Yeme & İçme Domuz eti yediniz mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Kuzenim bugün alacak tadını bilen var mi? Domuz eti yediniz mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 34 1 yıl Yeme & İçme konusunda 513 cevap paylaştı. ben yiyorum, çokta severim. cinsine ve hayvanın neresi olduğuna göre aynı dana etinde olduğu gibi tadı yağı vs herşeyi farkeder 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Cinsi bi tane degil mi pembe domuz Yorumla cheekystaff 1 yıl farklı farklı domuz türleri var. aynı danada olduğu gibi tavcuğun nasıl çiftlik tavuğu köy tavuğu gezen tavuk vs gibi artık seçilime uğramış cinsleri varsa domuzdada var. nasıl beslendiği bile çok önemli Yorumla
citcatcot Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 97% 1 yıl Türkiye de yaşayıp garip etler yemeyen yoktur. Sadece bilmiyorlardır :D 0 0 Yorumla
Kinayeli12 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Gunah degilmi la haram 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Tek günahım bu değil Yorumla Kinayeli12 1 yıl Iyide baska et yokmu pistir o Yorumla Soran 1 yıl Merak ediyorum tadını sosiini yicez Yorumla
S-YlLDIRlM Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Çok yağlı, hafif ekşimsi 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ekşimsi mi..😒 Yorumla
AliceMixfield Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,4b cevap paylaştı. Hiç denemedim 0 0 Yorumla
u _GerdekBasan_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 32% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 819 cevap paylaştı. Yemedim olsa yerük 0 0 Yorumla
DavidLuizx Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 73% 1 yıl gavur musun 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Aynen David Yorumla DavidLuizx 1 yıl he tamam Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 21 , eic 97% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı. Hayır yemedim. 0 0 Yorumla
emrecn34 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 74% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 445 cevap paylaştı. Sakın yeme 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl yedim hiç beğenmedim 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl bir şey Yorumla Cevap sahibi 1 yıl normal et gibi değil bana farklı geldi nasıl anlatsam ki yurtdışında yedim böyle çiğimsi bişi sarmadı beni Yorumla Soran 1 yıl Hm tesekkurler Yorumla
Nükleerteori Takip Et Master Yaş: 30 1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,8b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
ben yiyorum, çokta severim. cinsine ve hayvanın neresi olduğuna göre aynı dana etinde olduğu gibi tadı yağı vs herşeyi farkeder
Cinsi bi tane degil mi pembe domuz
farklı farklı domuz türleri var. aynı danada olduğu gibi tavcuğun nasıl çiftlik tavuğu köy tavuğu gezen tavuk vs gibi artık seçilime uğramış cinsleri varsa domuzdada var. nasıl beslendiği bile çok önemli
Türkiye de yaşayıp garip etler yemeyen yoktur. Sadece bilmiyorlardır :D
Gunah degilmi la haram
Tek günahım bu değil
Iyide baska et yokmu pistir o
Merak ediyorum tadını sosiini yicez
Çok yağlı, hafif ekşimsi
Ekşimsi mi..😒
Hiç denemedim
Yemedim olsa yerük
gavur musun
Aynen David
he tamam
Yemedim ve yemem de çünkü müslümanım
Hayır yemedim.
Yemedim
Sakın yeme
Yemem
Yemedim
yedim hiç beğenmedim
Nasıl bir şey
normal et gibi değil bana farklı geldi nasıl anlatsam ki yurtdışında yedim böyle çiğimsi bişi sarmadı beni
Hm tesekkurler
Yemedim yemem
Evet
Yok yemedik