Açıkçası ben denemek isterdim müslümanlıkta domuz haram diyorlar sanki hiç günah işlemiyorlar garip 😂
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. haram haramdır. ülkemizde yanlış bir din anlayışı var.
adamı öldürsen domuz yemez. neden dersin haram.
amaaaa
gider zina yapar içki içer kumar oynar insanların hakkını yer... yani haramın dibine vurur ama domuz eti deyince titrer.
insanlarda böyle saçma algı oluşmuş.
oysa dinen kuranda yenmeyecek haramlardan olan domuz için çok zorda kalınca biraz yeme izni var.
ama zinada hırsızlıkta hak yemede gspta kumarda böyle izin yok.
kesin haram olan ve zin tanınmayanları rahat uygularlar ama izin olan domuz eti yemezlr. böyle cehalet var07 Yorumla- 1 yıl
Adamsın
- 1 yıl
@Striker35
Tüm haramlar kuranda bildirlmiş.
Midye haram değil. O hurafe
En İyi Cevaplar
- 1 yıl
Bilerek yemem. İşlemediğimiz bir günah o kalsın hiç olmazsa. 😅
Ancak sadece şüphe olarak düşünüyorum da, "her şey dahil" uygulaması yapan bazı büyük işletmelerde, çok ucuz fiyatlar olabiliyordu Covit-19 salgını öncesi. Hala öyle mi bilmem? Oralarda veya ne bileyim, merdiven altı işlenen et ürünlerinde, farkında olmadan yemiş olduğumuz söylense, şaşırmam.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
17Cevap
Domuzlar pislikle besleniyor. Kanları bile pis. Dinde haram olan şeylerde tövbe yarabbim Allah demiyorki hadi şunu haram kılayımda eziyet çeksinler diye. Hastalık yuvası merak edilecek bir şey değil ya. Bazen TLC de yemek programları çıkınca bendede oluyordu o. Boş ver daha güzel et ürünleri var👍
10 YorumlaYedim normal etten bi farkı yok tad olarakta görüntü olarak daha Pembe sadece önüne koysam anlayamazsın farkı zaten
00 Yorumla- 1 yıl
Kız hiç görmedin mi hani Müslümanım elhamdüllilah ama görüntüsünü hiç görmedin mi iğrençççççç kb beyb 🤍
00 Yorumla - 1 yıl
Tadına bakarım belki ama domuz leşş gibi hayvan yenmez mk
00 Yorumla Hayvanı büs bütün fırına sürüp servis ediyorlar midem kaldırmaz benim..
00 Yorumla- 1 yıl
Müslüman değilim dinsizim ama denemedim açıkcası. Et konusunda fazla rahat değilim.
10 Yorumla Yedim ve tadını da sevdim sadece kokusu kötüydü
02 Yorumla- 1 yıl
Çok pis kokuyomuş doğru mu
- 1 yıl
@DefneÖzkaya evet kokusu bayağı kötüydü. Rusya'da arkadaşlarım ile yemiştik, ama bir restorantta olsaydı belki de piştikten sonra kokusu olmazdı. Tadı da güzel aslında Türkiye'de de satılıyor diye biliyorum eğer denemek istersen
- 1 yıl
Şekilciyim ben günah olmasada yemem zaten yaşarken bu kadar çirkin olan bir hayvan pişince ne kadar güzel ve temiz olabilir 🙄
00 Yorumla - Gizli Üye(45 üstü)1 yıl
domuz eti yemem haramdır der ama gider evde karısını , sevgilisini vs**dn becerir
02 Yorumla- 1 yıl
Aynen
- Cevap sahibi1 yıl
o yüzden , her dinime küfreden Müslüman olsa.. derim geçerim.. ayrıca domuz eti yedim domuz yağından yapılmış ekmek de yedim gayet de lezzetli
- Gizli Üye(30-35)1 yıl
Evet bilirim farkındayım aydabrakn yoruldum ama bayb 2023
arım balım petegım... mesut11 Yorumla- Cevap sahibi1 yıl
Bu sozleride unut at çöpe gitsin
- Gizli Üye(30-35)1 yıl
Çok zararlı oldugu için haram sana hatırlatırım hormonları bozuyor
00 Yorumla müslüman değilim ama yemem ya iğrenç geliyor bana
13 YorumlaYok yemem. Salmonella riski yüksek
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. Yedim ama pek güzel değil
00 Yorumla- 1 yıl
domuzu domuz olduğu için yemek istemem
00 Yorumla - 1 yıl
Yemedim merak da etmedim
00 Yorumla - 1 yıl
Yemem iyyy haram şeyi
00 Yorumla Denedim, bir fark göremedim
00 Yorumla- 1 yıl
Yemediğimiz bi o kaldi zaten
00 Yorumla - 1 yıl
Yedim ama tercigim değil.. Fazla yagli
00 Yorumla Çok ya iğrenç görünüyorsun
01 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,9b cevap paylaştı. Açlıktan ölmediğim sürece yemem heralde.
00 Yorumla- 1 yıl
Çok iğrenç
00 Yorumla - 1 yıl
Kalsın bi onu yapmadığım kald- 🥱
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı. hayıtrr
00 Yorumla- 1 yıl
Ben almiyim
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 yıl
Bilmeden yedim
20 Yorumla
Devamını Gör(22)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında