel 😁
Ne tatlı geliyor yerken domuz etini 😀
Valla bilmem domuz eti mi bacağımı iyiydi çorbası desene mahrum kalacaz😁
evet maalesef ki yedim
Olmaması enteresan olurdu zaten gadası
Ben vejeteryan bir cicegm
Yok yemiyordum
Ben hiç yemedim
2 sene oldu
Yedim
Komplo bence